jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 230
- Πόντοι
- 1
Πας, δεν είπα να μην πάει, στείλε μια φώτο κι εδώ...να έχουμε δουλίτσα μέχρι το μεσημεράκι!!!
Εγώ αν δεν δω δεν πιστεύω...Έβαλε το φορέματα της, το καλσόν, τα τακούνια της πήρε και την υγρή μουναρα της και πάει να καυλωσει όσους την δουν μέχρι να πάει δουλειά
Κάτι κατάφερα...
Σας υποσχέθηκα.........
Ποιος τραβάει τις φωτογραφίες δε μας έχει πει ρε Χριστινάρα όμως!!!Σας είπα ότι κάνω pilates?
Πραγματικά ιδού η απορία την είχα και εγώ αυτήΠοιος τραβάει τις φωτογραφίες δε μας έχει πει ρε Χριστινάρα όμως!!!
Να δαγκώσω τα οπίσθια σου!Σας είπα ότι κάνω pilates?
Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!Πραγματικά ιδού η απορία την είχα και εγώ αυτή
Υπάρχει δηλαδή και δεύτερο θηλυκό στις παιχνίδι;;;Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Μόνο στις φωτογραφίες σε βοηθάει ή είναι γενικότερα βοηθητική;Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Εγώ νομίζω ότι έτσι ξεκαυλωνει το Χριστινάκι , όταν πίνει καφέ με με μία φίλη και δεν την καταλαβαίνει κανείς ....Μόνο στις φωτογραφίες σε βοηθάει ή είναι γενικότερα βοηθητική;
Να πάμε κι εμείς και μετά από ένα μάτς....να χαλαρώσουμε και οι τρεις!!!Εγώ νομίζω ότι έτσι ξεκαυλωνει το Χριστινάκι , όταν πίνει καφέ με με μία φίλη και δεν την καταλαβαίνει κανείς ....
Εγώ νομίζω ότι δύσκολα ξεκαυλωνει αυτό το κορίτσι.Εγώ νομίζω ότι έτσι ξεκαυλωνει το Χριστινάκι , όταν πίνει καφέ με με μία φίλη και δεν την καταλαβαίνει κανείς ....
...ας προσεχες!!!! Το βλεπω να σε πιανουν κ να συνερχεσαι σε καμμια 'βδομαδαΚυνηγητό!!
Μόνο φωτογραφίες βγάζετε ή παίζεται και παιχνίδια μαζί?Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Καυλιαρα και η φίλη σαν εσένα??Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Καλά αυτό εννοείται ότι συνέχεια υγρή αλλά αν δεν είχε και αυτό τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολαΕγώ νομίζω ότι δύσκολα ξεκαυλωνει αυτό το κορίτσι.
Εννοείται, πάντα!αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος συντροφος