Νέα

Πώς περνάμε τη μέρα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467
Γερο το μνημόσυνο να το κάνουμε απέναντι από τα νεκροταφεία της νέας Σμύρνης έχει μια σερβιτόρα λουκούμι που κάνει και κρυφό βίζιτες σε κλειστό κύκλο

Την γνωρίζω την περίπτωση. :)

Να είστε βέβαιος πως θα κλείσουμε εκεί. :)

Ευχαριστώ πάντως για την ευγενική σας πρωτοβουλία. :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πειτε ρε νιαμου

τι παιχτηκε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
ποιος τα κακαρωσε και εχουμε κηδεια ρε σεις?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Δείτε κύριε Άγιε και τό νέο νεκροταφείο Γλυφάδας... τό συστήνω ανεπιφύλακτα

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τώρα Μέντορά μου θα μιλήσουμε λίγο σοβαρά γιατί αφού έχεις πατήσει τα 60 φεύγα πρέπει να μάθεις και κάποια πράγματα πριν τινάξεις τα πέταλα. Για να μην είσαι εκτός από καρμίρης και τελείως άσχετος. Swinging κάνεις με τη γυναίκα σου. Αυτό είναι και το νόημα και η φιλοσοφία του. Όχι με μια κοπέλα που απλά βρίσκεσαι μαζί. Με τη σύντροφό σου. Η κοινωνική σύμβαση της σχέσης σας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Οι οικογένειες των swingers είναι εξαιρετικές οικογένειες, αξιοπρεπέστατες και τα παιδιά τους μεγαλώνουν σε πολύ σωστο περιβάλλον διότι υπάρχει κάτι βασικό, που λείπει σε μεγάλο μέρος των υπολοίπων οικογενειών, αγάπη, επικοινωνία και έλλειψη κοροϊδίας. Δεν ξέρω ποιο πρότυπο οικογένειας έχεις στο μυαλό σου, που σέβεται και τον "ιερό θεσμό του γάμου" που λες κι εσύ. Υποθέτω αυτής που νηστεύει, εξομολογείται και κοινωνεί και αφού φάει και το αντίδωρο φιλώντας το χέρι του παπά, μετά ρίχνει και ένα κέρατο ο ένας στον άλλον. Κάπου το 80% δηλαδή, με βάση τις μελέτες που δημοσιεύονται κατά καιρούς και ποστάρονται και εδώ μέσα απο τους χρήστες. Για τους swingers τα ποσοστά στην ικανοποίηση και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων είναι τα ακριβώς αντίθετα. Και ένας ικανοποιημένος από τη ζωή του άνθρωπος, δημιουργεί και ικανό περιβάλλον να ζήσει με τους ανθρωπους που αγαπά.
Το μίσος που έχεις βγάλει κατά καιρούς για το γυναικείο φύλο, ακόμα και τη μητέρα σου, δείχνει πως δεν τα πήγες καλα στις σχέσεις σου και στη ζωή σου.
Μου μιλάτε με τον ντεμέκ "Αλβανό" αυλικό σου για κέρατα. Προφανώς στη ζωή σου είναι το μόνο που βίωσες, γιαυτό και καταλαβαίνω την πίκρα που βγάζεις συνεχώς και την απεγνωσμένη σου προσπάθεια να πείσεις τους χρήστες εδώ πως περνάς καλά, αλλά κέρατο υφίσταται σε πράγματα που κάνεις κρυφά, πίσω από την πλάτη του ανθρώπου που έχεις επιλέξει για σύντροφο. Αυτό το κρυφά δεν υπάρχει στο swinging γιαυτό και δεν υπάρχει και κέρατο. Απλή έννοια, το ότι δυσκολεύεσαι να την κατανοήσεις δε μου είναι δυσεξήγητο. Άνθρωπος που έχει φτάσει στο σημείο να γαμεί τη δουλειά του, μπας και χουφτώσει κανένα κωλαράκι, είναι δυστυχώς στον πάτο. Σου το είπαν αρκετοί εδώ. Εγώ το καταλαβαίνω, γιατί όντας στη δύση της ζωής σου ότι προλάβεις να χαρείς κι εσύ. Ίσως να μην έχεις και άλλον τρόπο να σε πλησιάσει γυναίκα.
Αλλά δύο πράγματα δεν πρόκειται ποτέ να χαρείς. Μια χαρούμενη οικογένεια και μία σύντροφο, γιατί το πρώτο προϋποθέτει το δεύτερο. Για να φτάσεις στο σημείο να κατανοήσεις το παιχνίδι με τη σύντροφό σου, πρέπει πρώτα να βρεις μία. Για να την πείσεις να ακολουθήσει το μονοπάτι σου και να περάσεις μαζί της μια ζωή ικανοποιημένος, χωρίς στερήσεις και απωθημένα. Απίθανο για κάποιον που αγνοεί τη σημασία της λέξης σύντροφος.
swinging σημαίνει ακριβώς αυτό. Ανταλλαγή συντρόφων. Το swing είναι η χαρακτηριστική κίνηση της κούνιας. Απομακρύνεσαι στο όριο αλλά πάντα επιστρέφεις εκεί από όπου ξεκίνησες. Στην αγκαλιά της/του συντρόφου σου. Ψάξε τη λέξη σύντροφος. Είναι αργά για σένα για να δοκιμάσεις αλλά όχι για να μάθεις.
Αλλά βρε καημένε δεν είσαι σε θέση να την πεις.
Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να διαβάσω τη διατριβή σου. Άντε να ανοίξει και το Bourdela Academy να γίνεις και καθηγητής.
:2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
θα ερθω στην τελετη οποιος και να ειναι ευκαιρια να βγω απο το σπιτι χωρις τον σκυλο :2funny:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
πειτε ρε νιαμου

τι παιχτηκε
Ξέχασε η νοσοκόμα να δώσει στον Άγιο τα χάπια... Σήμερα η παράσταση περιλαμβάνει κηδεία.
Κηδεύει φανταστικούς εχθρούς. Μέχρι να του αναγγείλουν ότι πέθανε κι ο ίδιος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467

H σερβιτόρα στη Ν. Σμύρνη είναι δοκιμασμένη.

Κλείστε μου μια δοκιμή και με την σερβιτόρα της Γλυφάδας κι αν έχει ποιοτικότερες υπηρεσίες το συζητάμε.

(Σημειωτέον πως η σερβιτόρα της Ν. Σμύρνης, δύσκολα δίνει κώλο, αλλά δίνει) :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.905
Πόντοι
2.606
Τυπε τι συντελεστή δόμησης έχει αν χρειαστεί να σηκώσω κάνα όροφο αν και θα χρησιμοποιήσω μόνο το υπόγειο ας είναι να υπάρχει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Θά τά ψάξω κύριοι... όμως διαφωνώ με Νέα Σμύρνη γιατί ο δήμαρχος είναι πουστοσυριζαιος και μπουρδέλο νεκροταφείο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.905
Πόντοι
2.606
Θά τά ψάξω κύριοι... όμως διαφωνώ με Νέα Σμύρνη γιατί ο δήμαρχος είναι πουστοσυριζαιος και μπουρδέλο νεκροταφείο
Την σερβιτόρα θα γαμησουμε τυπε όχι τον δήμαρχο :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467

Λέτε πάνω εκεί που πηδάμε την σερβιτόρα, να μπουκάρει ο δήμαρχος και να ζητάει όσους πουτσους αντιστοιχούν στα δημοτικά τέλη;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Ρεμαλια πρέπει να τιμωρηθεί και ο γκλαμουρατος τάφος νά γίνει αλλού με το ανάλογο πρεστίζ για τον σωστό Δήμο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467
Ρεμαλια πρέπει να τιμωρηθεί και ο γκλαμουρατος τάφος νά γίνει αλλού με το ανάλογο πρεστίζ για τον σωστό Δήμο

Αυτή θα πάει για μετά την Ανάσταση του Κυρίου Ημων Ιησού Χριστού, λόγω φόρτου εργασίας.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ωραια θα γαμησεις τον δημαρχο :zfuck: και θα φτιαξεις εκει την εδρα σου :happy:
athensdivamainlogo_.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μη σκοτίζεσαι. Κανένας δεν έχει περάσει με όλες υπέροχα.
Παρόλα αυτά οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται, αν ξεκαθαρίσεις με τι κατηγορία γυναικών ταιριάζεις.
Εγώ πχ με businesswomen, που είναι η κατηγορία μου, έχω πολύ καλή συνεννόηση. Με γατούλες δεν το έχω. Τους λέω αυτά που θέλουν να ακούσουν μέχρι να γίνει η δουλειά μου και μετά τις απομακρύνω ευγενικά.
Αμα δεν είσαι στην κατηγορία σου, πρέπει να είσαι συνέχεια σε επιφυλακή, γιατί προκύπτουν προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν σκοτιζομαι.

Ασε που δεν πιστευω σε κατηγοριες γυναικων οπως το εννοεις.
Η δικη μου αντιμετωπιση σε οποιοδηποτε προβλημα, ειναι συστημικη και παγια.
Το μεσοδιαστημα μαζι τους αλλαζει.

Αυτα μαν.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom