αχιλλεας77 δεν εχω διαβασει ολες τις προτασεις που σου εχουν κανει για το ερωτημα που θετεις...θα σου πως λοιπον το εξεις σκασε μυτη σε μερος που συχναζατε (ενω ειναι φυσικα και αυτη εκει) με καινουργιο νιμου οσο το δυνατον καλυτερο και φυσικα αγνωστο σε αυτην να δεις τοτε πως ξεκοβει μια και καλη και φυσικα να τις το κανεις σαφες ειτε απο κοντα ειτε τηλεφωνικος!!!απο γκομενες που θα δεχτουν με 10 € + καφε ή ποτο για την φαση μπολικες απλα σκηνοθετησετω ετσι ωστε να ειναι <τυχαια> η συναντηση
και αυτο εκανα, τιποτα! Τελικα, ο μονος τροπος ειναι εξαφανιζολ. Μαχαιρι, κομμενα ολα. Οκ, θα κολλησει στην αρχη, αλλα μετα ολα κουλ. Μη ξεχναμε οτι σε ενα χωρισμο πονανε και οι δυο. Ομως, το no contact ειναι και για το καλο και των δυο. Δοκιμασα παρα πολλες τεχνικες και αυτη ειναι η πιο σωστη, κυριως για τη δικη μου ηρεμια.
Η αποψη μου ειναι οτι μια γυναικα, γενικα πιστευει οτι μπορει να ριξει οποιον αντρα γουσταρει (ειδικα εκεινες που ειναι απλα καλες, girl next door φαση), και αν νομιζει οτι μπορει να σε ριξει τοτε, θα δοκιμασει τα παντα.
Και αν την θες στη ζωη σου πιο μετα (οχι σα γκομενα, αλλα σα μια μακρινη φιλη, να πατε για εναν καφε ρε παιδι μου, τοσα πολλα μοιραστηκατε), περιμενεις μεχρι να βρει καινουργιο γκομενο και γενικα κανει καινουργια σχεση.
Π