You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 353
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ωχ....βρε Σταμ,τι θέμα πήγες και άνοιξες;;;; Θα ακούσουμε πάλι,να λένε διάφορα άτομα από δω μέσα που ήρθαν από τα βουνά,να μας λένε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα,από το να βγει το παιδί σου πούστης,κτλ,κτλ
Εγώ προσωπικά θα του απαντούσα "ε και τι μου το λες σε μένα..γούστο σου και καπέλο σου"
Εγώ προσωπικά θα του απαντούσα "ε και τι μου το λες σε μένα..γούστο σου και καπέλο σου"
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τα οπαδικα ειναι μια αλλη υπόθεσηΠούστης, Πρεζάκιας, GAYROS και συριζαίος να μη βγει και όλα τα άλλα......
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πιστευω ειναι ενδιαφερον να ακους αποψεις γιδισιων ανθρωπωνΩχ....βρε Σταμ,τι θέμα πήγες και άνοιξες;;;; Θα ακούσουμε πάλι,να λένε διάφορα άτομα από δω μέσα που ήρθαν από τα βουνά,να μας λένε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα,από το να βγει το παιδί σου πούστης,κτλ,κτλ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Θα του ελεγα το γνωστο ανεκδοτο:
Γιε μου, εχεις κοτερο?
Οχι μπαμπα.
Κανεις διακοπες στη Μυκονο?
Οχι μπαμπα.
Εχεις λεφτα, ακριβο αυτοκινητο?
Οχι μπαμπα.
Βγαινεις στην τηλεοραση?
Οχι μπαμπα.
Εχεις φιλους σελεμπριτις?
Οχι μπαμπα.
Ε ΤΟΤΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΚΕΪ, ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.
Γιε μου, εχεις κοτερο?
Οχι μπαμπα.
Οχι μπαμπα.
Οχι μπαμπα.
Βγαινεις στην τηλεοραση?
Οχι μπαμπα.
Οχι μπαμπα.
Επισκέπτης
Πούστης, Πρεζάκιας, GAYROS και συριζαίος να μη βγει και όλα τα άλλα......
Να τος ο 1ος.....
Στ'αρχίδια σου ρε μεγάλε αν βγει πούστης.......εκτός αν το μάθεις από μικρό,να μισεί τους γκέι,γιατί υπάρχουν τέτοιοι καριόληδες....που δεν θα έπρεπε καν να αναπνέουν
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θα του ελεγα το γνωστο ανεκδοτο:
Γιε μου, εχεις κοτερο?
Οχι μπαμπα.
Οχι μπαμπα.
Οχι μπαμπα.
Βγαινεις στην τηλεοραση?
Οχι μπαμπα.
Οχι μπαμπα.
Eγω πιστευω οτι αν εισαι κοντα στο παιδι σου- κι οχι στην κοσμαρα σου- μπορεις να το καταλαβεις και χωρις να στο πει
Δε χρειαζεται να εχει κρεμασμενο ολοκληρο καμπαναριο/ μπορεις να ψιλιαστεις αν γουσταρει ή οχι τις γυναικες
Εμενα αν ηταν ο γιος μου γκευ απλα δεν θα ηθελα να γνωριζω τους γκομενους του, ή να τους βλεπω ποτε μες στο σπιτι μου
Αλλα κατα τα αλλα, δε νομιζω πως θα ειχα μεγαλο προβλημα
Αντιθετα, ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα θα ειχα αν διαπιστωνα μερα με τη μερα οτι ο γιος μου ειναι ηλιθιος, ή ανικανος για ο,τιδηποτε
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Στ'αρχίδια σου ρε μεγάλε αν βγει πούστης.......εκτός αν το μάθεις από μικρό,να μισεί τους γκέι,γιατί υπάρχουν τέτοιοι καριόληδες....που δεν θα έπρεπε καν να αναπνέουν
[/quote]
Βλαμμένε επειδή είσαι πούστης εσύ και περήφανος μάλιστα σε σημείο να το δηλώνεις δε θα μας πεις και τι θα κάνουμε με το παιδί μας.
Στα σοβαρά τώρα, για να βγει πούστάκι θα είναι μια ξεκάθαρη αποτυχία των γονιών. Το βάρος θα βαραίνει τος γονείς. Η πιο λογική αντίδραση τον πούλο απο το σπίτι και διαγραφη απο τη μνήμη ότι κάποτε είχα γιο και μου βγήκε πούστικη κιθάρα...
[/quote]
Βλαμμένε επειδή είσαι πούστης εσύ και περήφανος μάλιστα σε σημείο να το δηλώνεις δε θα μας πεις και τι θα κάνουμε με το παιδί μας.
Στα σοβαρά τώρα, για να βγει πούστάκι θα είναι μια ξεκάθαρη αποτυχία των γονιών. Το βάρος θα βαραίνει τος γονείς. Η πιο λογική αντίδραση τον πούλο απο το σπίτι και διαγραφη απο τη μνήμη ότι κάποτε είχα γιο και μου βγήκε πούστικη κιθάρα...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη ομως η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ιωση, και απο καπου προερχεται, μηπως θα επρεπε να αναρωτηθεις τι λαθος εγινε μεσα στο σπιτι και το παιδι παρουσιασε αυτην την αποκκλιση?Eγω πιστευω οτι αν εισαι κοντα στο παιδι σου- κι οχι στην κοσμαρα σου- μπορεις να το καταλαβεις και χωρις να στο πει
Δε χρειαζεται να εχει κρεμασμενο ολοκληρο καμπαναριο/ μπορεις να ψιλιαστεις αν γουσταρει ή οχι τις γυναικες
Εμενα αν ηταν ο γιος μου γκευ απλα δεν θα ηθελα να γνωριζω τους γκομενους του, ή να τους βλεπω ποτε μες στο σπιτι μου
Αλλα κατα τα αλλα, δε νομιζω πως θα ειχα μεγαλο προβλημα
Αντιθετα, ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα θα ειχα αν διαπιστωνα μερα με τη μερα οτι ο γιος μου ειναι ηλιθιος, ή ανικανος για ο,τιδηποτε
Ή μηπως θα ακουσω παλι την προοδευτικη ΜΠΑΡΟΥΦΑ οτι ειναι η φυση τους ετσι?
Εκτος αν η φυση αλλαξε την τελευταια 20ετια, και απο εκει που οι ομοφυλοφιλοι ηταν πεντε εξι ολοι κι ολοι, τωρα ειναι το 10% των ανδρων.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Στα σοβαρά τώρα, για να βγει πούστάκι θα είναι μια ξεκάθαρη αποτυχία των γονιών. Το βάρος θα βαραίνει τος γονείς.
Επειδη ομως η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ιωση, και απο καπου προερχεται, μηπως θα επρεπε να αναρωτηθεις τι λαθος εγινε μεσα στο σπιτι και το παιδι παρουσιασε αυτην την αποκκλιση?
Ή μηπως θα ακουσω παλι την προοδευτικη ΜΠΑΡΟΥΦΑ οτι ειναι η φυση τους ετσι?
Εκτος αν η φυση αλλαξε την τελευταια 20ετια, και απο εκει που οι ομοφυλοφιλοι ηταν πεντε εξι ολοι κι ολοι, τωρα ειναι το 10% των ανδρων.
Παντα υπηρχαν αδερφες
Δεν ξερω τι "φταιει", ισως να ειναι θεμα περιβαλλοντος, ισως και να μην παιζει κανενα ρολο
Παντως γονιδιο του πουστη δεν υπαρχει
Και δεν εχουν ολοι οι γκευ αυξημενες γυναικειες ορμονες- αυτο ειναι υποπεριπτωση
Τι να πω....
Για μενα παντως, και θεμα περιβαλλοντος να ειναι, ευθυνονται οι μαναδες, οχι οι πατεραδες
Ενας πατερας δηλαδη τι μπορει να κανει λαθος? Να βαλε το παιδι απο μικρο να παιζει με κουκλες?
Επισκέπτης
Γιατί αποτυχία ρε μάγκα;;;; Αποτυχία θα είναι αν το παιδί σου βγει μπετόβλακας,και όχι γκέι.....έλεος γαμώ τα κολήματά σας....
Και να θα σας πω πως θα το μεγαλώσετε,γιατί κάτι μαλάκες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους,λέγοντάς τους από μικρά "ο άνδρας είναι η κολώνα του σπιτιού,και η γυναίκα πρέπει να κάθεται σούζα,κτλ,κτλ"......είναι απλά για να τους πετάξουν στα σκυλιά να τους φάνε......και μάλλον είσαι ένας από δαύτους
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ουτε το γονιδιο για το συνδρομο νταουν υπαρχει, απλα γινεται ενα λαθος στα χρωμοσωματαΠαντα υπηρχαν αδερφες
Δεν ξερω τι "φταιει", ισως να ειναι θεμα περιβαλλοντος, ισως και να μην παιζει κανενα ρολο
Παντως γονιδιο του πουστη δεν υπαρχει
Και δεν εχουν ολοι οι γκευ αυξημενες γυναικειες ορμονες- αυτο ειναι υποπεριπτωση
Τι να πω....
Για μενα παντως, και θεμα περιβαλλοντος να ειναι, ευθυνονται οι μαναδες, οχι οι πατεραδες
Ενας πατερας δηλαδη τι μπορει να κανει λαθος? Να βαλε το παιδι απο μικρο να παιζει με κουκλες?
Ουτε το γονιδιο για το συνδρομο νταουν υπαρχει, απλα γινεται ενα λαθος στα χρωμοσωματα
Δε νομιζω πως εχει βρεθει κατι αναλογο για την ομοφυλοφιλια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κολλημα στον εγκεφαλο ειναι.Δε νομιζω πως εχει βρεθει κατι αναλογο για την ομοφυλοφιλια
Σιγα μην ειναι γονιδιο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα πρεπει να διαλεξω αναμεσα σε πουστηδες και σε καραγκιοζηδες?
Δυσκολη η επιλογη.
Ελεος.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 9K