SexyBeast
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Την σερβιτόρα θα γαμησουμε τυπε όχι τον δήμαρχο
Την σερβιτόρα θα γαμησουμε τυπε όχι τον δήμαρχο
εντελώς σαββίδικο πόστΈτσι. Σαν κλαράκι σάς τσάκισε ο Καλόγερος κι εσένα και τον πρίγκηπα της φάπας και παραπαίετε. Εκείνος είναι με υπογλώσσια, γιατί συνειδητοποιεί σιγά σιγά ότι ο Καλόγερος είναι όντως στη Ριβιέρα (είχε ψάξει όλα τα πετραδάκια της περιοχής για να βρει την IP μου) κι εσύ σε μόνιμη φαρμακευτική αγωγή για να απαλλαγείς από το φάντασμα του Σαββίδη. Ο Σαββίδης τελικά σε έχει νικήσει. Βρήκε πολύ χώρο στο άδειο κεφάλι σου κι έχει κατοικήσει κανονικά.
Αποτυχημένοι εκεί έξω, αποτυχημένοι και στο bou.
Περαστικά σας, αγορίνες, και θα έρχομαι να σας πονάω. Όσο μου το επιτρέπει βέβαια ο χρόνος μου, γιατί τώρα έφτιαξε κι ο καιρός κι έχω κι ένα site.
Τυπε τι συντελεστή δόμησης έχει αν χρειαστεί να σηκώσω κάνα όροφο αν και θα χρησιμοποιήσω μόνο το υπόγειο ας είναι να υπάρχει
εχω μια αμφιβολια αν οι νεες γκομενες αγαπανε και τα μωρα τους ακομα βεβαια
μονο τον κωλο τους κοιτανε
τα μωρα φορτωμα στη μανα να μεγαλωσουν η στον ευνουχισμενο μπουλη
τι καταντια ρε πουστη μου αυτη?
μετα το τελευταιο σαπιομουνι που τραβιωμουν μεχρι προσφατα εκει καταληγω
ουτε σκοτισμα ουτε ζαλισμα τις μπαλες
Ρατσιστικό μενος στην επιτυχία τρίτων
εχεις δικιο τσουβαλιασα λιγο εδω αλλα εφαγα την drama queen στην μαπα προσφατα και δικαιολογουμαι λιγοαπαντήστε ευθέως: μήπως είχατε βγει με τον κ.Μπρόκολο πρόσφατα και σας έριξε κάποιο κόκκινο χαπάκι στο ποτό;
Εσύ τα κλέβεις από ταινίες κι από τον Αρκά κι εγώ τα ζω, τύπε.Ξέρω ότι τα ποστ σας είναι όλα κόπια από τον δικό μου οίστρο απλά δεν είναι και τόσο πετυχημένα αν δεν βγαίνουν αυθόρμητα. Να σας πω ότι πολλά από τα απίθανα που έχω γράψει και σας έχω συνεπάρει είναι από παλιές ελληνικές σειρές ή από βιβλία του Αρκά.
Πχ το ποστ του καλόγερο που μιμείται δικό μου παλιό ποστ είναι από το βιβλίο Ισοβίτης του Αρκά, όταν ο Μοντεχρηστος περνάει έξω από τα κελιά και ένας τρελος περιγράφει ότι πάει ταξίδια κλπ. Αν έχετε διαβάσει Αρκά μπορεί να το θυμάστε.
Έχω παρατηρήσει γενικά ότι πέφτει τρελή κόπια στο στυλ που γράφω, λέξεις που χρησιμοποιώ κλπ και θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί. Ας βρει ο καθένας το δικό του στυλ γραφής.
Αδερφε απλά μην αντιγράφεις. Δε σε έβρισα απλά στο ανέφερα. Καλή η προσπάθεια αλλά θέλει το σωστό timing και την σωστή έκφραση και εσυ δεν έχεις τίποτα απ’ τα δυο. Σου έδωσα όμως την προσοχή που τόσο αναζητούσες γιατί είμαι ΚΑΛΟ παιδί πάνω απ’ όλα.
Σε άλλα νήματα κάνω διάλογο, εδώ θέλω να κάνω την πλάκα μου. Τα παράπονά σου στη διαχείριση ότι σου κλέβω το στυλ.Θα σας παρακαλούσα να εκφράζεστε πιο κόσμια. Χωρίς εμένα δεν υπάρχει διάλογος, χωρίς διάλογο δεν υπάρχει νόημα ύπαρξης ούτε για σας εδώ μέσα.
Ποιος πέθανε ρε παιδιά;Προς τιμήν του τεθνεώτος.
"Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ".
Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανιας Αναστασίου
Κάποια ανθρωπάκια του βόθρου με τη δύναμη ενός σόφτγουερ φόρουμ που τους έκανε ισότιμους συνομιλητές με κανονικούς ανθρώπους θέλουν να εξοντώσουν χρήστες που τους ενοχλούν και φαντάζονται την κηδεία τους.Ποιος πέθανε ρε παιδιά;
Είναι βίρτσουαλαργα ειναι για κηδεια
νομιζω πριν την δυση γινονται