Νέα

Πώς τρώμε τη γκόμενα του άλλου;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε μαγκες και μαγκισες δηλαδη εσεις δεν τα εχετε φτιαξει ποτε με παντρεμενο-παντρεμενη?
Ουτε καν σας εχουν μπει σκεψεις?
δουλευομαστε?
Η παντρεμενη η αυτη που ειναι ηδη σε σχεση ειναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Τελος .....

Αν προκαλεσει το μονο που θα καταφερει, θα ειναι να την σιχαθω και τιποτα αλλο.....

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Συνεχίζω  με μερίκές ακόμα ιδέες για το πώς θα διαλύσουμε το ζευγάρι που θέλουμε με απώτερο σκοπό να ρίξουμε τη γυναίκα στο κρεβάτι μας.

Αν ο άντρας είναι αμέμπτου ηθικής και πιστός, ακολουθούμε άλλη υπόγεια μέθοδο για να τον διαβάλλουμε. Δεν ανοίγουμε συζητήσεις για πουτάνες, μπουρδέλα και τέτοια. Τον κάνουμε τυπική παρέα. Ταυτόχρονα παραφιλάμε και τον ενοχοποιούμε χωρίς να το καταλάβει:

- Όταν πρόκειται να τον συναντήσουμε κουβαλάμε πάντα μαζί μας κραγιόν. Την κατάλληλη στιγμή που δεν θα παρακολουθεί, πασαλείβουμε το πουκάμισο ή το σακάκι του.
- Βάζουμε κρυφά στις τσέπες του μπρελόκ από στριπτιζάδικα και κάρτες από στούντιο.
- Συννενοούμαστε με φίλη μας κομμώτρια να μας προμηθεύει γυναικείες τρίχες διαφορετικού χρώματος από αυτό της γυναίκας του και τις τοποθετούμε διακριτικά πάνω του.
- Βάζουμε φίλη μας να πάρει τηλέφωνο σπίτι όταν είναι εκεί η γυναίκα του και να τον ζητήσει με λάγνα φωνή. Κόλπο που μπορεί να προκάλεσει ομηρικούς καβγάδες. (Βλέπε και την αντίστοιχη σκηνή με την αδερφή του Αλ Πατσίνο στον Νονό.)
- Πάμε στο μανάβη, στο χασάπη στα μαγαζιά της γειτονιάς και τους λέμε ότι είναι κρυφομπίχτης και πουτανιάρης. Η τάση για κουτσομπολιό θα κάνει τα υπόλοιπα για μας και αργά ή γρήγορα οι φήμες θα φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του.

Με αυτές τις απλές μεθόδους φυτεύουμε το σπόρο της αμφιβολίας στη γυναίκα και τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά-σιγά από μόνα τους. Όπως έλεγε και ο Νίτσε "η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα".
τωρα καταλαβα γτ θελεις παντρεμενες  γτ με ελευθερες δεν γινεται τπτ και θεωρεις οτι οι παντρεμενες ειναι χαιβανια  αββυσος η ψυχη του ανθρωπου

Επισκέπτης
Αντε επιτελους, νομιζα οτι δεν ειμαι στο μπουρδελα κομ, αλλα στο σιτε της εκκλησιας:priest:

Μαλάκα πλάκα κάνεις έτσι;;;; Αν πιστεύεις ότι στην εκκλησία δε γίνονται χειρότερα πράγματα απ'ότι στα μπουρδέλα...τότε έχεις πλήρη άγνοια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

;) ;) ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω εχω αλλη απορια... ο δημητρακης μετα το χεσιμο
με τι σκουπιστηκε???? με το σωβρακο?

Επισκέπτης
Ναι ρε....
Δεν διαβασες το σκηνικο που εγινε την ημερα του Αγιου Βαλεντινου με τον πυρφορο αγαπουλη παππου και την ανθοδεσμη?

Δες το και αλλιώς....πληρώνεις σε είδος.....δεν έχει ακριβώς το  50αρι,και έχει 40....αν η τσατσά είναι τσιφούτα,και θέλει ακριβώς 50....την επόμενη φορά,θα πάει άλλος με 1 ανθοδέσμη που έχει πρόχειρη και τα 40 του....είναι αυτό που κάνουν οι περιπτεράδες που όταν δεν έχουν 20 λεπτά,σου πασάρουν μια τσίχλα :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:rockon: :rockon: :rockon:

ωραία θα επιστρατεύσουμε και τα τα πορνο-οχήματα για την μεταφορά μας :grin:

ετοιμαστείται για καλτ σκηνικά θα θυμηθώ τα νιάτα μου στα στενά κωλόμπαρα της τρούμπας :sunglasses:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Προσωπικά έχω γαμήσει και παντρεμένη και δεσμευμένες. Και τώρα τελευταία υπάρχει μια παντρεμένη στον περιβάλλον μου που τρώγεται. Αλλά όλα τύχαιναν χωρίς να ξέρω τους κερατάδες. Μεγάλη μαλακία να προσπαθείς να φάς την γκόμενα του άλλου αν τον ξέρεις. Τόσες γυναίκες υπάρχουν. Τόσες πουτάνες να πάς να ξεκαβλώσεις. Γιατί να πάς να χωθείς σε μια "ξένη" γκόμενα;;; Πλέον δεν θέλω να μπλέκω καθόλου τον ξέρω δεν τον ξέρω τον κερατά(η παντρεμένη ας βρεί κάποιον άλλον να γαμηθεί). Και καλό είναι όταν μιλάμε για κερατάδες να βάζουμε και τους εαυτούς μας μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom