Νέα

Πώς περνάμε τη μέρα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.603
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
θα μου δωσεις εσυ που εισαι φιλανθρωπος..κοιτα μονο μη χρειαστεις αιμα θα στο πουλησω πολυ ακριβα :2on1:
αιμα με τατουαζ δεν δίνεις βρωμίλε , δεν τα ξέρεις ?
μην μπλέκεις την περίοδο σου με την αιμοδοσία :2on1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Τελικά όλοι και όλα γαμάνε, εκτός από εσάς. :)

Αφήστε τις λύπες, και ελάτε να συζητήσουμε την πρόταση του κ. Μουνίπουλόβερ, που είναι και άμεσα υλοποιήσιμη, διότι το σχέδιο εξόντωσής του που απεργάζεστε για να του φάτε την περιουσία, εκτός από άκρως επικίνδυνο για την σύλληψή σας, είναι και χρονοβόρο.

Αφήστε που για την σωστή οργάνωση και τέλεσή του απαιτεί και κεφάλαιο που δεν έχετε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.603
Πόντοι
12.756
αιμα με τατουαζ δεν δίνεις βρωμίλε , δεν τα ξέρεις ?
μην μπλέκεις την περίοδο σου με την αιμοδοσία :2on1:
εισαι πολυ πισω γαμημενε κομιτατζη...δινεις πλεον αν εχεις κανει 6 μηνες με 1 χρονο πριν...μολις διπλασιαστηκε η τιμη για μια φιαλη απο το αγνο σπανιο αιμα μου :2on1:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφήστε τις λύπες, και ελάτε να συζητήσουμε την πρόταση του κ. Μουνίπουλόβερ, που είναι και άμεσα υλοποιήσιμη, διότι το σχέδιο εξόντωσής του που απεργάζεστε για να του φάτε την περιουσία, εκτός από άκρως επικίνδυνο για την σύλληψή σας, είναι και χρονοβόρο.

Αφήστε που για την σωστή οργάνωση και τέλεσή του απαιτεί και κεφάλαιο που δεν έχετε.
τα εχω σκεφτει ολα....θα επιτυχω να καρπωθω τη περιουσια του

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου μπαχαλακηδες ανοιχτε ενα νήμα πως παιρναμε την νυχτα μας να τα ριξουμε ολα πανω στο τραπεζι να πουμε :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.603
Πόντοι
12.756
ρε νιαμου μπαχαλακηδες ανοιχτε ενα νήμα πως παιρναμε την νυχτα μας να τα ριξουμε ολα πανω στο τραπεζι να πουμε :confused:
νομιζω πρεπει να κανεις ανοιγμα θρεντακιου και ολοι εμεις οι σοβαροι χρηστες του σαι θα σε ακολουθησουμε παρασαγγας :wanker:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
εισαι πολυ πισω γαμημενε κομιτατζη...δινεις πλεον αν εχεις κανει 6 μηνες με 1 χρονο πριν...μολις διπλασιαστηκε η τιμη για μια φιαλη απο το αγνο σπανιο αιμα μου :2on1:

και ποιος θα σε πιστεψει ποτε εχεις κανει με αυτα τα μουτρα βρε μπαγλαμα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.603
Πόντοι
12.756

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Ναι.

Αλλά μετά ποιος θα σας φυγαδεύσει, που και για πόσο;

Θα πρέπει να πληρώνετε συνεχώς για να μένουν τα στόμματα κλειστά.

Θα σας φτάσουν τα λεφτά; Ή θα ζείτε κυνηγημένος;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.603
Πόντοι
12.756
Ναι.

Αλλά μετά ποιος θα σας φυγαδεύσει, που και για πόσο;

Θα πρέπει να πληρώνετε συνεχώς για να μένουν τα στόμματα κλειστά.

Θα σας φτάσουν τα λεφτά; Ή θα ζείτε κυνηγημένος;
θα φυγω Αργεντινη σαν τους ναζι και θα γλυτωσω :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
φαινομαι πολυ κυριλε ατομακι τουλαχιστον διευθυνων συμβουλος σε μεγαλη πολυεθνικη :2on1: :2on1: :2on1:
α μπραβο
ξεκινα να το δεχεσαι σιγα σιγα
εταιρεία θα σου κανει και ο αγιος
και θα σε γαμανε σε ολα τα πλατη και μηκη του πλανητη
αρα πολυεθνικη
και επειδη θα εισαι και Η ΜΟΝΗ υπαλληλος , θα εισαι η ceο και cfo και οτι αλλο θες :zfuck: :zfuck:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.603
Πόντοι
12.756
α μπραβο
αρα πολυεθνικη
και επειδη θα εισαι και Η ΜΟΝΗ υπαλληλος , θα εισαι η ceο και cfo και οτι αλλο θες :zfuck: :zfuck:
παω να ξεκουραστω γιατι δουλεψα πολυ σκληρα σημερα...βαλε ενα θερμομετρο στον πατο σου και πες μου αν εχεις εστω και δεκατα μην τυχον μας κολλησεις τιποτα οταν θα σε γαμαμε :zfuck:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
α μπραβο
αρα πολυεθνικη

Ώπα!!!

Μην του δίνετε και πολλά θάρρητα...

Είπαμε να τον "γλυκάνουμε" λίγο, για να ψηθεί.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
παω να ξεκουραστω γιατι δουλεψα πολυ σκληρα σημερα...βαλε ενα θερμομετρο στον πατο σου και πες μου αν εχεις εστω και δεκατα μην τυχον μας κολλησεις τιποτα οταν θα σε γαμαμε :zfuck:
σου εγινε η κωλοτρυπα σαν λαστιχο απο κατερπίλαρ μουναρα μας :2on1: :2on1: :2on1:
μολις ξυπνησεις θα σου εχουμε ανοιξει και νημα για τα πρωτα ραντεβουδακια
βαψου να κανονισει ο αγιος να περασει συνεργειο για φωτογραφιση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
σου εγινε η κωλοτρυπα σαν λαστιχο απο κατερπίλαρ μουναρα μας :2on1: :2on1: :2on1:
μολις ξυπνησεις θα σου εχουμε ανοιξει και νημα για τα πρωτα ραντεβουδακια
βαψου να κανονισει ο αγιος να περασει συνεργειο για φωτογραφιση

Ποιός την χάρη του... :)

Τους καλύτερους θα του φέρω. :)

Τρυφωνάκο για κουρεματάκι, και Αχιλλέα για μακιγιάζ. :)

Θα φωνάξω και τον Μάρκελο να του φέρει κάνα τσιτάκι. :)

Κούκλα σας λέω θα τον κάνω. Δεν θα πιστεύετε ούτε εσείς στα μάτια σας και θα θέτε να τον πηδήξετε. :)

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
κρακ έκανε η μαγκιά σου που έσπασε σαν κλαράκι δύο φορές.

Τη μια που σε στρίμωξα με τα γαλλικά ζητώντας σου να μας βρεις τη διαφορά δύο φράσεων. Αφού είμαι ο Σαββίδης και τα βρίσκω μέσω google translate, όπως υποστήριζες, γιατί δεν μας έβρισκες κι εσύ τη διαφορά των φράσεων μέσω google translate? Πρώτη ήττα σου, διότι η διαφορά είναι εννοιολογική και δεν βρίσκεται με το google. Την ξέρω γιατί μιλάω καλά τη γλώσσα.

Και η δεύτερη ήττα σου τώρα. Γιατί ήδη ξέρουν το site μου 7 άτομα και φαίνονται τα νομικά μου στοιχεία. Ο, κατά φαντασίαν, αγώνας σου ότι πολεμάς το Σαββίδη απέτυχε. Ο μεν Σαββίδης πολύ απλά πήρε την απόφαση που θα έπαιρνε ο περισσότερος κόσμος μπροστά σε ανθρωποφάγους. Ο δε Καλόγερος, που είναι περισσότερο ζαμανφουτίστας, παραμένει και σε ταπεινώνει.

Δείξε μας ακόμα μια φορά ένα δείγμα της χαζομάρας σου επαναλαμβάνοντας και πάλι ότι είμαι ο Σαββίδης. Τώρα έχω και 7 μάρτυρες ότι είσαι τελείως καμμένος.

Συνέχισε να πουλάς μαγκιά και θα έχεις κι άλλες ήττες. Αν δεν φοβόμουνα μην γεμίσει ψωλαρία το site μου θα πόσταρα το λινκ για να σου σπάσει μια και καλά ο τσαμπουκάς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Τη μια που σε στρίμωξα με τα γαλλικά ζητώντας σου να μας βρεις τη διαφορά δύο φράσεων. Αφού είμαι ο Σαββίδης και τα βρίσκω μέσω google translate, όπως υποστήριζες, γιατί δεν μας έβρισκες κι εσύ τη διαφορά των φράσεων μέσω google translate? Πρώτη ήττα σου, διότι η διαφορά είναι εννοιολογική και δεν βρίσκεται με το google. Την ξέρω γιατί μιλάω καλά τη γλώσσα.

Και η δεύτερη ήττα σου τώρα. Γιατί ήδη ξέρουν το site μου 7 άτομα και φαίνονται τα νομικά μου στοιχεία. Ο, κατά φαντασίαν, αγώνας σου ότι πολεμάς το Σαββίδη απέτυχε. Ο μεν Σαββίδης πολύ απλά πήρε την απόφαση που θα έπαιρνε ο περισσότερος κόσμος μπροστά σε ανθρωποφάγους. Ο δε Καλόγερος, που είναι περισσότερο ζαμανφουτίστας, παραμένει και σε ταπεινώνει.

Δείξε μας ακόμα μια φορά ένα δείγμα της χαζομάρας σου επαναλαμβάνοντας και πάλι ότι είμαι ο Σαββίδης. Τώρα έχω και 7 μάρτυρες ότι είσαι τελείως καμμένος.

Συνέχισε να πουλάς μαγκιά και θα έχεις κι άλλες ήττες. Αν δεν φοβόμουνα μην γεμίσει ψωλαρία το site μου θα πόσταρα το λινκ για να σου σπάσει μια και καλά ο τσαμπουκάς.

Εσείς δεν είστε ο ίδιος που κατέκρινε εμένα και κάποιους άλλους, υποστηρικτές των τραμπούκων και μας χαρακτήριζε μίζερα ανθρωπάρια; :)

Αν ναί, απαντήστε μου. Συνεχίζετε να αποτάσσεσθε τον τραμπουκισμό; Ή τελικά τον συντάσσεστε και είστε και εσείς ένας από τα μίζερα ανθρωπάρια, εφόσον ευκαιρίας δοθήσεις πράττετε ακριβώς το ίδιο. :)

Και μη μου απαντήσετε με την γνωστή σας καραμελίτσα, πως είστε τάχα μου ευτυχής και δεν σας αγγίζει καν η γνώμη των άλλων, διότι αυτό έχει καταπέσει από την στιγμή που αντιδράτε και απαντάτε με σεντόνια σε ό,τι σας θίγει. :)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κάποιος διάβαζε το σάη πολλά χρόνια απλά έκανε πριν λίγο καιρό εγγραφή?

Βρε Ρούλη (σου βρήκα και παρατσούκλι) μην τσαντίζεσαι.Αφού είπε ο γιατρός να σου λέμε σε όλα ναι,ότι πεις.Είσαι σε κρίσιμη ηλικία,σκέψου την υγεία σου.

Τύπε για τα νομικά στοιχεία στο σάη σου μίλησες με Διονύση Δάγκα ή Άννα Μαρία Ψυχαράκη?
Troll mode off (Αγιε σόρρυ που κλέβω την ατάκα σου):
Ρε ΣαββιδοΚαλογερεΑΑ1,μιλάς για τον εαυτό σου σε γ'ενικό?
Και αν ήσουν ζαμανφουτίστας,θα έμπαινες στον κόπο να απαντήσεις στον οποιονδήποτε στάζοντας χολή με σεντόνια,προσποιούμενος τον ήρεμο?

Εντάξει βρε Ρούλη μου,ότι σου είπε ο γιατρός.Δεν είσαι ο Σαββίδης,είσαι ο ΑΑ1 που έλεγε ότι είναι ιδιοκτήτης τυροπιτάδικου και είχε προτάσεις να αρθογραφεί σε εφημερίδα αλλά προτιμούσε να σκοτώνει τον χρόνο του στο μπου.

Το επίπεδο ψυχικής ηρεμίας σου κάθε φορά που γράφεις είναι όπως στο παρακάτω βίντεο?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσείς δεν είστε ο ίδιος που κατέκρινε εμένα και κάποιους άλλους, υποστηρικτές των τραμπούκων και μας χαρακτήριζε μίζερα ανθρωπάρια; :)

Αν ναί, απαντήστε μου. Συνεχίζετε να αποτάσσεσθε τον τραμπουκισμό; Ή τελικά τον συντάσσεστε και είστε και εσείς ένας από τα μίζερα ανθρωπάρια, εφόσον ευκαιρίας δοθήσεις πράττετε ακριβώς το ίδιο. :)

Και μη μου απαντήσετε με την γνωστή σας καραμελίτσα, πως είστε τάχα μου ευτυχής και δεν σας αγγίζει καν η γνώμη των άλλων, διότι αυτό έχει καταπέσει από την στιγμή που αντιδράτε και απαντάτε με σεντόνια σε ό,τι σας θίγει. :)
Ή θα αποφύγει να σου απαντήσει,ή θα γράψει σεντόνι με τα γνωστά του και θα φαντάζεται ότι σε νίκησε,σου την είπε κλπ.
Εν τω μεταξύ με την 1η φράση που έγραψε στο σεντόνι του,καρφώθηκε (άλλη μια φορά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom