sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μονο την ηλικια ανεφερε...Και εισαι και 70 κιλα και 1.75? Ουαου....Νταρντανα....
Μονο την ηλικια ανεφερε...Και εισαι και 70 κιλα και 1.75? Ουαου....Νταρντανα....
αχ αυτο το συνηθειο εδω μεσα να βαζετε ταμπελες...εχουμε και αισθηματα...
αλλο να τον ταιζω εγω κι αλλο να περιμενω να με ταισει αυτος.απλως λεω οτι δε χρειαζεται να εχει υλικα αγαθα καποιος για να τον ερωτευτουμε.τουλαχιστον οι περισσοτερες.παρεξηγιαρη ;)Ελα ρεεεεεεεεεεε...Θα τον ταιζεις εσυ?και θα μενετε σπιτη σου?
Καλα ντεεεεεεε...πως κανεις ετσι?στην ηλικια αυτη παιζω αρα καλα σου λεω αραξε...
εσυ το ξεκινησες φιλτατε,μη ζητας και τα ρεστα!!!!
Μονο την ηλικια ανεφερε...
ενταξει να μην ειναι και κανα χαμενο κορμι.και πανω απο ολα να αποφυγεις τους γαυρους.ειναι ασχετοι στο σεξ.αλλο να τον ταιζω εγω κι αλλο να περιμενω να με ταισει αυτος.απλως λεω οτι δε χρειαζεται να εχει υλικα αγαθα καποιος για να τον ερωτευτουμε.τουλαχιστον οι περισσοτερες.παρεξηγιαρη ;)
Εσυ ποσο εισαι? Γιατι ψαχνω και εγω αυτην την εποχη ....αλλο να τον ταιζω εγω κι αλλο να περιμενω να με ταισει αυτος.απλως λεω οτι δε χρειαζεται να εχει υλικα αγαθα καποιος για να τον ερωτευτουμε.τουλαχιστον οι περισσοτερες.παρεξηγιαρη ;)
ποσο ετσουξε το μπαρμπας....Μονο την ηλικια ανεφερε...
ενταξει να μην ειναι και κανα χαμενο κορμι.και πανω απο ολα να αποφυγεις τους γαυρους.ειναι ασχετοι στο σεξ.
εγω ειμαι καπαρωμενη.αλλα ειμαι σε καλη ηλικια για σεναΕσυ ποσο εισαι? Γιατι ψαχνω και εγω αυτην την εποχη ....
οχι,με τις γκομενες τουςΠου το ξερεις εσυ τυπε? Εχεις παει με γαυρο?
Μου αρεσει το μπαρμπας,ολα τα πιπινια στον μπαρμπα ερχονται.... ολοι στο μπου ξερουν την ηλικια μου...ποσο ετσουξε το μπαρμπας....
νομιζεις...ενταξει να μην ειναι και κανα χαμενο κορμι.και πανω απο ολα να αποφυγεις τους γαυρους.ειναι ασχετοι στο σεξ.
δεν μπορει να λενε ΟΛΕΣ ψεματα τυπισσα.νομιζεις...
Τετοια λεγε μου...το καπαρωμενη το προσπερνω....Σε προσκαλω το καλοκαιρι στην βιλλα μου για μπανακια...σκεψου το...εγω ειμαι καπαρωμενη.αλλα ειμαι σε καλη ηλικια για σενα
Μην βαζειs φυτιλια στα ποδοσφαιρικανομιζεις...
οχι,με τις γκομενες τους
γαυρο εχω...και δεν εχω κανενα παραπονο.λες να επεσα στην περιπτωση?δεν μπορει να λενε ΟΛΕΣ ψεματα τυπισσα.