athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.603
- Πόντοι
- 12.756
θα μου δωσεις εσυ που εισαι φιλανθρωπος..κοιτα μονο μη χρειαστεις αιμα θα στο πουλησω πολυ ακριβααμα δεν έχεις λέφτα στην ειπαμε την λυση
ο Αγιος σε περιμενει
θα μου δωσεις εσυ που εισαι φιλανθρωπος..κοιτα μονο μη χρειαστεις αιμα θα στο πουλησω πολυ ακριβααμα δεν έχεις λέφτα στην ειπαμε την λυση
ο Αγιος σε περιμενει
αιμα με τατουαζ δεν δίνεις βρωμίλε , δεν τα ξέρεις ?θα μου δωσεις εσυ που εισαι φιλανθρωπος..κοιτα μονο μη χρειαστεις αιμα θα στο πουλησω πολυ ακριβα
Τελικά όλοι και όλα γαμάνε, εκτός από εσάς.
εισαι πολυ πισω γαμημενε κομιτατζη...δινεις πλεον αν εχεις κανει 6 μηνες με 1 χρονο πριν...μολις διπλασιαστηκε η τιμη για μια φιαλη απο το αγνο σπανιο αιμα μουαιμα με τατουαζ δεν δίνεις βρωμίλε , δεν τα ξέρεις ?
μην μπλέκεις την περίοδο σου με την αιμοδοσία
τα εχω σκεφτει ολα....θα επιτυχω να καρπωθω τη περιουσια τουΑφήστε τις λύπες, και ελάτε να συζητήσουμε την πρόταση του κ. Μουνίπουλόβερ, που είναι και άμεσα υλοποιήσιμη, διότι το σχέδιο εξόντωσής του που απεργάζεστε για να του φάτε την περιουσία, εκτός από άκρως επικίνδυνο για την σύλληψή σας, είναι και χρονοβόρο.
Αφήστε που για την σωστή οργάνωση και τέλεσή του απαιτεί και κεφάλαιο που δεν έχετε.
νομιζω πρεπει να κανεις ανοιγμα θρεντακιου και ολοι εμεις οι σοβαροι χρηστες του σαι θα σε ακολουθησουμε παρασαγγαςρε νιαμου μπαχαλακηδες ανοιχτε ενα νήμα πως παιρναμε την νυχτα μας να τα ριξουμε ολα πανω στο τραπεζι να πουμε
αμα δεν έχεις λέφτα στην ειπαμε την λυση
ο Αγιος σε περιμενει
Τελικά όλοι και όλα γαμάνε, εκτός από εσάς.
και ποιος θα σε πιστεψει ποτε εχεις κανει με αυτα τα μουτρα βρε μπαγλαμαεισαι πολυ πισω γαμημενε κομιτατζη...δινεις πλεον αν εχεις κανει 6 μηνες με 1 χρονο πριν...μολις διπλασιαστηκε η τιμη για μια φιαλη απο το αγνο σπανιο αιμα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα εχω σκεφτει ολα....θα επιτυχω να καρπωθω τη περιουσια του
φαινομαι πολυ κυριλε ατομακι τουλαχιστον διευθυνων συμβουλος σε μεγαλη πολυεθνικηκαι ποιος θα σε πιστεψει ποτε εχεις κανει με αυτα τα μουτρα βρε μπαγλαμα
εισαι πολυ πισω γαμημενε κομιτατζη...δινεις πλεον αν εχεις κανει 6 μηνες με 1 χρονο πριν...μολις διπλασιαστηκε η τιμη για μια φιαλη απο το αγνο σπανιο αιμα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα εχω σκεφτει ολα....θα επιτυχω να καρπωθω τη περιουσια του
θα φυγω Αργεντινη σαν τους ναζι και θα γλυτωσωΝαι.
Αλλά μετά ποιος θα σας φυγαδεύσει, που και για πόσο;
Θα πρέπει να πληρώνετε συνεχώς για να μένουν τα στόμματα κλειστά.
Θα σας φτάσουν τα λεφτά; Ή θα ζείτε κυνηγημένος;
α μπραβοφαινομαι πολυ κυριλε ατομακι τουλαχιστον διευθυνων συμβουλος σε μεγαλη πολυεθνικη
παω να ξεκουραστω γιατι δουλεψα πολυ σκληρα σημερα...βαλε ενα θερμομετρο στον πατο σου και πες μου αν εχεις εστω και δεκατα μην τυχον μας κολλησεις τιποτα οταν θα σε γαμαμεα μπραβο
ξεκινα να το δεχεσαι σιγα σιγα
εταιρεία θα σου κανει και ο αγιος
και θα σε γαμανε σε ολα τα πλατη και μηκη του πλανητη
αρα πολυεθνικη
και επειδη θα εισαι και Η ΜΟΝΗ υπαλληλος , θα εισαι η ceο και cfo και οτι αλλο θες
α μπραβο
ξεκινα να το δεχεσαι σιγα σιγα
εταιρεία θα σου κανει και ο αγιος
και θα σε γαμανε σε ολα τα πλατη και μηκη του πλανητη
αρα πολυεθνικη
και επειδη θα εισαι και Η ΜΟΝΗ υπαλληλος , θα εισαι η ceο και cfo και οτι αλλο θες
σου εγινε η κωλοτρυπα σαν λαστιχο απο κατερπίλαρ μουναρα μαςπαω να ξεκουραστω γιατι δουλεψα πολυ σκληρα σημερα...βαλε ενα θερμομετρο στον πατο σου και πες μου αν εχεις εστω και δεκατα μην τυχον μας κολλησεις τιποτα οταν θα σε γαμαμε
σου εγινε η κωλοτρυπα σαν λαστιχο απο κατερπίλαρ μουναρα μας
μολις ξυπνησεις θα σου εχουμε ανοιξει και νημα για τα πρωτα ραντεβουδακια
βαψου να κανονισει ο αγιος να περασει συνεργειο για φωτογραφιση
κρακ έκανε η μαγκιά σου που έσπασε σαν κλαράκι δύο φορές.ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
κρακ έκανε η μαγκιά σου που έσπασε σαν κλαράκι δύο φορές.
Τη μια που σε στρίμωξα με τα γαλλικά ζητώντας σου να μας βρεις τη διαφορά δύο φράσεων. Αφού είμαι ο Σαββίδης και τα βρίσκω μέσω google translate, όπως υποστήριζες, γιατί δεν μας έβρισκες κι εσύ τη διαφορά των φράσεων μέσω google translate? Πρώτη ήττα σου, διότι η διαφορά είναι εννοιολογική και δεν βρίσκεται με το google. Την ξέρω γιατί μιλάω καλά τη γλώσσα.
Και η δεύτερη ήττα σου τώρα. Γιατί ήδη ξέρουν το site μου 7 άτομα και φαίνονται τα νομικά μου στοιχεία. Ο, κατά φαντασίαν, αγώνας σου ότι πολεμάς το Σαββίδη απέτυχε. Ο μεν Σαββίδης πολύ απλά πήρε την απόφαση που θα έπαιρνε ο περισσότερος κόσμος μπροστά σε ανθρωποφάγους. Ο δε Καλόγερος, που είναι περισσότερο ζαμανφουτίστας, παραμένει και σε ταπεινώνει.
Δείξε μας ακόμα μια φορά ένα δείγμα της χαζομάρας σου επαναλαμβάνοντας και πάλι ότι είμαι ο Σαββίδης. Τώρα έχω και 7 μάρτυρες ότι είσαι τελείως καμμένος.
Συνέχισε να πουλάς μαγκιά και θα έχεις κι άλλες ήττες. Αν δεν φοβόμουνα μην γεμίσει ψωλαρία το site μου θα πόσταρα το λινκ για να σου σπάσει μια και καλά ο τσαμπουκάς.
Κάποιος διάβαζε το σάη πολλά χρόνια απλά έκανε πριν λίγο καιρό εγγραφή?κρακ έκανε η μαγκιά σου που έσπασε σαν κλαράκι δύο φορές.
Βρε Ρούλη (σου βρήκα και παρατσούκλι) μην τσαντίζεσαι.Αφού είπε ο γιατρός να σου λέμε σε όλα ναι,ότι πεις.Είσαι σε κρίσιμη ηλικία,σκέψου την υγεία σου.Τη μια που σε στρίμωξα με τα γαλλικά ζητώντας σου να μας βρεις τη διαφορά δύο φράσεων. Αφού είμαι ο Σαββίδης και τα βρίσκω μέσω google translate, όπως υποστήριζες, γιατί δεν μας έβρισκες κι εσύ τη διαφορά των φράσεων μέσω google translate? Πρώτη ήττα σου, διότι η διαφορά είναι εννοιολογική και δεν βρίσκεται με το google. Την ξέρω γιατί μιλάω καλά τη γλώσσα.
Τύπε για τα νομικά στοιχεία στο σάη σου μίλησες με Διονύση Δάγκα ή Άννα Μαρία Ψυχαράκη?Και η δεύτερη ήττα σου τώρα. Γιατί ήδη ξέρουν το site μου 7 άτομα και φαίνονται τα νομικά μου στοιχεία. Ο, κατά φαντασίαν, αγώνας σου ότι πολεμάς το Σαββίδη απέτυχε. Ο μεν Σαββίδης πολύ απλά πήρε την απόφαση που θα έπαιρνε ο περισσότερος κόσμος μπροστά σε ανθρωποφάγους. Ο δε Καλόγερος, που είναι περισσότερο ζαμανφουτίστας, παραμένει και σε ταπεινώνει.
Εντάξει βρε Ρούλη μου,ότι σου είπε ο γιατρός.Δεν είσαι ο Σαββίδης,είσαι ο ΑΑ1 που έλεγε ότι είναι ιδιοκτήτης τυροπιτάδικου και είχε προτάσεις να αρθογραφεί σε εφημερίδα αλλά προτιμούσε να σκοτώνει τον χρόνο του στο μπου.Δείξε μας ακόμα μια φορά ένα δείγμα της χαζομάρας σου επαναλαμβάνοντας και πάλι ότι είμαι ο Σαββίδης. Τώρα έχω και 7 μάρτυρες ότι είσαι τελείως καμμένος.
Το επίπεδο ψυχικής ηρεμίας σου κάθε φορά που γράφεις είναι όπως στο παρακάτω βίντεο?Συνέχισε να πουλάς μαγκιά και θα έχεις κι άλλες ήττες. Αν δεν φοβόμουνα μην γεμίσει ψωλαρία το site μου θα πόσταρα το λινκ για να σου σπάσει μια και καλά ο τσαμπουκάς.
Ή θα αποφύγει να σου απαντήσει,ή θα γράψει σεντόνι με τα γνωστά του και θα φαντάζεται ότι σε νίκησε,σου την είπε κλπ.Εσείς δεν είστε ο ίδιος που κατέκρινε εμένα και κάποιους άλλους, υποστηρικτές των τραμπούκων και μας χαρακτήριζε μίζερα ανθρωπάρια;
Αν ναί, απαντήστε μου. Συνεχίζετε να αποτάσσεσθε τον τραμπουκισμό; Ή τελικά τον συντάσσεστε και είστε και εσείς ένας από τα μίζερα ανθρωπάρια, εφόσον ευκαιρίας δοθήσεις πράττετε ακριβώς το ίδιο.
Και μη μου απαντήσετε με την γνωστή σας καραμελίτσα, πως είστε τάχα μου ευτυχής και δεν σας αγγίζει καν η γνώμη των άλλων, διότι αυτό έχει καταπέσει από την στιγμή που αντιδράτε και απαντάτε με σεντόνια σε ό,τι σας θίγει.