Νέα

Πώς τρώμε τη γκόμενα του άλλου;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ανοίγω ένα θέμα που σίγουρα θα διχάσει.

Κάποιοι θα το θεωρήσουν ανήθικο αλλά πολλοί άνθρωποι φτάνουν στο σημείο να θέλουν να φάνε τη γκόμενα ή τη γυναίκα κάποιου. Για πολλούς λόγους. Είτε είναι ερωτευμένοι ή απλά γουστάρουνε ή μισούνε τον άντρα και θέλουν να τον χτυπήσουν έτσι.

Θέλω να συζητήσουμε πλάγιους τρόπους για να φάμε τη γκόμενα του άλλου, όταν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να την διεκδικήσουμε στα ίσα. Δηλαδή υστερούμε σε γοητεία, ομορφιά ή χρήμα.

Κάνω εγώ την αρχή, προτείνοντας:

-Διαφθορά του άντρα. Κοινώς πιάνουμε φιλίες μαζί του, τον κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Τον πάμε σε μπουρδέλα, στριπτιζάδικα, κωλόμπαρα, τον βυθίζουμε μέχρι το λαιμό στην ακολασία και την κατάλληλη στιγμή τα αποκαλύπτουμε όλα στην γυναίκα του. Μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός για μας.

-Διαφθορά της γυναίκας. Εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια γυναίκας φίλης. Αυτή θα προσεγγίσει τη γυναίκα που θέλουμε, θα γίνουνε φίλες, θα την οδηγήσει σε ακολασίες, παρτούζες κα. Την κατάλληλη στιγμή η άνθρωπος μας θα τα αποκαλύψει εκείνη στον άντρα της φίλης της, λέγοντας του ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει η άλλη να τον κερατώνει πίσω από την πλάτη του. Εκείνος αηδιασμένος θα τη χωρίσει και ο δρόμος είναι πάλι ανοιχτός για μας.

Προτείνετε και εσείς τρόπους και μεθόδους για να τρώμε τις γκόμενες των άλλων!
Ελα πες τημ αληθεια μονοι μας ειμαστε.
Ποιονου την γκομενα θες να φας και μαζευεις ιδεες?
:think: :think:

Υ.Γ. Καλημερα στα σοβαρα παιδια του σαιτ

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Σωστο σε βρεισκω τυπε...
Οι ελευθερες απο μια ηλικια και πανω ναι, εχουν αρκετα ψυχολογικα θεματα.
Οχι απαραιτητα ασχημα ομως.....

Θες απο χωρισμο, θες απο κακη συμπεριφορα πρωην, θες απο αλλες τυχον δυσκολιες....
Ολα ειναι μεσα στην ζωη...

Το θεμα ειναι να μπορεις εσυ, η ο καθενας, που θα εκδηλωσει ενα ενδιαφερον για την εκαστοτε κοπελα, να μπορει να καταλαβει μερικα πραγματα και να εχει υπομονη και σθενος, θελωντας να βοηθεισει πραγματικα την κοπελα και κατα συνεπεια και την σχεση του....
Ολα αυτα, εφοσον ενδιαφερεται πραγματικα και δεν την  βλεπει σαν αποκουμπι, η μονο για σεξ.

Δικέ μου δίκιο έχεις, δεν διαφωνώ. Υπομονή πρέπει να έχουμε, σίγουρα. Απλά εγώ αναφέρομαι σε κάτι τύπισσες που τα ψυχολογικά τους δεν μπορεί να τα υποφέρει κανείς άντρας, όσο και καλοπροέραιτος κι αν είναι  ;) Και δυστυχώς δεν είναι λίγες σήμερα (γνώμη μου βέβαια, δεν την επιβάλλω). Υπάρχουν και ελεύθερες που είναι πολύ εντάξει από την άλλη.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ανοίγω ένα θέμα που σίγουρα θα διχάσει.

Κάποιοι θα το θεωρήσουν ανήθικο αλλά πολλοί άνθρωποι φτάνουν στο σημείο να θέλουν να φάνε τη γκόμενα ή τη γυναίκα κάποιου. Για πολλούς λόγους. Είτε είναι ερωτευμένοι ή απλά γουστάρουνε ή μισούνε τον άντρα και θέλουν να τον χτυπήσουν έτσι.

Θέλω να συζητήσουμε πλάγιους τρόπους για να φάμε τη γκόμενα του άλλου, όταν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να την διεκδικήσουμε στα ίσα. Δηλαδή υστερούμε σε γοητεία, ομορφιά ή χρήμα.

Κάνω εγώ την αρχή, προτείνοντας:

-Διαφθορά του άντρα. Κοινώς πιάνουμε φιλίες μαζί του, τον κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Τον πάμε σε μπουρδέλα, στριπτιζάδικα, κωλόμπαρα, τον βυθίζουμε μέχρι το λαιμό στην ακολασία και την κατάλληλη στιγμή τα αποκαλύπτουμε όλα στην γυναίκα του. Μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός για μας.

-Διαφθορά της γυναίκας. Εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια γυναίκας φίλης. Αυτή θα προσεγγίσει τη γυναίκα που θέλουμε, θα γίνουνε φίλες, θα την οδηγήσει σε ακολασίες, παρτούζες κα. Την κατάλληλη στιγμή η άνθρωπος μας θα τα αποκαλύψει εκείνη στον άντρα της φίλης της, λέγοντας του ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει η άλλη να τον κερατώνει πίσω από την πλάτη του. Εκείνος αηδιασμένος θα τη χωρίσει και ο δρόμος είναι πάλι ανοιχτός για μας.

Προτείνετε και εσείς τρόπους και μεθόδους για να τρώμε τις γκόμενες των άλλων!

Φιλαράκι, γκόμενα έχεις???

:offtopic:
Καλημέρα στους συναγωνιστές...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δικέ μου δίκιο έχεις, δεν διαφωνώ. Υπομονή πρέπει να έχουμε, σίγουρα. Απλά εγώ αναφέρομαι σε κάτι τύπισσες που τα ψυχολογικά τους δεν μπορεί να τα υποφέρει κανείς άντρας, όσο και καλοπροέραιτος κι αν είναι  ;) Και δυστυχώς δεν είναι λίγες σήμερα (γνώμη μου βέβαια, δεν την επιβάλλω). Υπάρχουν και ελεύθερες που είναι πολύ εντάξει από την άλλη.

Παντου τα πάντα.
Μην τις επιλέξεις.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.441
Πόντοι
1.936
...του ανοίγουμε λογαριασμό στο bourdela.com και κάνουμε comment στο facebook!
Κατά μεγάλη πιθανότητα θα το δει η λεγάμενη και θα γίνει μανούρα!!!
Ο λύκος στήν αναμπουμπούλα χαίρεται!!!!!Υπάρχει περίπτωση από εκδίκηση και μόνο να φαγωθεί μαζί σου!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δικέ μου δίκιο έχεις, δεν διαφωνώ. Υπομονή πρέπει να έχουμε, σίγουρα. Απλά εγώ αναφέρομαι σε κάτι τύπισσες που τα ψυχολογικά τους δεν μπορεί να τα υποφέρει κανείς άντρας, όσο και καλοπροέραιτος κι αν είναι  ;) Και δυστυχώς δεν είναι λίγες σήμερα (γνώμη μου βέβαια, δεν την επιβάλλω). Υπάρχουν και ελεύθερες που είναι πολύ εντάξει από την άλλη.
Οταν αγαπας ολα τα υπομενεις με καποια ορια φυσικα ...

Σωστο σε βρεισκω τυπε....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
:grin:
Ο λύκος στήν αναμπουμπούλα χαίρεται!!!!!Υπάρχει περίπτωση από εκδίκηση και μόνο να φαγωθεί μαζί σου!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ρεμάλια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τάζουμε γάμο! :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Οταν αγαπας ολα τα υπομενεις με καποια ορια φυσικα ...

Σωστο σε βρεισκω τυπε....

Σωστά πάντα με κάποια όρια που είναι ίσως υποκειμενικά. Αλλά η αγάπη δεν έρχεται εξ'αρχής με το που βλέπεις την άλλην, χρειάζεται να ζήστε και κάτι μαζί  ;) Απλά το λέω γτ αν κατάλαβα αναφερόμαστε σε φάση γνωριμίας

OP
OP
gamiarits

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ενδιαφέρουσα ιδέα φίλε, αλλά είναι δύσκολο γιατί θέλουμε πρόσβαση στον υπολογιστή ή έστω το mail του. Αν πιάσουμε φιλίες μαζί του, ίσως, αλλά αν πάμε να ψαρέψουμε τους κωδικούς του μπορεί να υποψιαστεί.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Απο ότι βλεπω το ριξαμε στις καλημερες!!!!!!!!
Κανενας δεν λεει ιδεες μην τυχον και μας φαει τις γκομενες ο πονηρουλης
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom