Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
το σημείωσα.Παρακαλώ να ενημερώσετε τον Μέγα Αιθουσάρχη κ. Πρίγκηψ.
Θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
το σημείωσα.Παρακαλώ να ενημερώσετε τον Μέγα Αιθουσάρχη κ. Πρίγκηψ.
Θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
ειναι πολυ καλεςΚαι μέντες After Eight
Δεν γνωρίζω κύριε, εμένα μου τις στέλνουν απευθείας από τις Βρυξέλλες, εκεί άλλωστε τις πρωτοδοκίμασα το 1992.ειναι πολυ καλες
μονο τις φερνει το λιντλ , και δεν παω σε μαγαζια που παει η μπλεμπα ο Αθηναίος44
Καλά σε γάμησεΒρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να διαβάσω τη διατριβή σου. Άντε να ανοίξει και το Bourdela Academy να γίνεις και καθηγητής.
αργα ειναι για κηδεια
νομιζω πριν την δυση γινονται
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν αιτήσεως της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως Μεντορετών κ. Καβαλοκαλαμόγερου
μετά το πέρας της νεκρωσίμου ακολουθίας
θα προσφερθεί στο αναψυκτήριο ομού με τα κόλυβα τον καφέ, το κονιακ και τα κουλουράκια
πράσινο τσάι με μαύρη σοκολάτα και λικέρ κουαντρώ
Ευχαριστώ
Κόψε τη μαλακία να βελτιωθεί η όραση σου και να διαβάζεις καλύτερα τα κείμενα.Καλά σε γάμησε
Καλημέρα από Ριβιέρα. Χαιρετίζω τα ναυάγια του νήματος πίνοντας το πράσινο τσάι μου με συνοδεία μαύρης σοκολάτας. Είμαι με τη βασική μου γκόμενα και συζητούμε για το τι συμβαίνει στον κόσμο.
Εδώ γράφουμε πώς περνάμε τη μέρα μας.
Είμαι αραχτός με τη βασική μου γκόμενα και πίνουμε πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας.
Συζητάμε για μία πρόταση που μου έγινε για δουλειά σε ένα συμβουλευτικό γραφείο.
Μια χαρά είναι. Κάποιες καθημερινές ρουτίνες (συνήθειες) είναι καλές. Από κει και πέρα υπάρχουν και τα projects. Χωρίς αυτά εγκαθίσταται η πραγματική ρουτίνα που διαβρώνει τον άνθρωπο.αυτή η συνεχής καθημερινή ρουτίνα που ζείτε, φαίνεται ανυπόφορη
Λες Ρουμανία καλύτερα από Ριβιέρα για να γαμήσεις?Δεν έχω έγνοια να βγω μπροστά. Γραφική δουλειά έχω και κάνω διαλείμματα. Σηκώθηκα νωρίς σήμερα και δούλεψα σε ένα νέο πρότζεκτ. Θα κάνω μία βάση στο Ανατολικό Μπλοκ, για μπίζνες (ακίνητα) και γκομενοδουλειές. Το νέο μου πρότζεκτ λέγεται ORADEA! Γκαρσονιέρες και δυάρια μεταξύ 10Κ και 20Κ σε μία από τις πιο εύρωστες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες πόλεις της Ρουμανίας, δεν χάνονται με τίποτα.
Θα κάνω βέβαια ένα μικρό διάλειμμα για να παραστώ στην κηδεία μου, χαζεύοντας τα λουζεράκια να προσπαθούν να δώσουν αναγνώριση το ένα στο άλλο με likes για την ψυχολογική τους επιβίωση.
Ρουμανία πρωτίστως για ακίνητα. Ο γνωστός μου μου μιλάει για πολλές ευκαιρίες στην Oradea και κυρίως για πόλη που αναπτύσσεται. Πολλά κομμουνιστικά κτίρια δεν τα έχουν ρίξει ακόμη. Από κει και πέρα θα εκπονηθεί και γκομενοσχέδιο. Αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει από γυναίκες. Η πόλη είναι δίπλα στα ουγκρικά σύνορα. Θα πάω μόλις μπορέσω.Λες Ρουμανία καλύτερα από Ριβιέρα για να γαμήσεις?
Δεν έχεις δει Ρουμάνες?Καλές φαίνονται,έχουν κωλάρες,θα γαμήσεις σίγουρα.Ρώτα και τον Midas όλο εκεί γυρνάει.Ρουμανία πρωτίστως για ακίνητα. Ο γνωστός μου μου μιλάει για πολλές ευκαιρίες στην Oradea και κυρίως για πόλη που αναπτύσσεται. Πολλά κομμουνιστικά κτίρια δεν τα έχουν ρίξει ακόμη. Από κει και πέρα θα εκπονηθεί και γκομενοσχέδιο. Αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει από γυναίκες. Η πόλη είναι δίπλα στα ουγκρικά σύνορα. Θα πάω μόλις μπορέσω.
δάσκαλε μην αναλώνεσαι με πτώματα. Μόνο το σταυρό σου όπως τα προσπερνάςΔεν έχεις δει Ρουμάνες?Καλές φαίνονται,έχουν κωλάρες,θα γαμήσεις σίγουρα.Ρώτα και τον Midas όλο εκεί γυρνάει.