Είμαι κατά του μπουλιγκ, ρε μαν. Είναι τζάμπα βία σε κάποιον που δεν φταίει. Αλλά εδώ έχω προηγούμενα με τον τύπο, γιατί είναι αυτός που μου κάνει μπούλιγκ συνεχώς εδώ και καιρό. Λες να είναι το ίδιο;Εσείς δεν είστε ο ίδιος που κατέκρινε εμένα και κάποιους άλλους, υποστηρικτές των τραμπούκων και μας χαρακτήριζε μίζερα ανθρωπάρια;
Αν ναί, απαντήστε μου. Συνεχίζετε να αποτάσσεσθε τον τραμπουκισμό; Ή τελικά τον συντάσσεστε και είστε και εσείς ένας από τα μίζερα ανθρωπάρια, εφόσον ευκαιρίας δοθήσεις πράττετε ακριβώς το ίδιο.
Και μη μου απαντήσετε με την γνωσή σας καραμελίτσα, πως είστε τάχα μου ευτυχής και δεν σας αγγίζει καν η γνώμη των άλλων, διότι αυτό έχει καταπέσει από την στιγμή που αντιδράτε και απαντάτε με σεντόνια σε ό,τι σας θίγει.
Εσύ είχες μία λάθος στάση τότε που την τράβαγες από τα μαλλιά να την δικαιολογήσεις. Δεν είναι λογικό να αντιμετωπίζεις με φυσικότητα (ας χρησιμοποιήσω έναν ουδέτερο όρο) μία εποχή τραμπουκισμού που θα έπρεπε να προκαλεί απέχθεια. Μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου, αλλά η στάση σου έκοψε μία πιθανή γέφυρα συμφιλίωσης. Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχω ανάμεικτα αισθήματα.
Edit Μιλάω για την τωρινή μου απόψη. Τότε βεβαίως είχα πιο έντονα αισθήματα, θυμό και απογοήτευση.
Τελευταία τροποποίηση: