apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε για κατουρημα βαζω μια παπιαΤην βγαζεις μονο για να κατουρησεις και να γαμησεις ?
μην κολλησουμε και κανα μικροβιο
τυπε για κατουρημα βαζω μια παπιαΤην βγαζεις μονο για να κατουρησεις και να γαμησεις ?
δεν καταλαβα και πολλα .... αλλα με καυλωσες τωρα
δεν καταλαβα και πολλα .... αλλα με καυλωσες τωρα
Ειναι αργα φιλος.. οντως κανεις λαθος. εχεις το περιθωριο να το ξανασκεφτεις. εγω παντως στην αρχη τον ειχα περασει για παρεξηγημενο.....μετα καταλαβα
Όπως κ να'χει το συμπέρασμα είναι ότι καλό είναι να το φοράμε.Καλη η υστερια, αλλά οντως πιο πολυ πρεπει κανενας να ανησυχει για κονδυλωματα και εγκυμοσυνες παρα για ειτζ.
Ναι, στη Ζιμπαμπουε θεριζει.Ο συνολικός αριθμός οροθετικών παγκοσμίως έχει ξεπεράσει τα σαράντα εκατομμύρια (40.000.000).
Μάλιστα. Ποσοστο κινδυνου απο ενεργητικη κολπικη επαφη, 0,05%. Και χωρις προφυλακτικο μαλιστα.
Και ποια ειπαμε πριν οτι ειναι η πιθανοτητα να πεσεις πανω σε ασθενη? 0,18% (και 0,09% για γυναικες) στην Ευρωπη?
Αρα πιθανοτητες να πας ακαποτα με καποια, και να εχει ειτζ, και να σε κολλησει ακαποτα κολπικα, ειναι 0,09% Χ 0,05% = ? Ας το βρει καποιος, γιατι το κομπιουτερακι μου δεν χωραει τοσα μηδενικα.
Καληη υστερια, αλλά οντως πιο πολυ πρεπει κανενας να ανησυχει για κονδυλωματα και εγκυμοσυνες παρα για ειτζ.
τελικά δεν μας απάντησες, εσύ είσαι αυτή στη φωτό?
Μάλιστα. Ποσοστο κινδυνου απο ενεργητικη κολπικη επαφη, 0,05%. Και χωρις προφυλακτικο μαλιστα.
Και ποια ειπαμε πριν οτι ειναι η πιθανοτητα να πεσεις πανω σε ασθενη? 0,18% (και 0,09% για γυναικες) στην Ευρωπη?
Αρα πιθανοτητες να πας ακαποτα με καποια, και να εχει ειτζ, και να σε κολλησει ακαποτα κολπικα, ειναι 0,09% Χ 0,05% = ? Ας το βρει καποιος, γιατι το κομπιουτερακι μου δεν χωραει τοσα μηδενικα.
Καλη η υστερια, αλλά οντως πιο πολυ πρεπει κανενας να ανησυχει για κονδυλωματα και εγκυμοσυνες παρα για ειτζ.
Ετσι ακριβως... ;)ενταξει ειστε απαλευτοι ελληνες που επειδη ειπατε μια μαλακια πρεπει να την υποστηριξετε κι ολας.
ναι παιδια η πιθανοτητα μεταδοσης ΣΜΝ μεσω σεξ ειναι 0,1 εως 0,8% που εχ διαβασει σε ιατρικες μελετες. Γιαυτο το νουμερο γινεται ολη η φασαρια.
Η πιθανοτητα να παθει ενας ελληνας ενα σοβαρο τροχαιο ατυχημα αν δεν κανω λαθος ειναι περιπου 6%...
Μεγαλωνοντας αρκετοι θα το καταλαβετε.. εως τοτε...
αυνανιστειτε ακαποτα
βιλμα οκ μπορει να εισαι και κοπελα και αυτο μονο και μονο επειδη εχω ακουσει πολλες να λενε τα λογια σου.
Αλλα σιγουρα για να εισαι κοπελα και να εισαι εδω καποιο χουι εχει η δουλεια. Α! Και ειναι Μ-αλαπερδα.. μαθε πελοποννησια πρωτα!
τελικά δεν μας απάντησες, εσύ είσαι αυτή στη φωτό?
παγκοσμιως λεει γαμω την πουτανα μου!!!!Ναι, στη Ζιμπαμπουε θεριζει.
Ενταξει, δεν θα παρω μαυρη πουτανα στην Χαραρε ακάποτα, με επεισες.
Ειναι αργα φιλος.. οντως κανεις λαθος. εχεις το περιθωριο να το ξανασκεφτεις. εγω παντως στην αρχη τον ειχα περασει για παρεξηγημενο.....μετα καταλαβα
Μόρτυ ξέρεις δεν είναι μόνο το AIDS ΣΜΝ...τώρα αν εσύ γουστάρεις να γίνεις κονλυλωματιάρης κανένα πρόβλημα κ ούτε μας νοιάζει...ενταξει ειστε απαλευτοι ελληνες που επειδη ειπατε μια μαλακια πρεπει να την υποστηριξετε κι ολας.
ναι παιδια η πιθανοτητα μεταδοσης ΣΜΝ μεσω σεξ ειναι 0,1 εως 0,8% που εχ διαβασει σε ιατρικες μελετες. Γιαυτο το νουμερο γινεται ολη η φασαρια.
Η πιθανοτητα να παθει ενας ελληνας ενα σοβαρο τροχαιο ατυχημα αν δεν κανω λαθος ειναι περιπου 6%...
Μεγαλωνοντας αρκετοι θα το καταλαβετε.. εως τοτε...
αυνανιστειτε ακαποτα
βιλμα οκ μπορει να εισαι και κοπελα και αυτο μονο και μονο επειδη εχω ακουσει πολλες να λενε τα λογια σου.
Αλλα σιγουρα για να εισαι κοπελα και να εισαι εδω καποιο χουι εχει η δουλεια. Α! Και ειναι Μ-αλαπερδα.. μαθε πελοποννησια πρωτα!
Δεν σου ειπε κανενας να ασχοληθεις.παγκοσμιως λεει γαμω την πουτανα μου!!!!
στα αρχιδια μου τι κανετε!!!!πολυ ασχοληθηκα.
μαναρι δεν εχω βαλει φωτο εδω δικια μ
εκτος απο εκεινη που ειμαι ζωγραφισμενη αρα δε φαινομαι
λουκια σε χυνω ακαποταπαγκοσμιως λεει γαμω την πουτανα μου!!!!
στα αρχιδια μου τι κανετε!!!!πολυ ασχοληθηκα.