Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Σωστος ... και με επιλογη κιολας !!!!!!!Αν ήταν να πληρώσουμε,πηγαίναμε κι αλλού κυρία μου..
Και χωρις λοιπες υποχρεωσεις...... και εννοιες...
Σωστος ... και με επιλογη κιολας !!!!!!!Αν ήταν να πληρώσουμε,πηγαίναμε κι αλλού κυρία μου..
Αν τα ειχε οικονομησει δηλαδη τι ?Εξαρτάται.
Αν ήταν cg πολυτελείας και τα είχε κονομήσει, χαλάλι της.
Αν γαμιότανε με πάκια σε μετάξι κλπ, θα έπαιρνε πόδι αμμέσως.
Αν τα ειχε οικονομησει δηλαδη τι ?
Θα της εκανες και χαρη δηλαδη ?????
Και αν ηταν μεταξουργειο δηλαδη ειναι για πεταμα ?
Ελεος ρε παιδια ελεος !!!!!!!!!!!!!
Αν τα ειχε οικονομησει δηλαδη τι ?
Θα της εκανες και χαρη δηλαδη ?????
Και αν ηταν μεταξουργειο δηλαδη ειναι για πεταμα ?
Ελεος ρε παιδια ελεος !!!!!!!!!!!!!
Φίλε το πρόβλημα δεν είναι τι έκανε γιατί μία μαλακία όλοι κάνουμε. Θα μπορούσε να είχε υποκύψει σε μία άλλη αδυναμία από το να συνδυάσει τη φαντασίωση της πουτάνας με τη λαχτάρα της για λούσα (αν και καμμία δεν είχε οικονομική ανάγκη τέτοια που να δικαιολογούσε στο δικό μου αξιακό σύστημα την επιλογή τους).
Απ' ότι έχω δεί από τις 3 που έχω γνωρίσει τον τελευταίο χρόνο που σε πολύ μικρή ηλικία (οριακά ενήλικες) ξεκίνησαν και μετά σταμάτησαν αυτή τη δραστηριότητα, ΟΛΕΣ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ξαναδοκίμασαν έστω και για λίγο και είναι πολύ πιθανόν να ξαναδοκιμάσουν και στο μέλλον.
Με δικαιολογίες του τύπου "χωρίζουμε για ένα ΣΚ" και το ξανακάνω αλλά "δεν έγινε κάτι γιατί είχαμε χωρίσει" ή "δεν ήταν κάτι συναισθηματικό" ή άλλες δικαιολογίες που στο μυαλό τους δικαιολογούν την επιλογή τους και είναι τόσο ισχυρές δικαιολογίες όσο και η δικαιολογία του βουλιμικού ότι η τούρτα δεν είναι κομμένη ίσια και έπρεπε να ντερλικώσει αυτή την κομματάρα για να αλφαδιάσει η black forest.
Η αρχική επιλογή τους οφείλεται σε συναισθηματική και πνευματική αδυναμία ή ανεπάρκεια και όσο αυτή διατηρείται η επιλογή παραμένει ζωντανή και το χειρότερο είναι ότι τις κάνει να απαξιώνουν και να κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη τους αυτούς που προσφέρονται να τις "βοηθήσουν".
Είμαι λίγο ρατσιστης ρε μητσο... τι να κάνω?
Τιποτα απολυτως.
Θα την αγκαλιαζα και θα της ελεγα οτι ολα ανηκουν στο παρελθον.
Και το παρελθον δεν με ενδιαφερει καθολου.
θα της ελεγα να το ξεγραψει (οσο γινεται αυτο) και να κοιταξουμε μαζι να φτιαξουμε την ζωη μας διαγραφοντας το παρελθον.
Σταση δεν θα αλλαζα καθολου αλλα θα προσεχα περισσοτερο σε τυχον καυγα η εντονη διαφωνια
για κατι να μην ξεστομησω την ''λεξη'' γιατι αυτη θα την πονουσε περισσοτερο απο καθε τι αλλο.
Εξαρτάται.
Αν ήταν cg πολυτελείας και τα είχε κονομήσει, χαλάλι της.
Αν γαμιότανε με πάκια σε μετάξι κλπ, θα έπαιρνε πόδι αμμέσως.
φιλε turbothor, αναρωτιεμαι τι ειναι καλυτερο...να μαθεις οτι η κοπελα σου παλια εκδιδοταν και πηγε π.χ. με 50 αντρες συνολικα επι πληρωμή, ή να μαθεις οτι πριν απο σενα πηγε με 100 για το γουστο της, επειδη ηθελε? Ανρωτιεμαι τι ειναι πιο επωδυνο...Προφανως καταλαβαινεις οτι παλια μου ετυχε το δευτερο...
οι φιλος σου ο ταξιτζης δεν πηγε τυπε?η δικια μου ηταν του επαγγελματος αλλα δεν με πειραζε. Μονον απο την μανα μου εχω γκρινια. Εχει παει και με πακι και με μαυρους. Αυτους ειχε πελατες ετσι και αλλιως. Δεν πηγαιναν Ελληνες μαζι της.
καταλαμβαινω φιλε αλλα οταν εκδιδοταν δυσκολα θα παει μονο με 50 και 100. θα ειναι πολυ περισσοτεροι.
Επιτηδες το ανεφερα ετσι, για να δειξω την αντιθεση. Πιστευεις οτι ειναι ποσοτικο δηλαδη το ζητημα? Κι αν ειναι ετσι, ποσοι ειναι ανεκτοι στην μια και στην αλλη περιπτωση?
Το θεμα ειναι......πωs θα το μαθαινεs?????
Θα στολεγε αυτη πρωτη??? η
θα το ανεκαλυπτεs εσυ μετα απο καιρο????
Νομιζω οτι αλλοιωs αντιδραs στιs δυο περιπτωσειs