θεμελιωδης αρχη (γενικως)Το μουνί σέρνει καράβι και ο κώλος παραγάδι
Πρώτος είναι ή τελευταίος αναξιοπρεπής μουνόδουλος
Καλό θα ήταν για όλους μας να ενστερνιστούμε το μοτο στην ζωή μας που λέει μην κάνεις σε άλλο αυτό που δεν θες να κάνουν σε σένα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς τρώμε τη γκόμενα του άλλου;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 448
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ρε μαγκες και μαγκισες δηλαδη εσεις δεν τα εχετε φτιαξει ποτε με παντρεμενο-παντρεμενη?
Ουτε καν σας εχουν μπει σκεψεις?
δουλευομαστε?
σκεψεις ..απειρες.Ρε μαγκες και μαγκισες δηλαδη εσεις δεν τα εχετε φτιαξει ποτε με παντρεμενο-παντρεμενη?
δουλευομαστε?
αλλα προσωπικα 2 φορες που κατι πηγε να γινει με παντρεμενες (αυτες μου κολλουσαν) εφυγα λουης
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Εγω οχι, το αποφεύγω, γιατι δεν αντέχω το ξύλο μεταΡε μαγκες και μαγκισες δηλαδη εσεις δεν τα εχετε φτιαξει ποτε με παντρεμενο-παντρεμενη?
δουλευομαστε?
ειναι κι αυτο που το παςΕγω οχι, το αποφεύγω, γιατι δεν αντέχω το ξύλο μετα
σκεψεις ..απειρες.
αλλα προσωπικα 2 φορες που κατι πηγε να γινει με παντρεμενες (αυτες μου κολλουσαν) εφυγα λουης
Αντε επιτελους, νομιζα οτι δεν ειμαι στο μπουρδελα κομ, αλλα στο σιτε της εκκλησιας.Εγω οχι, το αποφεύγω, γιατι δεν αντέχω το ξύλο μετα
οχι βρε ανθρωποι (αντρες) ειμαστε σκεφτομαστε το σεξ 10 φορες/secΑντε επιτελους, νομιζα οτι δεν ειμαι στο μπουρδελα κομ, αλλα στο σιτε της εκκλησιας.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Ρε μαγκες και μαγκισες δηλαδη εσεις δεν τα εχετε φτιαξει ποτε με παντρεμενο-παντρεμενη?
δουλευομαστε?
Ποτέ σχέση με παντρεμένη. Μόνο "χτυπάμε" στα κλεφτά (αν μας κάτσει η περίπτωση) και φεύγουμε...
δικιε μουΠοτέ σχέση με παντρεμένη. Μόνο "χτυπάμε" στα κλεφτά (αν μας κάτσει η περίπτωση) και φεύγουμε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Εγω οχι, το αποφεύγω, γιατι δεν αντέχω το ξύλο μετα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Aν ποτε χρειαστείτε εξομολόγηση να απευθυνθείτε στον ΑγιοΑντε επιτελους, νομιζα οτι δεν ειμαι στο μπουρδελα κομ, αλλα στο σιτε της εκκλησιας.
ναι ναι το εχουμε υποψιν μαςAν ποτε χρειαστείτε εξομολόγηση να απευθυνθείτε στον Αγιο
jojos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σωστός.....Εμένα πάλι οι γκόμενες άλλων μου είναι αδιάφορες. Ελεύθερες υπάρχουν για παιχνίδι (στο ελλάντα βέβαια οι ελεύθερες έχουν 1002 ψυχολογικά, κόντρα απαιτήσεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Στην τελική ρίχνω ένα σε κανένα σπιτάκι που έχει απίστευτα καλύτερες μουνάρες και δεν γίνομαι και κακός με κανένα...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καλα ρε συ ....α δεν σου μιλαω αλλο θα με καταστρεψεις και μενα και θα ρχομαι με λουλουδια
καληνυχτα και καλη συνεχεια στη δουλεια
Πανε με λουλουδια στα στουντιο και στα μπουρδελα ?
Σε λιγο θα διαβασω οτι πανε με σοκολατακια και αρκουδακια βαλεντινου
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εξαρτάται ποιος είναι ο άλλος...
Αν τον άλλον τον ξέρεις, είναι μεγάλο φάουλ και χοντρή πουστιά (και αν τον ξέρεις καλά είναι λόγος να σου κόψει την καλημέρα όλη η ομήγυρη και να φτύνουν στο έδαφος όταν περνάς από δίπλα τους)...
Τώρα, αν γνωρίσω μια γκόμενα στο άσχετο και απλά αναφέρει ότι έχει και μια σχέση κάπου- κάπως- κάποτε και μετά παίξει σκηνικό, στ' αρχίδια μου...
Το σίγουρο όμως είναι ότι ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα καθόμουν να θάψω τον γκόμενό της για να κερδίσω πόντους...
Αν τον άλλον τον ξέρεις, είναι μεγάλο φάουλ και χοντρή πουστιά (και αν τον ξέρεις καλά είναι λόγος να σου κόψει την καλημέρα όλη η ομήγυρη και να φτύνουν στο έδαφος όταν περνάς από δίπλα τους)...
Τώρα, αν γνωρίσω μια γκόμενα στο άσχετο και απλά αναφέρει ότι έχει και μια σχέση κάπου- κάπως- κάποτε και μετά παίξει σκηνικό, στ' αρχίδια μου...
Το σίγουρο όμως είναι ότι ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα καθόμουν να θάψω τον γκόμενό της για να κερδίσω πόντους...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σκετο δηλητηριο εισαι τυπε.....Συνεχίζω με μερίκές ακόμα ιδέες για το πώς θα διαλύσουμε το ζευγάρι που θέλουμε με απώτερο σκοπό να ρίξουμε τη γυναίκα στο κρεβάτι μας.
Αν ο άντρας είναι αμέμπτου ηθικής και πιστός, ακολουθούμε άλλη υπόγεια μέθοδο για να τον διαβάλλουμε. Δεν ανοίγουμε συζητήσεις για πουτάνες, μπουρδέλα και τέτοια. Τον κάνουμε τυπική παρέα. Ταυτόχρονα παραφιλάμε και τον ενοχοποιούμε χωρίς να το καταλάβει:
- Όταν πρόκειται να τον συναντήσουμε κουβαλάμε πάντα μαζί μας κραγιόν. Την κατάλληλη στιγμή που δεν θα παρακολουθεί, πασαλείβουμε το πουκάμισο ή το σακάκι του.
- Βάζουμε κρυφά στις τσέπες του μπρελόκ από στριπτιζάδικα και κάρτες από στούντιο.
- Συννενοούμαστε με φίλη μας κομμώτρια να μας προμηθεύει γυναικείες τρίχες διαφορετικού χρώματος από αυτό της γυναίκας του και τις τοποθετούμε διακριτικά πάνω του.
- Βάζουμε φίλη μας να πάρει τηλέφωνο σπίτι όταν είναι εκεί η γυναίκα του και να τον ζητήσει με λάγνα φωνή. Κόλπο που μπορεί να προκάλεσει ομηρικούς καβγάδες. (Βλέπε και την αντίστοιχη σκηνή με την αδερφή του Αλ Πατσίνο στον Νονό.)
- Πάμε στο μανάβη, στο χασάπη στα μαγαζιά της γειτονιάς και τους λέμε ότι είναι κρυφομπίχτης και πουτανιάρης. Η τάση για κουτσομπολιό θα κάνει τα υπόλοιπα για μας και αργά ή γρήγορα οι φήμες θα φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του.
Με αυτές τις απλές μεθόδους φυτεύουμε το σπόρο της αμφιβολίας στη γυναίκα και τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά-σιγά από μόνα τους. Όπως έλεγε και ο Νίτσε "η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα".
Παπαπαπαπαπαπαπαπα .......
Ο ενας τομεας σου θα ειναι σιγουρα και οι εκβιασμοι ......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιατι ρε μαν;εχει και αλλους παπαδες η ενορια μας....Aν ποτε χρειαστείτε εξομολόγηση να απευθυνθείτε στον Αγιο
ειναι κιο πηγασιος τυπεγιατι ρε μαν;εχει και αλλους παπαδες η ενορια μας....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Εχει και έναν άλλο που εχει μια εικόνα για άβαταργιατι ρε μαν;εχει και αλλους παπαδες η ενορια μας....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 230K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K