xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.487
- Πόντοι
- 446
Έντονη διάθεση για πολλά υγρά
που να τρεχεις στα βουνα?Πέντε μέρες σε ένα βουνό, χωρίς τηλέφωνο και internet, με δύο τόνους ξύλα για το τζάκι και φαγητό και κρασί για πέντε εβδομάδες (και δεν θα μείνει ούτε ξύλο, ούτε φαγητό, ούτε κρασί).
Υγρά όταν λέμε ? φρένων ?Έντονη διάθεση για πολλά υγρά
Η χριστινοΜπορεί να την λένε Χριστίνα!
Γιατί ,είχε τίποτα ψίχουλα πάνω στο σέξυ καλσον;Βλέπω το τρως όλο τα φαγητό σου....
Μμμμ....όσο νυχτώνει η όρεξη μεγαλώνει!Έντονη διάθεση για πολλά υγρά
Από τα φουσκωμένα πόδια μπουτιαΓιατί ,είχε τίποτα ψίχουλα πάνω στο σέξυ καλσον;
Προτιμάς ανοργασμικα κοριτσάκια 47 κιλά με ρούχα και τσάντα;Από τα φουσκωμένα πόδια μπουτια
Ψηλες ξανθιές αδύνατες αυτά είναι τα γούστα μου ....τα δικά σου μπορεί διαφορετικά ....ο κάθε ένας με τα γούστα του ...Προτιμάς ανοργασμικα κοριτσάκια 47 κιλά με ρούχα και τσάντα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτές οι πολύ λεπτές είναι "μη μου άπτου" και ξενερωτες...
Τι γνώμη έχεις;
Μπορουμε να φαντασιωθουμε που τα θες τα πολλα υγρα ή θα φανουμε προστυχοι?Έντονη διάθεση για πολλά υγρά
μου αρέσει να γινεστε πρόστυχοι!Μπορουμε να φαντασιωθουμε που τα θες τα πολλα υγρα ή θα φανουμε προστυχοι?
Πολλά ή πάρα πολλά υγρά?Έντονη διάθεση για πολλά υγρά
Η ψηλή ενδέχεται να είναι και κάπως φαγανη....Ψηλες ξανθιές αδύνατες αυτά είναι τα γούστα μου ....τα δικά σου μπορεί διαφορετικά ....ο κάθε ένας με τα γούστα του ...
Ανάλογως τι θα έχω εγώ και τι θα έχει ο Αίολος!Αργυροτοξε και αιολε δεν θελω να φανταστω τους δυο σας σε swinger φαση! Χαχαχα!
Βάζω το βουνό.Έντονη διάθεση για πολλά υγρά
Καλή χρονιά με υγεία και πάθος!
Σε πολύ βάθοςΚαι με ηδονη σε βαθος!
Λίγο editΚαλή χρονιά με υγεία,πάθος και καύλα!