Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ο Ρούλης μας πιστεύω στο Survivor θα ήταν το ίδιο άχρηστος με Ντάφυ και Σαλαγκούδητέτοιες γρήγορες ανατροπές ούτε στο σαρβάιβορ δεν γίνονται.
Ο Ρούλης μας πιστεύω στο Survivor θα ήταν το ίδιο άχρηστος με Ντάφυ και Σαλαγκούδητέτοιες γρήγορες ανατροπές ούτε στο σαρβάιβορ δεν γίνονται.
εννοειται αυτο.τωρα που επαιξε γνωριμια απο εδω κι'ολας.συναγωνιστης που παω και πολεμο μαζι του οχι μονο μπουζουκια.απλα να ειναι λασπη κολαση του δαντη θελω.πετρελαιο φωτιστικο κεροζαν ποτηρια με μεζεδες πανω φυστικια απο τον προηγουμενο.τα εχω ζησει αυτα γελιο πολυ.χεχεχεχχεχεχεχεχεεχεχ ...κουταβουλια μολις ανοιξουν παλι σε θελω μαζι μου να πιουμε μπουκαλι χρωματισμενο πετρελαιο...το μαγαζι το αφηνω σε σενα
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μεσα λεμεεννοειται αυτο.τωρα που επαιξε γνωριμια απο εδω κι'ολας.συναγωνιστης που παω και πολεμο μαζι του οχι μονο μπουζουκια.απλα να ειναι λασπη κολαση του δαντη θελω.πετρελαιο φωτιστικο κεροζαν ποτηρια με μεζεδες πανω φυστικια απο τον προηγουμενο.τα εχω ζησει αυτα γελιο πολυ.
Τυπε ντριφταραμε την πλατεία πριν πεζοδρομηθεί η Αγίας παρασκευής και περνάγαμε πόρτες μπροστά από το βιλατζιο πριν μασ σταματήσει το μπλόκο τωνμπατσων στην σελ μετά την πλατείααρχοντα κουταβουλια ξερασε τα ολα..πηγαινες τραστ,τοτεμ,μπουρναζι στο οριενταλ,πριβεκαι τα σχετικα νεφταδικα και πινελαδικα;
Την μπουμ μπουμ λες;θυμηστε μου καποιος πως λεγοταν το κωλομαγαζο του καραγιαννιδη διπλα στην τραστ που ηταν τοσο μπουρδελο που ακομα και εγω ειχα παει μονο 3 φορες;
''Παναπιώ'' 10 λίτρα Τάλισκερ.ειναι μια ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για το σαι.....παιδια δυστυχως το σαι φθινει
οχι ρε ακριβως διπλα στην τραστ που ειχαν φαει και εναν εν ψυχρω εκει..Τυπε ντριφταραμε την πλατεία πριν πεζοδρομηθεί η Αγίας παρασκευής και περνάγαμε πόρτες μπροστά από το βιλατζιο πριν μασ σταματήσει το μπλόκο τωνμπατσων στην σελ μετά την πλατεία
Την μπουμ μπουμ λες;
ειναι αργα πλεον αγαπητε...εκανα δηλωση σαν εκπροσωπος τυπου σας...ειναι αργα πλεονΚαλόγερο θα σε παρακαλέσω θερμά να διατυπώσεις διαφορετικά και με πιο ευγενή τρόπο το τελευταίο σου ποστ...
ωραια καμπαρντινα ο μπιλαρος...
μεθυσμένοι στον πόλεμο θα πάτε?εννοειται αυτο.τωρα που επαιξε γνωριμια απο εδω κι'ολας.συναγωνιστης που παω και πολεμο μαζι του οχι μονο μπουζουκια.απλα να ειναι λασπη κολαση του δαντη θελω.πετρελαιο φωτιστικο κεροζαν ποτηρια με μεζεδες πανω φυστικια απο τον προηγουμενο.τα εχω ζησει αυτα γελιο πολυ.
το παλατακι λες τυπε?οχι ρε ακριβως διπλα στην τραστ που ειχαν φαει και εναν εν ψυχρω εκει..
μιλαω για πολλα χρονια ηταν μαγαζι σαν την τραστ το ειχε ο καραγιαννιδης που ειχε τον φιλαθλο ειχαν πυροβοιλησει και εναν εκει στο μπουρδελοδιπλα στην trust ηταν καποια στιγμη μπουζουκια και μετα εγινε στριπτιτζαδικο και μετα ρωσικο κλαμπ "λευκες νυχτες".
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαι στην δυσαρεστη θεση να ανακαλεσω την προσφορα ειρηνης του ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΥ..ΕΙΜΑΙ Ο εκπροσωπος τυπου τους...ΘΛΙΨΗΣ τιποτα αλλο
οχι ρε συ πως διαολο την ξεχασα....το παλατακι λες τυπε?