athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.379
- Πόντοι
- 12.756
αναβω καντηλια,λιβανια και τα σχετικα
Ειναι σε αποσταση λογω covid;παρακαλώ τις καρέκλες όπως τις έχω βάλει. Μην τις μετακινήσετε.
Έχω πηδήξει μία ρουμάνα φοιτήτρια παλιά που έκανε μεταπτυχιακό. Πολύ δυναμικός χαρακτήρας. Τώρα είναι νομικός στο Στρασβούργο σε ευρωπαικά θέματα.Δεν έχεις δει Ρουμάνες?Καλές φαίνονται,έχουν κωλάρες,θα γαμήσεις σίγουρα.Ρώτα και τον Midas όλο εκεί γυρνάει.
ακριβώς. Ως αιθουσιάρχης τηρώ τα μέτρα απαρέγλιτα.Ειναι σε αποσταση λογω covid;
Έχω πηδήξει μία ρουμάνα φοιτήτρια παλιά που έκανε μεταπτυχιακό. Πολύ δυναμικός χαρακτήρας. Τώρα είναι νομικός στο Στρασβούργο σε ευρωπαικά θέματα.
Σε μία φάση που δουλεψα ώς καθηγητής σε ένα πανεπιστήμιο, είχα ρουμάνα φοιτήτρια. Αλλά δεν την πήδηξα. Μιλάμε ότι και οι δύο με είχαν εντυπωσιάσει με την εργατικότητά τους (πολύ διάβασμα). Άλλες εμπειρίες με ρουμάνες δεν έχω.
Προσεχε μην πεσει κανενα προστιμο. Εκει να δεις πενθος.ακριβώς. Ως αιθουσιάρχης τηρώ τα μέτρα απαρέγλιτα.
Ησυχία παρακαλώ....
ΙΕΡΕΥΣ Εὐλογητὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.
ΧΟΡΟΣ Ἀμήν.
ΣΤΑΣΙΣ ΠΡΩΤΗ Ἦχος πλ. βʹ. Ἄμωμοι ἐν ὁδῷ. Ἀλληλούϊα.
Εὐλογητὸς εἶ Κύριε, δίδαξόν με τὰ δικαιώματά σου. Ἀλληλούϊα.
Ἐπεπόθησεν ἡ ψυχή μου, τοῦ ἐπιθυμῆσαι τὰ κρίματά σου ἐν παντὶ καιρῷ. Ἀλληλούϊα.
Ἐνύσταξεν ἡ ψυχή μου ἀπὸ ἀκηδίας, βεβαίωσόν με ἐν τοῖς λόγοις σου. Ἀλληλούϊα.
Κλῖνον τὴν καρδίαν μου εἰς τὰ μαρτύριά σου, καὶ μὴ εἰς πλεονεξίαν. Ἀλληλούϊα.
Ἀθυμία κατέσχε με ἀπὸ ἁμαρτωλῶν, τῶν ἐγκαταλιμπανόντων τὸν νόμον σου. Ἀλληλούϊα.
Μέτοχος ἐγώ εἰμι πάντων τῶν φοβουμένων σε καὶ τῶν φυλασσόντων τὰς ἐντολάς σου. Ἀλληλούϊα.
Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι. Καὶ νῦν καὶ ἀεί, καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. Ἀλληλούϊα.
ΔΙΑΚΟΝΟΣ Ἐλέησον ἡμᾶς ὁ Θεὸς κατὰ τὸ μέγα ἒλεός Σου, δεόμεθά Σου, ἐπάκουσον καὶ ἐλέησον. (Κύριε, ἐλέησον. Κύριε, ἐλέησον. Κύριε, ἐλέησον.) Ἐτι δεόμεθα ὑπὲρ ἀναπαύσεως των ψυχων των κεκοιμημένων δούλων τοῦ Θεοῦ Σοκολάτα κα Καβαλοκαλαμόγερου, καὶ ὑπὲρ τοῦ συγχωρηθῆναι αὐτῷν πᾶν πλημμέλημα ἑκούσιόν τε καὶ ἀκούσιον.
Ησυχία παρακαλώ....
ΙΕΡΕΥΣ Εὐλογητὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.
ΧΟΡΟΣ Ἀμήν.
ΣΤΑΣΙΣ ΠΡΩΤΗ Ἦχος πλ. βʹ. Ἄμωμοι ἐν ὁδῷ. Ἀλληλούϊα.
Εὐλογητὸς εἶ Κύριε, δίδαξόν με τὰ δικαιώματά σου. Ἀλληλούϊα.
Ἐπεπόθησεν ἡ ψυχή μου, τοῦ ἐπιθυμῆσαι τὰ κρίματά σου ἐν παντὶ καιρῷ. Ἀλληλούϊα.
Ἐνύσταξεν ἡ ψυχή μου ἀπὸ ἀκηδίας, βεβαίωσόν με ἐν τοῖς λόγοις σου. Ἀλληλούϊα.
Κλῖνον τὴν καρδίαν μου εἰς τὰ μαρτύριά σου, καὶ μὴ εἰς πλεονεξίαν. Ἀλληλούϊα.
Ἀθυμία κατέσχε με ἀπὸ ἁμαρτωλῶν, τῶν ἐγκαταλιμπανόντων τὸν νόμον σου. Ἀλληλούϊα.
Μέτοχος ἐγώ εἰμι πάντων τῶν φοβουμένων σε καὶ τῶν φυλασσόντων τὰς ἐντολάς σου. Ἀλληλούϊα.
Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι. Καὶ νῦν καὶ ἀεί, καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. Ἀλληλούϊα.
ΔΙΑΚΟΝΟΣ Ἐλέησον ἡμᾶς ὁ Θεὸς κατὰ τὸ μέγα ἒλεός Σου, δεόμεθά Σου, ἐπάκουσον καὶ ἐλέησον. (Κύριε, ἐλέησον. Κύριε, ἐλέησον. Κύριε, ἐλέησον.) Ἐτι δεόμεθα ὑπὲρ ἀναπαύσεως των ψυχων των κεκοιμημένων δούλων τοῦ Θεοῦ Σοκολάτα κα Καβαλοκαλαμόγερου, καὶ ὑπὲρ τοῦ συγχωρηθῆναι αὐτῷν πᾶν πλημμέλημα ἑκούσιόν τε καὶ ἀκούσιον.