Επισκέπτης
Λες να είναι gay φίλε...γτ μπαίνει με το σήμα της γυναίκας στο άβαταρ
Ε λίγο είναι..... ;)
αβραμη ζεις?
ειχα την εντυπωση οτι ειχες αυτοκτονησει.
Έχω αυτοκτονήσει ήδη....από τον παράδεισο σας γράφω ;) ;) ;)
Λες να είναι gay φίλε...γτ μπαίνει με το σήμα της γυναίκας στο άβαταρ
αβραμη ζεις?
ειχα την εντυπωση οτι ειχες αυτοκτονησει.
Ε σιγά όλα τα πουστάκια με γυναικείο νικ μπαίνουμε
οποιουδήποτε.
τυπε δεν εχεις ακουσει για την κλικα με τους κλωνους?
δεν ειμαι καρφι τυπεΤώρα που λές κλώνους οι δυο αυτοί με το 33 ίδιος είναι?
http://[URL unfurl="true"]www.mainstreetmallonline.com/fanstuff/members/buhhoe2/listings/062511MSMO016.jpg[/img[/URL]] :)
[/quote]τον μπραντον τον φλωρο τι τον ηθελες;
δεν ειμαι καρφι τυπε
δεν ειμαι καρφι τυπε
Τώρα που λές κλώνους οι δυο αυτοί με το 33 ίδιος είναι?
Ελπίζω να μην εννοείς εγώ και ο λάκης33 ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο..... :S :S :S :S :S :S :S
αμαρτανω αγιεΠότε; Σήμερα;
Ελπίζω να μην εννοείς εγώ και ο λάκης33 ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο..... :S :S :S :S :S :S :S
Φιλαράκι το κάτα πόσο είναι εφικτό από το πουθενά να χώσεις τη γκόμενα του άλλου στην ακολασία και τις παρτούζες, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά θα σου πω την άποψή μου επί του θέματος που άνοιξες. Όταν εσύ σαν άντρας προσπαθείς να φας τη γκόμενα του άλλου, εξισώνεσαι με το κάθε γύναιο/αντροχωρίστρα που θα έκανε το αντίστοιχο. Εμείς οι άντρες κατηγορούμε τις γυναίκες -όχι άδικα- ότι γουστάρουν να τρώνε τον γκόμενο της άλλης. Συνεπώς για μένα ένας άντρας που κάνει κάτι τετοιο είναι μεγάλος και άνανδρος. Αν μισείς κάποιον κάντον να πληρώσει αλλιώς. Απλά έχω την γνώμη ότι εμείς οι άντρες είμαστε γενικά πιο αλληλέγγυοι μεταξύ μας και ας μιλάνε για γυναικεία αλληλεγγύη, που προσωπικά θεωρώ μια μαλακία και μισή.
Βασικά πιστεύω ότι είσαστε το ίδιο πρόσωπο. Είσαστε σχιζοφρενείς (σας μιλάω στον πληθυντικό διότι εσείς δεν το ξέρετε ότι είσαστε ένα) και ως διχασμένη προσωπικότητα λέτε ακριβώς τα αντίθετα ώστε να μην χρειαστεί να αποδεχτείτε το γεγονός...
Βασικά πιστεύω ότι είσαστε το ίδιο πρόσωπο. Είσαστε σχιζοφρενείς (σας μιλάω στον πληθυντικό διότι εσείς δεν το ξέρετε ότι είσαστε ένα) και ως διχασμένη προσωπικότητα λέτε ακριβώς τα αντίθετα ώστε να μην χρειαστεί να αποδεχτείτε το γεγονός...
τυπε τι νεα με την πρωην? λες να σου μοιαζει καθολου το μωρακι στα χρωματα ή τσαμπα θα το ταιζεις?
Αν το πιστεύεις,στοίχημα 150 €