xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 446
απόλυτα.....και δεν μπορείς να το ελέγξειςΗ ποίο καύλα μέρες της γυναίκας ντουμπανο βυζιά αλλά και πολλά υγρά γουστάρουν σεξ όσο δεν πάει. Χριστίνα δίκιο η όχι;
απόλυτα.....και δεν μπορείς να το ελέγξειςΗ ποίο καύλα μέρες της γυναίκας ντουμπανο βυζιά αλλά και πολλά υγρά γουστάρουν σεξ όσο δεν πάει. Χριστίνα δίκιο η όχι;
Κρίμα που κρατάει λίγες μέρες αν και σας πονάνε λίγο το στήθος είσαι συνέχεια υγρή και καυλωνετε αμέσως. Η καλύτερές μέρες και για τον άντρααπόλυτα.....και δεν μπορείς να το ελέγξεις
Μπράβο που πιάνεις εφημερίδα για διάβασμα και όχι για να τυλίγεις ψάρια η για να καθαρίζεις τζάμια.Παρακολουθώντας σειρές σε netflix/disney+ και διαβάζοντας εφημερίδα. Το δεύτερο είναι πρόσφατο χούι. Έχω σταματήσει να βλέπω ελληνική τηλεόραση και πρέπει κάπως να ενημερώνομαι. Επιλεκτικά λοιπόν διαβάζω αυτά που με ενδιαφέρουν. Μπορεί να ξενίζει πολλούς, αλλά άμα το ξεκινήσει κάποιος είναι ωραία συνήθεια.
Η κα(β)λή νοικοκυρά ξυπνάει από νωρίς για να τα προλάβει όλα...και εμας μαζί που δεν μας ξεχναει !!Απ τα ξημερώματα ξυπνάς σαββατιάτικα Χριστίνα?
Καλημέρα, καλά μωρέ, και εμείς εδώ τα ίδια, βροχή έως τις 11:00 δίνει...καλημερα....πως ξυπνήσατε? εγώ μούσκεμα.....
Καλημερα χριστινα.δειξε μας τη μουσκεμενη σου μουνα να καυλωσουμε.καλημερα....πως ξυπνήσατε? εγώ μούσκεμα.....
Κοριτσάρα δεν το ξεχνάμε μακάρι να τα καταφέρεις να καυλώσει ο λαός σουΚαλό ΣΚ! Αν τα καταφέρω θα σας ανεβάσω φώτο μου γιατί έχω καιρό να αναρτήσω...
Φοτο βαλεκαλημερα....πως ξυπνήσατε? εγώ μούσκεμα.....
Μπράβο ρε Χριστιναρα καύλα το μουνακι σου. Οι βυζάρες από πάνω έτοιμες για χύσιμοδεν σας χαλάω χατήρι..
τουμπανιασμενες...Μπράβο ρε Χριστιναρα καύλα το μουνακι σου. Οι βυζάρες από πάνω έτοιμες για χύσιμο
Κανένα πρόβλημα τις εγλυφα για ώρες μετά θα άνοιγα το μουνακι σου και θα εγλυφα τα υγρά σουτουμπανιασμενες...
να γλειφεις αυτη τη μουναρα για πρωινο και να χουφτωνεις τις βυζαρες σου.δεν σας χαλάω χατήρι..
Και μεις καυλωνουμε περισσοτερο...με μουσκευεται περισοτερο πρωινιατικα
Αυτό θέλουμε καυλιάρα Χριστίναμε μουσκευεται περισοτερο πρωινιατικα