Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μου αρεσει το μπαρμπας,ολα τα πιπινια στον μπαρμπα ερχονται.... ολοι στο μπου ξερουν την ηλικια μου...
Εγω οχι...ποσο εισαι?
Μου αρεσει το μπαρμπας,ολα τα πιπινια στον μπαρμπα ερχονται.... ολοι στο μπου ξερουν την ηλικια μου...
μαλον εχεις πολυ χαμηλες απαιτησεις.γαυρο εχω...και δεν εχω κανενα παραπονο.λες να επεσα στην περιπτωση?
πως δεχονται οι γκομενες εναν τουρκο στο κρεβατι δεν καταλαβαινω...μαλον εχεις πολυ χαμηλες απαιτησεις.
Sta paparia soy re.....ποσο εισαι?ειχα τρελη γκαντεμια με μια που τα ειχα 11 μηνες, 1 χρονο περιπου.....
πολυ παλια....
γκαντεμια ρε, ατυχια, οπως και με μια ποιο παλια απο ηλιουπολη....
την τυχη μου.....
και οταν ειταν να γινει κατι με ασχημες πηγενανε ολα μελι γαλα
τι καλος που εισαι :-*και δεν εχω παει ποτε κεφαλονιαΤετοια λεγε μου...το καπαρωμενη το προσπερνω....Σε προσκαλω το καλοκαιρι στην βιλλα μου για μπανακια...σκεψου το...
21Sta paparia soy re.....ποσο εισαι?
68 γενηθεις....Εγω οχι...ποσο εισαι?
πως δεχονται οι γκομενες εναν τουρκο στο κρεβατι δεν καταλαβαινω...
λες??μαλον εχεις πολυ χαμηλες απαιτησεις.
68 γενηθεις....
καλα ρε 21 εισαι και ακομη δεν εχεις κατασταλαξει καπου;τι εχεις τελειωσει;
ακομα εδω εισαι εσυ??
ναι εμενα περιμενανε να φυτιλιαστουν .αγαπημενε...Μην βαζειs φυτιλια στα ποδοσφαιρικα
Ρε μαλακα και κλεγεσε?Εγω στα 21 δεν γουσταρα να εχω γκομενα...μηχανες,μπουρδελλα για σερβις,και χαβαλε,πως σας παιρνει απο κατω δε το καταλαβαινω...
καλα ρε 21 εισαι και ακομη δεν εχεις κατασταλαξει καπου;τι εχεις τελειωσει;
γιατι καλε ενοχλαω?ακομα εδω εισαι εσυ??
Ελα να δεις τα αξιοθεατα...τι καλος που εισαι :-*και δεν εχω παει ποτε κεφαλονια
οχι ομορφαινεις την κουβεντα...γιατι καλε ενοχλαω?
ε ποτε τελειωνεις ρε μαλακα εγω στα 21 ειχα το πρωτο μου εκατομυριο.δεν εχω τελειωσει ακομα ρε μλκ....