athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.598
- Πόντοι
- 12.756
ευχαριστω φιλαρακι μου καλο.μακαρι να ειμαστε καλα ολοι και να κανουμε ωραια παρεα.εισαι απαιχτος ρε
αρχοντα κουταβουλια ξερασε τα ολα..πηγαινες τραστ,τοτεμ,μπουρναζι στο οριενταλ,πριβεκαι τα σχετικα νεφταδικα και πινελαδικα;
Εκτιμώ την αναθεωρημένη σας στάση.
Οφείλω όμως να σας ενημερώσω πως στην εποχή (στην οποία αναφερόμουν) το ίδιο ακριβώς συνέβαινε. Τα μέλη που συγκρούονταν είχαν κι αυτά διαφορές μεταξύ τους. Λιγοστοί και μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού (και πάντα κλώνοι) ήταν αυτοί που επιτίθονταν χωρίς να υπάρχει λόγος. Αλλά δεν μακροημέρευαν γιατί ακόμα και αυτός ο πουτανοιστότοπος, δεν τους ανεχόταν και τους απέβαλε.
Δεν χρειάζεται να δικαιολογείστε σε εμένα για τα "αντίποινα". Έχω δει και πολύ χειρότερα. Εδώ άλλωστε το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" είναι πάγια τακτική. Απλώς σας εφιστώ πως είναι ευτράπελο να κατηγορείτε τους άλλους που καταφεύγουν σε μια βίαιη πρακτική , όταν με την πρώτη εκαιρία την μετέρχεστε κι εσείς αυτούσια.
Να τον συμβουλευτείς,αλλά εγώ προειδοποιώ:Θα συμβουλευτώ το νομικό μου σύμβουλο και θα σου απαντήσω. Τα εντερικά προβλήματα είναι προσωπικά δεδομένα. Εμπίπτουν στο ιατρικό απόρρητο.... Μη μου ρίξει στο κεφάλι κανα πρόστιμο η ΕΕ
Ε αη στο διάολο, σίχαμα, που προσπαθείς να πάρεις πάλι το πάνω χέρι.
εννοειται αρχοντα.αλλα πολυ μεγαλος λατρης μπουζουκια λασπη.νεφελη,αλεξαντερ,λουζιτανια κλπ.αρχοντα κουταβουλια ξερασε τα ολα..πηγαινες τραστ,τοτεμ,μπουρναζι στο οριενταλ,πριβεκαι τα σχετικα νεφταδικα και πινελαδικα;
χεχεχεχχεχεχεχεχεεχεχ ...κουταβουλια μολις ανοιξουν παλι σε θελω μαζι μου να πιουμε μπουκαλι χρωματισμενο πετρελαιο...το μαγαζι το αφηνω σε σεναεννοειται αρχοντα.αλλα πολυ μεγαλος λατρης μπουζουκια λασπη.νεφελη,αλεξαντερ,λουζιτανια κλπ.
σαπισαμε τα συκωτια μας.
Κρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακ (για άλλη μια φορά)Έκανα λάθος. Είσαι τελικά το ίδιο σιχαμένος όπως τότε. Έκανα ένα βήμα υποχώρησης και αμέσως άρπαξες την ευκαιρία για να μου κουνήσεις το δάχτυλο, εξισώνοντας αυτον που κάνει το μπούλιγκ με αυτόν που το δέχεται και είναι υποχρεωμένος να αντιδράσει.
Αναπολούσες «επικές εποχές» τραμπουκισμού, γελοίε, κι έρχεσαι και μου λες ότι δικαιολογούμαι σε σένα.
αρχοντα κουταβουλια ξερασε τα ολα..πηγαινες τραστ,τοτεμ,μπουρναζι στο οριενταλ,πριβεκαι τα σχετικα νεφταδικα και πινελαδικα;
Και εγώ αγαπητέ Αθηναίε,εκεί που του τον ''ακουμπούσα'' συνέχεια είχα πει να τον αφήσω να ζήσει λίγο το όνειρο του.Πλέον,ετοιμάζομαι για επιστροφή στα γνωστά.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαι στην δυσαρεστη θεση να ανακαλεσω την προσφορα ειρηνης του ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΥ..ΕΙΜΑΙ Ο εκπροσωπος τυπου τους...ΘΛΙΨΗΣ τιποτα αλλο
ΞωκείλαμεΩΠΑ....τι διαβασαν τα ομορφα,αμυγδαλωτα,μελια και μπιρμπιλωτα ματακια μου;κυριε καλογερο αηθη επιθεση ντροπη