P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Τύπε, δεν βγαίνει το μπατζετ άμα βάλεις κ τα ξύδια..
Εκτός αν αρχίσει να κλέβει το οινόπνευμα από τους θαλάμους..
Τύπε, δεν βγαίνει το μπατζετ άμα βάλεις κ τα ξύδια..
Εκτός αν αρχίσει να κλέβει το οινόπνευμα από τους θαλάμους..
Ρε φίλε όλο αυτό που περιγράφεις, πιο πολύ για συγκεκαλυμένο πορνογράφημα και σόου σε στριπτιτζάδικο με πολ ντάνσερς μου μοιάζει, παρά για διαδρομή με τον ηλεκτρικό... :S
Μου εχει τυχει 4-5 φορες με παρεες 2-5 κοριτσια στον ηλεκτρικο να ειμαι στον κεντρικο στυλο και να μπαινουν και να πιανουν και αυτες τον κεντρικο στυλο... μολις η μια αρχιζε πχ να με ακουμπαει με το χερι στο χερι, η αλλη εκανε escalate και ακουμπαγε βυζι προς χερι... ή κολλαγε το κωλο της πανω μου... σε στυλ ανταγωνισμος πορνιδιων. Η οπως ακουμπας τον στυλο, η μια να εχει βαλει το χερι στο στυλο απο κατω και η αλλη αντι να το βαλει απο πανω (ο στυλος ειχε θεση για 4-5 χερια) να καλυπτει με τη παλαμη της το χερι σου... δλδ σε στυλ "εσυ ισα που τον ακουμπας απο κατω, εγω εβαλα ολη τη παλαμη μου πανω στο πισω μερος του χεριου του"...
Ο Σαββίδης απο τα πολλά ουισκια τα βλέπει ολα διπλα και τριπλά.Δύο Kman,3 Kman κτλ.
Δηλαδη ολοι εσεις ρε βρωμιαριδες που σνομπαρετε την πενταγιω , αν σας καθοταν η χοντρη για ενα καλο bukkake θα λεγατε οχι???εεεε?
Οχι απαντηστε μου!
Τσ τσ τσ τσ...
Κομπλεξικος που ναι ο κοσμος
Ελα τωρα που την απαξιωνετε... Αν μας καθοταν για ενα καλο bukkake ολοι θα της τον διναμε. Ειπαμε να κανουμε πλακα, αλλα στο bukkake ολοι θα της τον δωσουμε. Μην το αρνειστε.
Μαλλον πρεπει να βαλουμε μια καλη ψηφοφορια.τυπε ξανασκεψου το :S :S :S :S
το στομα της ελλεηνιδας ειναι γεματο ερπη και ο μουνοκυνητας μυριζει σε ακτινα 2 μετρα
το γαμηση σε μπουρδελο ειναι πιο υγειές
Ελα τωρα που την απαξιωνετε... Αν μας καθοταν για ενα καλο bukkake ολοι θα της τον διναμε. Ειπαμε να κανουμε πλακα, αλλα στο bukkake ολοι θα της τον δωσουμε. Μην το αρνειστε.
Καθιστε τωρα να συνεχισετε το κραψιμο, θα σας διαβαζω και θα γελαω οσο ετοιμαζομαι να βγω εξω!
Σαββατο βραδυ ειναι..εσεις μεσα θα κατσετε? να ασχολειστε με τη παρτη μου??
Ναι ναι καλα. Θα γουσταρες με 1000 αλλα τλσπχαχαχαχα ναι καλα ουτε να μου το δειτε!!!
Με τελειωμενους, αμπαλους εγω ως γνωστων δε παω!!
Καθιστε τωρα να συνεχισετε το κραψιμο, θα σας διαβαζω και θα γελαω οσο ετοιμαζομαι να βγω εξω!
Σαββατο βραδυ ειναι..εσεις μεσα θα κατσετε? να ασχολειστε με τη παρτη μου??
Βρε καλα σας λεει ο Σαββιδης τελειωμενα καψουλια!
:-*
τυπε ξανασκεψου το :S :S :S :S
το στομα της ελλεηνιδας ειναι γεματο ερπη και ο μουνοκυνητας μυριζει σε ακτινα 2 μετρα
το γαμηση σε μπουρδελο ειναι πιο υγειές