Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πως θα αντιδρουσες στη μια και πςσ στην αλλη περίπτωση?
Πιθανολογω....δεν ξερω .....οτι στην περιπτωση που μου τολεγε πρωτη...αρα θα ηταν στην αρχη τηs σχεσηs οτι θα την σουτερνα
Στην αλλη περιπτωση αν το μαθαινα μετα απο χρονια  ισωs ναχα διαφορετικη θεση μιαs και θα την ειχα γνωρισει καλυτερα σαν ανθρωπο ισωs υπηρχαν παιδια κτλ.....Λεω εγω τωρα

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν θα σου αποκαλυπτε καμια γυναικα οτι το εχει κανει,παρα μονο στην περιπτωση που ειχατε πολυ προχωρημενη σχεση,και εχετε φτασει σε αλλο σημειο εποικοινωνιας,οποτε δεν θα την χωριζες,αλλωστε απο το κρεβατι που θα σου εκανε κατι θα καταλαβαινες,αλλα επειδη θα γουσταρες δεν θα μιλαγες,και ποια ειναι η διαφορα δηλαδη που ειπε και αλλος συναθλητης,αν πηγαινε με 100πχ.και πληρωνοταν και αν πηγαινεμε 100 παλι και δεν πληρωνωταν!καθε ανθρωπος εχει το παρελθον του,το θεμα ειναι οταν ειναι μαζι σου αυτη η γυναικα τι κανει και αν ειναι ενταξη απεναντη σου!!!!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
δεν θα σου αποκαλυπτε καμια γυναικα οτι το εχει κανει,παρα μονο στην περιπτωση που ειχατε πολυ προχωρημενη σχεση,και εχετε φτασει σε αλλο σημειο εποικοινωνιας,οποτε δεν θα την χωριζες,αλλωστε απο το κρεβατι που θα σου εκανε κατι θα καταλαβαινες,αλλα επειδη θα γουσταρες δεν θα μιλαγες,και ποια ειναι η διαφορα δηλαδη που ειπε και αλλος συναθλητης,αν πηγαινε με 100πχ.και πληρωνοταν και αν πηγαινεμε 100 παλι και δεν πληρωνωταν!καθε ανθρωπος εχει το παρελθον του,το θεμα ειναι οταν ειναι μαζι σου αυτη η γυναικα τι κανει και αν ειναι ενταξη απεναντη σου!!!!

εγω νομίζω θα στο έλεγε για να μην το μαθεις διαφορετικά ειδικά αν ήταν μεγάλης κυκλοφορίας

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πήρα 4ο αστεράκι.... έγινα ταγματάρχης  :2funny: :2funny:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
γυναικα με παρελθον... και αντρας με μελλον...
κανονιστε να πετυχετε και στο δευτερο σκελος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπορει να ανηκε στην κατηγορια εκεινων των γυναικων που θελουν ολα να τα ξεκαθαριζουν
απ την αρχη......υπαρχει κι αυτη η κατηγορια
Μπορει να φοβαται οτι ετσι κι αλλοιωs θα το μαθειs απο ενα τυχαιο περιστατικο με παλιο πελατη η οτιδηποτε ....αρα να εχει ησυχη την συνειδηση τηs οτι στοπε πρωτη
Μπορει να το κρυψει.....γιατι εχει αυτη την ικανοτητα να θαβει με μαεστρια τα παλια
εκτοs και δεν μπορει να ελεγξει την πουτανιστικη συμπεριφορα τηs ακομα και οσο θαναι μαζι σου.....τοτε την εχειs ηδη διωξει για τα τωρινα και οχι για τα παλαια

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
και ποια ειναι η διαφορα δηλαδη που ειπε και αλλος συναθλητης,αν πηγαινε με 100πχ.και πληρωνοταν και αν πηγαινεμε 100 παλι και δεν πληρωνωταν!

μεταξύ μας... μια διαφορά υπάρχει. Μην τα ισοπεδώνεις όλα.
Οπως και στους άντρες, άλλο να χουν παει με 100 γυναικες (που πιθανοτατα να μην ειχα προβλημα αν το μαθαινα) και αλλο να εχουν υπάρξει ζιγκολο, που ναι, θα ειχα πρόβλημα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Τιποτα απολυτως.
Θα την αγκαλιαζα και θα της ελεγα οτι ολα ανηκουν στο παρελθον.
Και το παρελθον δεν με ενδιαφερει καθολου.
θα της ελεγα να το ξεγραψει (οσο γινεται αυτο) και να κοιταξουμε μαζι να φτιαξουμε την ζωη μας διαγραφοντας το παρελθον.
Σταση δεν θα αλλαζα καθολου αλλα θα προσεχα περισσοτερο σε τυχον καυγα η εντονη διαφωνια
για κατι να μην ξεστομησω την ''λεξη'' γιατι αυτη θα την πονουσε περισσοτερο απο καθε τι αλλο.

+1

Οπως δεν θα θελω να ξερει για το δικο μου παρελθον, ετσι δεν θα με ενοιαζε ουτε για το δικο της...και καλυτερα να μου το ελεγε αυτη, παρα να το μαθαινα απο τριτους...

Τωρα εξω απο το χορο πολοι χοροι....!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αμα η γκομενα σου ειχε παει με 300 αντρες [χωρις λεφτα] θα ειχες προβλημα?

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Και σε ανωτερα....Παντως ο ταγματαρχης εχει εναν πυρσο και ενα αστερακι...βαθμος με 4 αστερακια δεν υπαρχει.

το ξέρω... ειρωνικά το είπα... οι μόνοι που έχουν βαθμό με 4 αστεράκια ειναι οι αμερικανοί στους στρατηγους...
στρατηγος 3 αστερων 4 αστερων και πάει μεχρι 5 που είναι το ανωτατο που μπορει να φτασει κάποιος

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οπως δεν θα θελω να ξερει για το δικο μου παρελθον, ετσι δεν θα με ενοιαζε ουτε για το δικο της...και καλυτερα να μου το ελεγε αυτη, παρα να το μαθαινα απο τριτους...

σπας τα κκαι ξαναριξτα, αφου δεν θες να μάθεις για το παρελθόν της πως ΆΜΕΣΩΣ μετά μας λές οτι θες να στο χει πει.

ε?????????????????????????????

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σπας τα κκαι ξαναριξτα, αφου δεν θες να μάθεις για το παρελθόν της πως ΆΜΕΣΩΣ μετά μας λές οτι θες να στο χει πει.

ε?????????????????????????????
Νευρα,νευρα,νευρα          ασε τις συζητησεις για σημερα λεω εγω

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Νευρα,νευρα,νευρα          ασε τις συζητησεις για σημερα λεω εγω

μπερδευεις την ευλογη την απορία μου με τα νευρα?
διαβαζε καλύτερα πριν προσαθησεις για την επομενη ατακα σου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
το ξέρω... ειρωνικά το είπα... οι μόνοι που έχουν βαθμό με 4 αστεράκια ειναι οι αμερικανοί στους στρατηγους...
στρατηγος 3 αστερων 4 αστερων και πάει μεχρι 5 που είναι το ανωτατο που μπορει να φτασει κάποιος

τι μαθαινει κανεις εδω πέρα...
Φίλε turbo,υποψιάζομαι οτι για να ανοίξεις αυτή τη συζήτηση,κάτι θα εχει συμβεί πρόσφατα,είτε σε σενα,ειτε σε κάποιον φίλο σου,κλπ.Αν θες τη γνωμη μου,πρώτον δεν καταδικάζουμε και δεν κρίνουμε κανέναν ανθρωπο,διοτι ποτέ δεν ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή και σε μας....εγω έχω κάποιον γνωστό,που ταλαιπωρείται χρόνια,δεν μπορεί να βρει δουλειά,κλπ.,επειδή πριν 20 και χρόνια έκανε μια μικροκλοπή και έχει καταδίκη γι' αυτό.
Το κακό είναι οτι και να την "συγχωρέσεις" και να πείς "τα ξεχνάμε όλα",κάποια στιγμή,σε κάποιο καυγά ισως,σε κάποια ένταση,θα φέρεις αυτή την ιστορία στο μυαλό σου και θα θελήσεις να την χρησιμοποιήσεις εις βάρος της....είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ξεχάσεις εντελώς...
Απο την άλλη θα συμφωνήσω με προηγούμενους συναγωνιστές ότι ανάμεσά μας κυκλοφορουν πολλές "κυρίες" που είναι χειρότερες απο επαγγελματίες πουτάνες.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Από μηχανής θεός για να την βγάλουμε όσο κρατάει η κρίση.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom