pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αγόρι μου...πρέπει να έχεις κάνει κάτι κωλομέρια εσύ...με χωριάτικη και φέτα
Αγόρι μου...πρέπει να έχεις κάνει κάτι κωλομέρια εσύ...με χωριάτικη και φέτα
Πιτσιρικάς εννοώντας από τα 15-23 είχα επιτυχίες αλλά ήμουν φλώρος. Μετά που άρχισα να την πέφτω σε όποια μου γυάλιζε, άρχισαν να πέφτουν οι χυλόπιτες...
Αγόρι μου...πρέπει να έχεις κάνει κάτι κωλομέρια εσύ...
Σωστός είσαι...15-23 ειναι ασχημη ηλικια. πολλες καυλες και λιγα ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα. αναγκαζεσαι να κανεις μεσομακροχρονειες σχεσεις και ενιοτε να ριχνεις και τα στανταρ για να γαμας.
οι καλες εποχες αρχιζουν οταν η εργασια, οι αποδοχες και η εμπειρια αθξανουν και την αποδοχη αλλα και - κυριως- την αυτοπεποιθεση. εκει, αρχιζει το κοντερ να γραφει τρελά. και δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο. προσεγμενη εμφανιση, ευγενεια, τροποι, καθαριοτητα, εξωστρεφεια και κοινωνικοτητα. as simple as that.
βεβαια, αν τα παραπανω συνοδευονται απο καλη εμφανιση, (επιπλέον) φραγκα και -κυριως- χρόνο διαθεσιμο, τοτε - ανετα- μιλαμε για νουμερα που αγγιζουν και τα 3 ψηφια.
Εκεί είναι το θέμα. Τότε μου την πέφταν τα καλύτερα μουνιά και γω φλώρος. Μετά εκανα μαλακίες σε 2 δουλειές που ήμουνα και έχανα τα μουνια...15-23 ειναι ασχημη ηλικια. πολλες καυλες και λιγα ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα. αναγκαζεσαι να κανεις μεσομακροχρονειες σχεσεις και ενιοτε να ριχνεις και τα στανταρ για να γαμας.
οι καλες εποχες αρχιζουν οταν η εργασια, οι αποδοχες και η εμπειρια αθξανουν και την αποδοχη αλλα και - κυριως- την αυτοπεποιθεση. εκει, αρχιζει το κοντερ να γραφει τρελά. και δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο. προσεγμενη εμφανιση, ευγενεια, τροποι, καθαριοτητα, εξωστρεφεια και κοινωνικοτητα. as simple as that.
βεβαια, αν τα παραπανω συνοδευονται απο καλη εμφανιση, (επιπλέον) φραγκα και -κυριως- χρόνο διαθεσιμο, τοτε - ανετα- μιλαμε για νουμερα που αγγιζουν και τα 3 ψηφια.
με χωριάτικη και φέτα
15-23 ειναι ασχημη ηλικια. πολλες καυλες και λιγα ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα. αναγκαζεσαι να κανεις μεσομακροχρονειες σχεσεις και ενιοτε να ριχνεις και τα στανταρ για να γαμας.
Μίλα ανοικτά σαν άντρας ρε κ άσε τα υπονοούμενα!!!τοίχο-τοίχο πηγαίνουμε στο μπου πια
Η "χωριάτικη" έχει πάντα φέτα. Αλλιώς δεν είναι "χωριάτικη"
ανεργος?Το 23,καν'το 33-36 να έισαι μέσα....
Ωραία φέτα.Η "χωριάτικη" έχει πάντα φέτα. Αλλιώς δεν είναι "χωριάτικη"
φεεεεεταααα!!!Ωραία φέτα.
Η "χωριάτικη" έχει πάντα φέτα. Αλλιώς δεν είναι "χωριάτικη"
Κόψε ρε...Το 23,καν'το 33-36 να έισαι μέσα....
ανεργος?
Να βάλει.φεεεεεταααα!!!
Αυτές οι κοσμοθεωρίες σου να ξέρεις δεν ισχύουν για τον υπόλοιπο κόσμο...Για τη σημερινή εποχή μιλάω...πριν 20 χρόνια,ο 23αρης ήταν μεγάλος...τώρα είναι παιδάκι......σαν να ήταν 15αρης τότε.... ;)