Στα ασφαλιστικά δεν υπαρχει προθεσμια.
Οσο κρινει ο ειρηνοδικης βαζει.
Συνηθως 5 ή 8 ημερες.
Ρε φιλε εισαι πολυ καλος !
Θα σου στειλω πελατη !
Θα μου συνταξεις και το προγαμιαιο συμβολαιο με τηνν Βελβυ !
Στα ασφαλιστικά δεν υπαρχει προθεσμια.
Οσο κρινει ο ειρηνοδικης βαζει.
Συνηθως 5 ή 8 ημερες.
Ποια είναι αυτή η βέλβυ που λύσσαξες,τόσο ωραία είναι πια;;;;;Θα μου συνταξεις και το προγαμιαιο συμβολαιο με τηνν Βελβυ !
πουστια ειναι να μπεις χωρις προφυλακτικο στην γκομενα ακομα και αν εσυ το εγκρινεις ενω αυτη οχι
μην ειστε μουνοπανα.... να την σεβεστε την αλλη που σας ανοιγει τα ποδια εφοσον σας σεβεται. ;)
Aν ηξεραν δεν το λεγανΓιατι δεν ανηγετε κανενα θρεντ για το πως θα βρουμε λεφτα?
για το πως θα ανακαμψουμε??
η ειστε πλουσιοπεδα??/
μιλατε.... ξεραστε τα ολα...
Σωστα αυτα που λες αλλα και η υγεια ειναι μεγαλο θεμα...Προσωπικα δε μιλαω για πιπα με σκουφι
για μενα ο κυριος λογος ειναι να μη πιασεις κουτσουβελο ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ !!!!!!!!! :Sαπο κατι λιγα που διαβασα υπαρχουν τυποι που γαμαν ασχετες γκομενες (one night stand κτλ) ακαποτα??
απο κατι λιγα που διαβασα υπαρχουν τυποι που γαμαν ασχετες γκομενες (one night stand κτλ) ακαποτα??
...για να κανουν γλειφομουνι και οι διαβητικοι !
εκατσες και διαβασες τοσες σελιδες η στο σφυριξανε?? :o :o
Xεσε μας ρε μητσο πρωι πρωι.....σαν την μανα μου ακουγεσε πριν απο 25 χρονια...ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΑΣ ?
Μην κανετε σεξ ακαποτα με καμια και ποτε εκτος απο σχεσεις μακροχρονιες που ξερετε την κοπελα σας
Γιατι γελας?
δικιο εχει ρε παιχτη με τις βρωμιαρες που κυκλοφορουν!Xεσε μας ρε μητσο πρωι πρωι.....σαν την μανα μου ακουγεσε πριν απο 25 χρονια...
εκατσες και διαβασες τοσες σελιδες η στο σφυριξανε?? :o :o