Νέα

Πώς περνάμε τη μέρα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εσείς δεν είστε ο ίδιος που κατέκρινε εμένα και κάποιους άλλους, υποστηρικτές των τραμπούκων και μας χαρακτήριζε μίζερα ανθρωπάρια; :)

Αν ναί, απαντήστε μου. Συνεχίζετε να αποτάσσεσθε τον τραμπουκισμό; Ή τελικά τον συντάσσεστε και είστε και εσείς ένας από τα μίζερα ανθρωπάρια, εφόσον ευκαιρίας δοθήσεις πράττετε ακριβώς το ίδιο. :)

Και μη μου απαντήσετε με την γνωσή σας καραμελίτσα, πως είστε τάχα μου ευτυχής και δεν σας αγγίζει καν η γνώμη των άλλων, διότι αυτό έχει καταπέσει από την στιγμή που αντιδράτε και απαντάτε με σεντόνια σε ό,τι σας θίγει. :)
Είμαι κατά του μπουλιγκ, ρε μαν. Είναι τζάμπα βία σε κάποιον που δεν φταίει. Αλλά εδώ έχω προηγούμενα με τον τύπο, γιατί είναι αυτός που μου κάνει μπούλιγκ συνεχώς εδώ και καιρό. Λες να είναι το ίδιο;

Εσύ είχες μία λάθος στάση τότε που την τράβαγες από τα μαλλιά να την δικαιολογήσεις. Δεν είναι λογικό να αντιμετωπίζεις με φυσικότητα (ας χρησιμοποιήσω έναν ουδέτερο όρο) μία εποχή τραμπουκισμού που θα έπρεπε να προκαλεί απέχθεια. Μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου, αλλά η στάση σου έκοψε μία πιθανή γέφυρα συμφιλίωσης. Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχω ανάμεικτα αισθήματα.

Edit Μιλάω για την τωρινή μου απόψη. Τότε βεβαίως είχα πιο έντονα αισθήματα, θυμό και απογοήτευση.

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
συναγωνιστη ελπιζω να σου αρεσει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν γυρνανε πλεον τετοια αριστουργηματα....
ο πουστης ο θειος μου εκανε τετοια, καλη του ωρα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
δεν γυρνανε πλεον τετοια αριστουργηματα....
ο πουστης ο θειος μου εκανε τετοια, καλη του ωρα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γεια σου ρε αλανε.αν και ειμαι μπαοκ εισαι φιλος σε παρακολουθω.να εισαι καλα.θα σου στειλω κι" αλλα

• Like
Αντιδράσεις: raopau
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
O Kalogero έχει αλλάξει στάση και τακτική τον τελευταίο καιρό στο σάιτ, δεν διακατέχεται πια τόσο έντονα από έπαρση και αλαζονεία, συν της άλλης έχει καταλάβει την λογική του Μπου και εναρμονίστηκε....

Καλωσορίζω τον νέο Kalogero!:hi:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
O Kalogero έχει αλλάξει στάση και τακτική τον τελευταίο καιρό στο σάιτ, δεν διακατέχεται πια τόσο έντονα από έπαρση και αλαζονεία, συν της άλλης έχει καταλάβει την λογική του Μπου και εναρμονίστηκε....

Καλωσορίζω τον νέο Kalogero!:hi:
Το μόνο που απομένει είναι να βγει να πιστοποιήσει το site ο....Νίο.
Γιατί και οι 7 ήταν υπέροχοι και άφαντοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Είμαι κατά του μπουλιγκ, ρε μαν. Είναι τζάμπα βία σε κάποιον που δεν φταίει. Αλλά εδώ έχω προηγούμενα με τον τύπο, γιατί είναι αυτός που μου κάνει μπούλιγκ συνεχώς εδώ και καιρό. Λες να είναι το ίδιο;

Εσύ είχες μία λάθος στάση τότε που την τράβαγες από τα μαλλιά να την δικαιολογήσεις. Δεν είναι λογικό να αντιμετωπίζεις με φυσικότητα (ας χρησιμοποιήσω έναν ουδέτερο όρο) μία εποχή τραμπουκισμού που θα έπρεπε να προκαλεί απέχθεια. Μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου, αλλά η στάση σου έκοψε μία πιθανή γέφυρα συμφιλίωσης. Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχω ανάμεικτα αισθήματα.

Edit Μιλάω για την τωρινή μου απόψη. Τότε βεβαίως είχα πιο έντονα αισθήματα, θυμό και απογοήτευση.

Εκτιμώ την αναθεωρημένη σας στάση.

Οφείλω όμως να σας ενημερώσω πως στην εποχή (στην οποία αναφερόμουν) το ίδιο ακριβώς συνέβαινε. Τα μέλη που συγκρούονταν είχαν κι αυτά διαφορές μεταξύ τους. Λιγοστοί και μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού (και πάντα κλώνοι) ήταν αυτοί που επιτίθονταν χωρίς να υπάρχει λόγος. Αλλά δεν μακροημέρευαν γιατί ακόμα και αυτός ο πουτανοιστότοπος, δεν τους ανεχόταν και τους απέβαλε.

Δεν χρειάζεται να δικαιολογείστε σε εμένα για τα "αντίποινα". Έχω δει και πολύ χειρότερα. Εδώ άλλωστε το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" είναι πάγια τακτική. Απλώς σας εφιστώ πως είναι ευτράπελο να κατηγορείτε τους άλλους που καταφεύγουν σε μια βίαιη πρακτική , όταν με την πρώτη εκαιρία την μετέρχεστε κι εσείς αυτούσια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το μόνο που απομένει είναι να βγει να πιστοποιήσει το site ο....Νίο.
Γιατί και οι 7 ήταν υπέροχοι και άφαντοι.

Ας μην είμαστε αρνητικοί και προκατειλημμένοι, όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
πως να περασουμε τη γαμημενη μερα μας με κορονοιο λιγο φαι, λιγο μαστερ σεφ,κωλοδαχτυλιαζουμε και τον κακομοιρη νιπλη να περασει η ωρα κατα τ'αλλα καλα. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756
πως να περασουμε τη γαμημενη μερα μας με κορονοιο λιγο φαι, λιγο μαστερ σεφ,κωλοδαχτυλιαζουμε και τον κακομοιρη νιπλη να περασει η ωρα κατα τ'αλλα καλα. :confused: :confused: :confused:
εχει ανοιξει το πλουσιο κωλι του μαν ειμαστε αρκετοι που του βρονταμε παλαμακια στο κωλαντερι του:)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας μην είμαστε αρνητικοί και προκατειλημμένοι, όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία...
κυριε Τροβαδουρε εχουμε αναθεωρητικη βραδια;για να ξερω πως να φερθω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε σεις μην τον αποπαίρνετε το Μέντορα. Έφτασε να μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του. Λύγισε ο άνθρωπος.
Εντάξει, κάποια πράγματα τα υπερτονίζουμε, γιατί σπάμε πλάκα με την αντίδρασή του, η οποία ειναι τελείως προβλέψιμη, έτσι για να διασκεδάζει ο κόσμος εδώ μέσα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
κυριε Τροβαδουρε εχουμε αναθεωρητικη βραδια;για να ξερω πως να φερθω

To μέλος Kalogero έχει επιδείξει ευφυΐα και δημιουργικότητα, πιστεύω πως του φερθήκαμε κάπως σκληρά και απότομα ( το προκάλεσε βέβαια ο ίδιος ) σε συνδυασμό με μία δύσκολη χρονική περίοδο που περνούσε, όπως είχε παραδεχθεί, δημιουργήθηκε ένα εκρηκτικό κλίμα με ακρότητες από όλες τις πλευρές.

Προσωπικά ζητώ συγγνώμη αν κάποιες φορές ήμουν οξύς, καταγγελτικός και πέραν του δέοντος επικριτικός, τηρώ στάση αναμονής και προσδοκώ τα καλύτερα...:grouphug:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Aνέφερε πως έχει δεχθεί μπούλινγκ.
Ποιό καθίκι του φέρεται απάνθρωπα εδώ μέσα να τον κανονίσω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom