troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
λιγο η ζεστη...λιγο τα λογια του παπα,,,Πες μας όμως τι ήταν αυτό που σε οδήγησε σε αυτήν την απόφαση
λιγο η ζεστη...λιγο τα λογια του παπα,,,Πες μας όμως τι ήταν αυτό που σε οδήγησε σε αυτήν την απόφαση
Αναλόγως πόσο αντέχει η τσέπη σου στο να ξοδέψεις.ποιο μέρος προτείνετε για καλοκαιρινες διακοπές και εύκολο κέρατο?
Όπου και να πας ανά θες να πηδηχτεις θα τον βρεις τον ενδιαφερόμενο.ποιο μέρος προτείνετε για καλοκαιρινες διακοπές και εύκολο κέρατο?
Έγλειφαλιγο η παραλία, λίγο το βρεγμενο μαγιο και οι καβλωμένες ρώγες από το κρυο νερό
Με την όρεξη που έχεις και τα βουνά να πάρεις θα βρεις κάτι...μακρυά από δάση όμως μην έχουμε πυρκαγιές!ποιο μέρος προτείνετε για καλοκαιρινες διακοπές και εύκολο κέρατο?
Κρύο;λιγο η παραλία, λίγο το βρεγμενο μαγιο και οι καβλωμένες ρώγες από το κρυο νερό
Εύκολο κέρατο να φας ή να δώσεις;ποιο μέρος προτείνετε για καλοκαιρινες διακοπές και εύκολο κέρατο?
Ενδιαφέρουσα ανάγνωση...Εύκολο κέρατο να φας ή να δώσεις;
Καλημέρα κοριτσάρα. Κάτσε έτσι όπως στην φώτο να σ γλύψω ένα δυορω εκεί να δεις χαλάρωσηέτοιμη.......
Χάθηκες Χριστίνα. 1 μήνα είχες να εμφανιστείς.Πρέπει να χόρτασες μπάνια και όχι μόνο..Πως περνάτε στις διακοπές?
Πως περνάτε στις διακοπές?
Χρειαζόμαστε ξεκούραση μόνο οι πίπες μου λείπουν κ ψάχνω ένα καλό παιδί σαν εσένα να μου κάνει !!Πως περνάτε στις διακοπές?
Δυστυχώς τελειώνουν.....Πως περνάτε στις διακοπές?
Καλο φθιονπωρο χριστιναΚαλό φθινόπωρο!
Ερχεται η ντανιελαMε πιάσαν τα ρομαντικά μου ...η συννεφιά φαντάζει σαν γκρι βελούδινο φόρεμα στο φιλήδονο σωμα σου Χριστιναρα