xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.571
- Πόντοι
- 446
φανταζομαι οτι οι περισσότεροι αντρες στο site είναι παντρεμένοι...
Σε φτιάχνει σαν ιδέα?φανταζομαι οτι οι περισσότεροι αντρες στο site είναι παντρεμένοι...
Μουσκεμα η κιλοτα σου καυλιαρα;Εάν εννοείς επειδή έχω μούσκεψει το κιλοτάκι μου δεν θα διαφωνήσω....
Από 3 φορές και πάνω…φανταζομαι οτι οι περισσότεροι αντρες στο site είναι παντρεμένοι...
Μπορούμε να στις πιπιλισουμε και εμείς;;;κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Καλημέρα Χριστίνα!!Όμορφη Κυριακή με πολλά χαμόγελα!
Εγώ, χαλαρώνω, μπαίνοντας στο σαιτ αυτό και γράφοντας όπου μπορώ, με την πρώτη ευκαιρία, πόσο άθλιες υπηρεσίες προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των ιεροδούλων στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.Πράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική μέρα
Δεν το γνωρίζω το θέμα, να έχεις μια υπέροχη ΚυριακήΕγώ, χαλαρώνω, μπαίνοντας στο σαιτ αυτό και γράφοντας όπου μπορώ, με την πρώτη ευκαιρία, πόσο άθλιες υπηρεσίες προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των ιεροδούλων στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.
Την καλημέρα μου και καλή Κυριακή.
Υ.Γ. Γράφοντας την αλήθεια και facts έχω σίγουρα την χαλάρωση και την ηρεμία που θέλω.
καλημερα αστερι.....ημερα ξεκουρασης και χαλαρωσης....ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Όμορφη Κυριακή με πολλά χαμόγελα!
πως μπορω να το δω; δεν φαινετεΑνέβασα story δεν ξέρω αν το βλέπετε
Δεν φαίνεται κάτι...Ανέβασα story δεν ξέρω αν το βλέπετε
Μάλλον κάτι κάνω λάθοςΔεν φαίνεται κάτι...
Όχι κι όλοι. Έχεις κανένα καλό κορίτσι να γνωρίσεις στα ελεύθερα παλικάρια;φανταζομαι οτι οι περισσότεροι αντρες στο site είναι παντρεμένοι...
Ευχαριστώ δεν ήξερα αν φαινόταν!Μια χαρά φαίνεται
Άμα θες μπορούμε να σου μάθουμε και άλλα νέα πράματαΑπό χτες σημειώνω τις νέες λέξεις που μου μαθαίνετε!
Μου αρέσει να μαθαίνω!Άμα θες μπορούμε να σου μάθουμε και άλλα νέα πράματα