Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.820
- Πόντοι
- 456
Αντί να ασχολείται με τις βυζάρες σου ασχολείται με την Λίβερπουλ....δυστυχώς...
Αντί να ασχολείται με τις βυζάρες σου ασχολείται με την Λίβερπουλ....δυστυχώς...
Μετά από χρόνια στο ίδιο σπίτι συμβαίνει σε όλους.Αντί να ασχολείται με τις βυζάρες σου ασχολείται με την Λίβερπουλ....
Αλήθεια λες...Μετά από χρόνια στο ίδιο σπίτι συμβαίνει σε όλους.
Ανέβασε ρε πρόεδρε καμία γόβα κ τίποτα sexy εσώρουχα να διαλέξει το κορίτσι όταν κατέβει προς τας Αθήνας!!!Για πάρτη σου το κόβω
Το θέμα για την Χριστίνα είναι πότε δεν είναι καυλωμένη... πρέπει να είναι συνεχώς!!!Πρέπει να βρίσκετε συνέχεια τρόπους να κρατιεστε καβλωμενοι
Το καλύτερο της mariakotsona για μεναΑνέβασε ρε πρόεδρε καμία γόβα κ τίποτα sexy εσώρουχα να διαλέξει το κορίτσι όταν κατέβει προς τας Αθήνας!!!
Ωραία τα πέδιλα, γόβες θέλει να δει το κορίτσι!!Το καλύτερο της mariakotsona για μενα
Γράφω και με το ένα σιγά σιγά χαχαΩραία τα πέδιλα, γόβες θέλει να δει το κορίτσι!!
Τoo much information σήμερα για σένα Χριστίνα....πρώτη φορά το ακούω!
Ποντάρω στο 39 για την Χριστίνα...Γράφω και με το ένα σιγά σιγά χαχα
Ο λαιμός σου είναι κόκκινος.Από δάγκωμα;;κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Καιρό είχα να γκαυλώσω μόνο με βυζάρες και ρωγάρες!! Θα μας γυρίσεις στην εφηβεία εσύ μανάρι μουκάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Συνέχεια υπουργέ μου...Οι ρωγες σου πρέπει να ναι καυλωμενες συνέχεια,κάνω λάθος;
Μόνο για σένα...Ωραία υγρη βραδιά....
Σε καύλωσε κανένας?Εάν εννοείς επειδή έχω μούσκεψει το κιλοτάκι μου δεν θα διαφωνήσω....
Αν δεν το δούμε δε πιστεύουμε τπτΕάν εννοείς επειδή έχω μούσκεψει το κιλοτάκι μου δεν θα διαφωνήσω....
Όλοι σας!Σε καύλωσε κανένας?
Εννοούσα αν σε καύλωσε κάποιος από κοντά. Παρόλα αυτά ευχαριστούμεΌλοι σας!