Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τροβαδουρε έμαθα ότι ο Καλογερος τον έχει μόλις 2 πόντους.Στηρίζω Άγιο και καταδικάζω την αήθη επίθεση από Καλόγερο!
Τροβαδουρε έμαθα ότι ο Καλογερος τον έχει μόλις 2 πόντους.Στηρίζω Άγιο και καταδικάζω την αήθη επίθεση από Καλόγερο!
παγιουμτζης?Χτυπώ νεκροί κι ανοίχτε μου
να μπω για να σκουπίσω
τον τόπο τον παντοτινό
όπου θα κατοικήσω
Ο τρόπος που απάντησε στον Άγιο ήταν ξεκάθαρη απόδειξη μικροφαλλίας...Τροβαδουρε έμαθα ότι ο Καλογερος τον έχει μόλις 2 πόντους.
Ναι, τεράστιος, αλλά άκουσέ το και απο τον Ξηντάρη.παγιουμτζης?
Μια μικρή διόρθωσηοι ειρηνευτικες συνομιλιες διακοπηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ πιστευω αν και ο κυριος Τροβαδουρος αφησε ενα μικρο παραθυρι-αναμενουμε και τοποθετηση Αγιου-με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ υπευθυνο τον ρουλη
θλιβομαι..παω να κανω καμψεις και να φαω ενα γιαουρτακι να συνελθω..μας γαμησε ο αξεστος καλογεροΜια μικρή διόρθωση
απρόκλητες χυδαίες ύβρεις ομολογουμένως. Τι έφταιξε πιστεύεις σαν πιστοποιημένος CSIοι ειρηνευτικες συνομιλιες διακοπηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ πιστευω αν και ο κυριος Τροβαδουρος αφησε ενα μικρο παραθυρι-αναμενουμε και τοποθετηση Αγιου-με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ υπευθυνο τον καλογερο
οι ειρηνευτικες συνομιλιες διακοπηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ πιστευω αν και ο κυριος Τροβαδουρος αφησε ενα μικρο παραθυρι-αναμενουμε και τοποθετηση Αγιου-με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ υπευθυνο τον καλογερο
ναι ρε τρελε μου το εγραψα.η λοτους ειναι η μπουμ μπουμ.ΛΟΤΟΥΣ ρε μαλακες το θυμηθηκα το μαγαζι..νομιζω
εχει κομπλεξ κατωτεροτητας,μισανδρισμο για αυτους που ειναι ψηλα,ισως λιγη μελατη στυση..ετσι απο μια προχειρη επιδερμικη εξεταση που εκανα αγαπητεαπρόκλητες χυδαίες ύβρεις ομολογουμένως. Τι έφταιξε πιστεύεις σαν πιστοποιημένος CSI
ειναι πολλα τα συννεφαΟι μαζοχιστικές τάσεις που επιδεικνύει ο Καλόγερο ενισχύουν τον ισχυρισμό Ραγκναλ για μικροτσουτσουνισμο...
θλιβομαι..παω να κανω καμψεις και να φαω ενα γιαουρτακι να συνελθω..μας γαμησε ο αξεστος καλογερο
αααααα λοτους την ηξερα ρε συ..αξιος μανναι ρε τρελε μου το εγραψα.η λοτους ειναι η μπουμ μπουμ.
αθηναιεεε.επικο βιντεο με αλανι να κανει καμψεις tae kwon do και πολλα αλλα στην πιστα.αααααα λοτους την ηξερα ρε συ..αξιος μαν
αααααα λοτους την ηξερα ρε συ..αξιος μαν
παω να ξεκουραστω γιατι δουλεψα πολυ σκληρα σημερα...βαλε ενα θερμομετρο στον πατο σου και πες μου αν εχεις εστω και δεκατα μην τυχον μας κολλησεις τιποτα οταν θα σε γαμαμε
όπως έχει πει και μια ψυχή "γέρος άνθρωπος 80 χρονών τι να περιμένεις"εχει κομπλεξ κατωτεροτητας,μισανδρισμο για αυτους που ειναι ψηλα,ισως λιγη μελατη στυση..ετσι απο μια προχειρη επιδερμικη εξεταση που εκανα αγαπητε
μια και ανεφερες που σκατα ειναι η ατριχη νυφιτσα
Οι λευκές νύχτες ήταν δίπλα στο σιλό του μπολετση στον Πειραιάδιπλα στην trust ηταν καποια στιγμη μπουζουκια και μετα εγινε στριπτιτζαδικο και μετα ρωσικο κλαμπ "λευκες νυχτες".