Νέα

Πώς τρώμε τη γκόμενα του άλλου;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ανοίγω ένα θέμα που σίγουρα θα διχάσει.

Κάποιοι θα το θεωρήσουν ανήθικο αλλά πολλοί άνθρωποι φτάνουν στο σημείο να θέλουν να φάνε τη γκόμενα ή τη γυναίκα κάποιου. Για πολλούς λόγους. Είτε είναι ερωτευμένοι ή απλά γουστάρουνε ή μισούνε τον άντρα και θέλουν να τον χτυπήσουν έτσι.

Θέλω να συζητήσουμε πλάγιους τρόπους για να φάμε τη γκόμενα του άλλου, όταν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να την διεκδικήσουμε στα ίσα. Δηλαδή υστερούμε σε γοητεία, ομορφιά ή χρήμα.

Κάνω εγώ την αρχή, προτείνοντας:

-Διαφθορά του άντρα. Κοινώς πιάνουμε φιλίες μαζί του, τον κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Τον πάμε σε μπουρδέλα, στριπτιζάδικα, κωλόμπαρα, τον βυθίζουμε μέχρι το λαιμό στην ακολασία και την κατάλληλη στιγμή τα αποκαλύπτουμε όλα στην γυναίκα του. Μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός για μας.

-Διαφθορά της γυναίκας. Εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια γυναίκας φίλης. Αυτή θα προσεγγίσει τη γυναίκα που θέλουμε, θα γίνουνε φίλες, θα την οδηγήσει σε ακολασίες, παρτούζες κα. Την κατάλληλη στιγμή η άνθρωπος μας θα τα αποκαλύψει εκείνη στον άντρα της φίλης της, λέγοντας του ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει η άλλη να τον κερατώνει πίσω από την πλάτη του. Εκείνος αηδιασμένος θα τη χωρίσει και ο δρόμος είναι πάλι ανοιχτός για μας.

Προτείνετε και εσείς τρόπους και μεθόδους για να τρώμε τις γκόμενες των άλλων!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εσενα σε θελω για κολλητο  :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φιλαράκι το κάτα πόσο είναι εφικτό από το πουθενά να χώσεις τη γκόμενα του άλλου στην ακολασία και τις παρτούζες, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά θα σου πω την άποψή μου επί του θέματος που άνοιξες. Όταν εσύ σαν άντρας προσπαθείς να φας τη γκόμενα του άλλου, εξισώνεσαι με το κάθε γύναιο/αντροχωρίστρα που θα έκανε το αντίστοιχο. Εμείς οι άντρες κατηγορούμε τις γυναίκες -όχι άδικα- ότι γουστάρουν να τρώνε τον γκόμενο της άλλης. Συνεπώς για μένα ένας άντρας που κάνει κάτι τετοιο είναι μεγάλος  :jerking: και άνανδρος. Αν μισείς κάποιον κάντον να πληρώσει αλλιώς. Απλά έχω την γνώμη ότι εμείς οι άντρες είμαστε γενικά πιο αλληλέγγυοι μεταξύ μας και ας μιλάνε για γυναικεία αλληλεγγύη, που προσωπικά θεωρώ μια μαλακία και μισή.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα θελει θα σε φαει αυτη μια χαρα...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κλασσική ερώτηση - κλασσική απάντηση

Ο πλέον κλασσικός τρόπος να  :knockinb: ειναι να γινουμε κουμπάροι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ανοίγω ένα θέμα που σίγουρα θα διχάσει.

Κάποιοι θα το θεωρήσουν ανήθικο αλλά πολλοί άνθρωποι φτάνουν στο σημείο να θέλουν να φάνε τη γκόμενα ή τη γυναίκα κάποιου. Για πολλούς λόγους. Είτε είναι ερωτευμένοι ή απλά γουστάρουνε ή μισούνε τον άντρα και θέλουν να τον χτυπήσουν έτσι.

Θέλω να συζητήσουμε πλάγιους τρόπους για να φάμε τη γκόμενα του άλλου, όταν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να την διεκδικήσουμε στα ίσα. Δηλαδή υστερούμε σε γοητεία, ομορφιά ή χρήμα.

Κάνω εγώ την αρχή, προτείνοντας:

-Διαφθορά του άντρα. Κοινώς πιάνουμε φιλίες μαζί του, τον κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Τον πάμε σε μπουρδέλα, στριπτιζάδικα, κωλόμπαρα, τον βυθίζουμε μέχρι το λαιμό στην ακολασία και την κατάλληλη στιγμή τα αποκαλύπτουμε όλα στην γυναίκα του. Μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός για μας.

-Διαφθορά της γυναίκας. Εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια γυναίκας φίλης. Αυτή θα προσεγγίσει τη γυναίκα που θέλουμε, θα γίνουνε φίλες, θα την οδηγήσει σε ακολασίες, παρτούζες κα. Την κατάλληλη στιγμή η άνθρωπος μας θα τα αποκαλύψει εκείνη στον άντρα της φίλης της, λέγοντας του ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει η άλλη να τον κερατώνει πίσω από την πλάτη του. Εκείνος αηδιασμένος θα τη χωρίσει και ο δρόμος είναι πάλι ανοιχτός για μας.

Προτείνετε και εσείς τρόπους και μεθόδους για να τρώμε τις γκόμενες των άλλων!
Μονο ενας βρωμιαρης θα τα σκεφτοταν ολα αυτα .... εστω και σαν αστειο.
Ουτε μια τετοια σκεψη δεν εχει περασει απο το μιαλο μου ποτε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που εισαι ρε καυλεα μου;ειχες βρει κανενα γκομενακι και εξαφανιστηκες;ντροπη σου :2funny:

Μπα απο γκομενακια δεν παιχτηκε κατι συνταρακτικο
αλλα δεν πειραζει. Θα ανεβουμε -.-

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα λαγε :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ο λαγουδακης δεν αργησε να φανει,βλεπω...

Συνημμένα

• bugse.jpg
    bugse.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 43

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μονο ενας βρωμιαρης θα τα σκεφτοταν ολα αυτα .... εστω και σαν αστειο.
Ουτε μια τετοια σκεψη δεν εχει περασει απο το μιαλο μου ποτε....

Εμένα πάλι οι γκόμενες άλλων μου είναι αδιάφορες. Ελεύθερες υπάρχουν για παιχνίδι (στο ελλάντα βέβαια οι ελεύθερες έχουν 1002 ψυχολογικά, κόντρα απαιτήσεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Στην τελική ρίχνω ένα  :fuck2: σε κανένα σπιτάκι που έχει απίστευτα καλύτερες μουνάρες και δεν γίνομαι και κακός με κανένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom