το ξέρω... ειρωνικά το είπα... οι μόνοι που έχουν βαθμό με 4 αστεράκια ειναι οι αμερικανοί στους στρατηγους...
στρατηγος 3 αστερων 4 αστερων και πάει μεχρι 5 που είναι το ανωτατο που μπορει να φτασει κάποιος
τι μαθαινει κανεις εδω πέρα...
Φίλε turbo,υποψιάζομαι οτι για να ανοίξεις αυτή τη συζήτηση,κάτι θα εχει συμβεί πρόσφατα,είτε σε σενα,ειτε σε κάποιον φίλο σου,κλπ.Αν θες τη γνωμη μου,πρώτον δεν καταδικάζουμε και δεν κρίνουμε κανέναν ανθρωπο,διοτι ποτέ δεν ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή και σε μας....εγω έχω κάποιον γνωστό,που ταλαιπωρείται χρόνια,δεν μπορεί να βρει δουλειά,κλπ.,επειδή πριν 20 και χρόνια έκανε μια μικροκλοπή και έχει καταδίκη γι' αυτό.
Το κακό είναι οτι και να την "συγχωρέσεις" και να πείς "τα ξεχνάμε όλα",κάποια στιγμή,σε κάποιο καυγά ισως,σε κάποια ένταση,θα φέρεις αυτή την ιστορία στο μυαλό σου και θα θελήσεις να την χρησιμοποιήσεις εις βάρος της....είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ξεχάσεις εντελώς...
Απο την άλλη θα συμφωνήσω με προηγούμενους συναγωνιστές ότι ανάμεσά μας κυκλοφορουν πολλές "κυρίες" που είναι χειρότερες απο επαγγελματίες πουτάνες.....