Savourogamism
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Δεν θα καταφερω να στειλω μυνημα ποτε!!!!
τελικα πως μπορω να δημοσιευσω ;;Οχι παιδιά εννοούσα για post. Τώρα μου εμφανίζονται. Σας ευχαριστώ πάντως.
ναι ωραια.ποστ πως κανω; ειμαι καινουργια ξερεις.....βοηθειααα♡Πρέπει να κάνεις 5 πόστ. Μετά τα 5 πρώτα μπορείς να δημοσιεύσεις.
Λοιπόν ποστ ....είναι κάτι κίτρινα χαρτάκια που έχουν κολλα στο πάνω μέρος...τα πουλάνε στο σούπερ μάρκετ...αγοράζεις 5 ποστ τα βγάζει φωτογραφία και τα ανεβάζεις σε όποιο νήμα θέλεις....τότε έχεις 5 ποστ...εάν δεις διάφοροι μύστες έχουν και τίτλους ...αυτοί έχουν αγοράσει πολλά ποστ από το σούπερ μάρκετ και τα βάζουν φωτό....και ανεβάζουν επίπεδο ..απλά πράγματαναι ωραια.ποστ πως κανω; ειμαι καινουργια ξερεις.....βοηθειααα♡
βρεεε εξυπνακιαααα που λεωωωωω; αμανν να με φαςς δεν ξερω..Λοιπόν ποστ ....είναι κάτι κίτρινα χαρτάκια που έχουν κολλα στο πάνω μέρος...τα πουλάνε στο σούπερ μάρκετ...αγοράζεις 5 ποστ τα βγάζει φωτογραφία και τα ανεβάζεις σε όποιο νήμα θέλεις....τότε έχεις 5 ποστ...εάν δεις διάφοροι μύστες έχουν και τίτλους ...αυτοί έχουν αγοράσει πολλά ποστ από το σούπερ μάρκετ και τα βάζουν φωτό....και ανεβάζουν επίπεδο ..απλά πράγματα
το προβλημα ειναι πως δεν μ εμφανιζει καν το νεο θεμα..
Πάτα το απάντηση στο δικό μου μήνυμα και γράψε κάτι.το προβλημα ειναι πως δεν μ εμφανιζει καν το νεο θεμα..
μαλιστααα σε ευχαριστω πολυΠάτα το απάντηση στο δικό μου μήνυμα και γράψε κάτι.
Αυτό θα είναι το το πέμπτο σου post.
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βάλω αγγελία εδώ; Γιατί έχω μπερδευτείΠατάω απάντηση, πληκτρολογώ το μύνημα και πατάω αποστολή. Το μύνημα όμως πουθενά. Κάνω τίποτα λάθoς;
τι κανουμε τελικα?Τελικά πως βγαίνει το τσατ? Στέλνοντας 5 μυνήματα?