Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.847
- Πόντοι
- 5.956
Θα επρεπε ομως.Κακώς δυστυχώς
Θα επρεπε ομως.Κακώς δυστυχώς
Καλό Π/Σ/Κ κοριτσάρα σου εύχομαι πολλά γλυψηματα και χύσιμοΝα έχουμε ένα όμορφο ΣΚ!
Κακώς όταν έχεις ένα ωραίο ζεστό μουνακι δίπλα σου όταν είναι υγρό πρέπει να το περιποιησε γιατί θα το κάνει άλλουςΚακώς δυστυχώς
Ενώ γενικά τα πας πολύ καλά, τη λέξη αυτή... Της γάμησες ότι της είχε μείνει αγάμητο!!!!!Πρωινή χαλάρωση με Χριστίνα την ξαπλώνεις ανάσκελα με τέρμα πάνω τα πόδια και τρελό γλυψημω να κατεβάσει υγρά μετά αντί για δάχτυλο της βάζεις την γλώσσα μέχρι εκεί που φτάνεις μέχρι να χύσει πάνω στην γλώσσα σού. Αυτό γίνεται και στα τέσσερα με καλό άνοιγμα στα κωλομεριά
Πάντα καλοπροαίρετα!Ενώ γενικά τα πας πολύ καλά, τη λέξη αυτή... Της γάμησες ότι της είχε μείνει αγάμητο!!!!!
Μην παρεξηγηθείς, πλακίτσα κάνουμε!!!
επιτέλους στιγμές χαλάρωσης...
τύπε χριστινα προσπαθησε και για κανα ναζιαρικο βιντεακι οχι μονο φωτοΚαλό ΣΚ! Αν τα καταφέρω θα σας ανεβάσω φώτο μου γιατί έχω καιρό να αναρτήσω...
Καλημέρα, ποιο νήμα είναι?Καλημέρα, και. Χριστίνα!
Σας παρακαλώ, ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Νήμα και αν σας ενδιαφέρει, θα ήταν χαρά μας να συμμετάσχετε.
Καλημέρα Χριστίνα. Καλό Σαββατοκύριακο. Ανέβασε να καυλώσει το κοινό σουΚαλό ΣΚ! Αν τα καταφέρω θα σας ανεβάσω φώτο μου γιατί έχω καιρό να αναρτήσω...
Απ τα ξημερώματα ξυπνάς σαββατιάτικα Χριστίνα?Καλό ΣΚ! Αν τα καταφέρω θα σας ανεβάσω φώτο μου γιατί έχω καιρό να αναρτήσω...