axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εδώ κάποιο κομμάντο έχεσε στα ντους και χάσαμε την έξοδο
εδώ κάποιο κομμάντο έχεσε στα ντους και χάσαμε την έξοδο
τον εκανα αναφορα στονκαι στο στρατό ρε;
Το θεμα ειναι τοι μεχρι να το καταλαβει η αλλη θα εχουν ξεχεστει αμφοτεροιτι κοντη σκεψη ειναι αυτη?
Καποια στιγμη αλλωστε θα τον καταλαβει και η ιδια και θα σε δικαιωσει
αλλα ακομη και αν δεν το κανει εξωτερικα... εσωτερικα θα εχει ηδη επιτευχθει ο "στοχος" σου.
εαν η κολλητη σου εχει αυτην την αποψη γ σενα...κατι δε παει καλα...εε, και μεσα στο χορο συμβαινει το εξης
εσυ το λες, καλοπροαιρετα, με σεβασμο προς τη φιλια και γιατι νοιαζεσαι για τη φιλη σου
και αυτη σου λεει, οτι εσυ τον ξεμυαλισες,τον μπουλη, γιατι δεν μπορει, αφου ειναι αρνακι !!! :S
οπωτε, μακρια!!
θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις στο στόμα μου λέξεις που δεν είπαΠαντου υπαρχουν ρουφιανοι ....
εγω παντως δεν την ξεμυαλισα μαλλον για σενα θα λες και το ερωτημα ειναι....τον ξεμυαλισες? και αν καταλαβες οτι σε φλερταρει του το κοψες?η πηγες και τον καρφωσες κατευθειαν για να φανεις ανωτερη? λεω... εικασιες κανω μπορει και να κανω λαθος...εε, και μεσα στο χορο συμβαινει το εξης
εσυ το λες, καλοπροαιρετα, με σεβασμο προς τη φιλια και γιατι νοιαζεσαι για τη φιλη σου
και αυτη σου λεει, οτι εσυ τον ξεμυαλισες,τον μπουλη, γιατι δεν μπορει, αφου ειναι αρνακι !!! :S
οπωτε, μακρια!!
Το θεμα ειναι τοι μεχρι να το καταλαβει η αλλη θα εχουν ξεχεστει αμφοτεροι
Και δυναται να χαλασει και η φιλια.....
@αχαχουχα την παλευεις?δε θα περιμενω να της το πω 20 χρονια και 14 παιδια μετα.ατακα κ επιτοπου γινονται αυτα.
α ρε σανταλ....την δικαιολογια για τις πουτανες ετοιμη την εχετε ρε πουστη μου
αμα θες να ακουσεις οτι δεν ακουσες δυο μερες ευχαριστως.
Να ποσταρω τον μαυρεα τωρα ?
εαν η κολλητη σου εχει αυτην την αποψη γ σενα...κατι δε παει καλα...
σου λεω οτι αλλαζει επι τοπου αποψη, λεμεεε, γιατι αυτο που της λες την ξεβολευει και την μειωνει!
Οταν ο αλλος η η αλλη ειναι ερωτευμενη δεν ακουει ευκολα τυπεΕγω δεν θα τσακωνομουν με τον φιλο μου για τετοιο θεμα
αν ηθελε αυτος να τσακωθει ας τσακωνοταν μονος του.
Οταν ο αλλος η η αλλη ειναι ερωτευμενη δεν ακουει ευκολα τυπε
ακριβωςΟταν ο αλλος η η αλλη ειναι ερωτευμενη δεν ακουει ευκολα τυπε
Αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Αυτο θα ειναι δικο μου προβλημα μονο αν
λεγοντας την αληθεια ο τυπος απομακρυνθει και
δεν με συμφερει κατι τετοιο την δεδομενο στιγμη.
Βρε πολυ αγριεψες εσυ και δεν στο ειχα !!!!!αμα θες να ακουσεις οτι δεν ακουσες δυο μερες ευχαριστως.
εσυ αποφασιζεις.