Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αν ειναι τοσο καλη εστω εμφανισιακα ισως αξιζει τον κοπο .Ομως ο σωστος παικτης οφειλει να αφιερωνει ικμαδες δυναμεων και σε πιο πιθανους στοχους ταυτοχρονα και παραλληλα.
Νεκροφιλια...ταινια Σαλιερι;
σινεφιλ παραγωγες και θεματα τυπε

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.592
Πόντοι
456
Χαχαχα όχι και δεν έχω τέτοια γούστα. Αλλά όπως αναφέρθηκε σε άλλο ποστ ο Ρώσος παντρεύτηκε την κούκλα του και την χώρισε για άλλη. ¨Ολα πιθανά είναι σε αυτή τη ζωή.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεύτερη φορά ρεζιλης. Τόσο ταραγμένος που ούτε καν πρόσεξες ότι είχα προβλέψει την αντίδραση σου και έπεσα ακριβώς:

Αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσει το φτωχό σου το μυαλό είναι ότι δεν με υποχρέωνε κανείς να παραδεχτώ κάτι.

Συνέχισε να αναπολείς τις εποχές με τα γουρούνια, προφανώς δεν διαφέρεις από αυτά.
Ναι.

Δεν λέω! Ωραία περιαυτολογείτε.

Αλλά κατά τα άλλα και όσον αφορά στο θέμα της διένεξής που από μόνος ανοίξατε, αποφεύγετε, όπως ο Διάολος το λιβάνι, να απαντήσετε στην ερώτηση που σας υπέβαλα και επαναλαμβάνω εδώ:

Αν λοιπόν εγώ είμαι ιδεολογικά τραμπούκος, χωρίς όμως να έχω περάσει στην πράξη (όπως από μονος σας παραδεχτήκατε), εσείς που το πράττετε εναντίον μου, παραποιώντας τα γραφόμενα μου προκειμένου να με συκοφαντήσετε, τι είστε;;;

Περιττό βέβαια θεωρώ να γράψω, πως ακόμα περιμένω να παρουσιάσετε ανάρτησή μου, στην οποία να αναφέρω ότι είμαι υποστηρικτής του τραμπουκισμού.

Κατα τά άλλα, συνεχίστε να δίνετε συγχαρητήρια εαυτό σας , και να τον παρασημοφορείτε για τις δήθεν επιτυχίες σας.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Χαχαχα όχι και δεν έχω τέτοια γούστα. Αλλά όπως αναφέρθηκε σε άλλο ποστ ο Ρώσος παντρεύτηκε την κούκλα του και την χώρισε για άλλη. ¨Ολα πιθανά είναι σε αυτή τη ζωή.
Περιμένω τον πρώτο gay που θα παντρευτεί κούκλο :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πειτε και καμια ιστοριουλα οποιος θελει

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.454
Πόντοι
216
Αστο ρε φιλε θα παρω καλυτερα μια βιζιτα...λιγοτερη ψυχικη ταλαιπωρια μου κοστιζει
τυπε υπαρχουν και χειροτερα..........στον αγωνα για το γαμησι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εσας τι γυναικες σας αρεσουν?????????

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
τυπε υπαρχουν και χειροτερα..........στον αγωνα για το γαμησι
Τουλάχιστον αν τη χωρίσει δεν του παίρνει τη φωλιά!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.649
Πόντοι
27.261
ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ Ο ΑΝΤΡΑΣ

α. Η γυναικα να γουσταρει τον αντρα , ο αντρας δεχεται αμεσως
β. Η γυναικα να γουσταρει τον αντρα , ο αντρας το παιζει δυσκολος εν γνωση του και στο τελος μετα απο επιτηδευμενο ψηστηρι της καθεται
γ. Η γυναικα δεν γουσταρει σε πρωτη φαση αλλα μετα απο επιμονη παρακαλια δωρα και χατηρια καθεται στον αντρα
μεχρι στιγμης, επειδη ειμαι και ομορφοπαιδο το ατιμουτσικο :sunglasses:, ειμαι στην α. περιπτωση.
ολες μου οι σχεσεις, μεχρι στιγμης ξαναλεω, εχουν ξεκινησει απο την α. περιπτωση.
εξαιρεση μονο μια που εγω την επεσα σε μια, αλλα ηταν φως φαναρι πως με γουσταρε απο πριν κανω την κινηση, αρα παει στην α. περιπτωση και αυτη λογικα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ευκολες και διαθεσιμες
μεχρι στιγμης, επειδη ειμαι και ομορφοπαιδο το ατιμουτσικο :sunglasses:, ειμαι στην α. περιπτωση.
ολες μου οι σχεσεις, μεχρι στιγμης ξαναλεω, εχουν ξεκινησει απο την α. περιπτωση.
εξαιρεση μονο μια που εγω την επεσα σε μια, αλλα ηταν φως φαναρι πως με γουσταρε απο πριν κανω την κινηση, αρα παει στην α. περιπτωση και αυτη λογικα.
ε ναι προφανως

δε μ λες σε σπιτακια για τι πας τοτε?

χαιρομαι π επιβεβαιωνεις τις θεωριες

:hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Άσε τους άλλους που έσπασαν και δημιούργησαν τις επικές εποχές που αναπολείς και πες μας εσένα ποιος σε ξεβράκωσε κι έβγαλε στον αέρα τη σκατοψυχιά σου που σχολίαζες ποιος κάνει για σάκος του μποξ και ποιος όχι.

Αυτός που σε ξεβράκωσε έχει το όνομα Kalogero και ιδού και η τεχνική:

Για να μην το κουράζουμε και πολύ...

Από την στιγμή δεν μπορέσατε να παραθέσετε την ανάρτηση για την οποία σας προκάλεσα επανειλημμένως να παραθέσετε, καθώς και κατέρριψα όλα τα αβάσιμα επιχειρήματά σας, ξέρετε και εσείς ο ίδιος πως πλέον έχετε δύο επιλογές, και μόνον δύο.

Η μία να ζητήσετε συγγνώμην, και να παραδεχτείτε πως τα σχόλια σας ήταν εντελώς άστοχα και ως εκ τούτου να τύχετε έστω και της ελάχιστης εκτιμήσεως των μελών που σας διαβάζουν, και η δεύτερη είναι (όπως σας έγραψα και παραπάνω) να συνεχίσετε να δίνετε συγχαρηρήρια στον εαυτό σας και χωρίς καμία αναγνώριση από κανέναν να αυτοπροβάλεστε ως ο ανώτερος και ο πιο ευτυχής όλων, και ως εκ τούτου να παραμείνετε ο περίγελος του χωριού, και να εισπράτετε την μία καρπαζιά πίσω από την άλλη.

Διαλέξτε και πάρτε. :)

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αν κάτι διαφέρει το νικ Kalogero από τoν Σαββιδη είναι πως το brand Christos Savvidis είχε πολύ καλό image με οπαδούς υποστηρικτές και παρουσία ηγετική. Όμως έσπασε και έκοψε λάσπη μετά από 20-30 σελίδες αποδόμησης.
Ο Kalogero με τσαλακωμένο image από το μεντορινγκ, είναι ακόμα εδώ με τον μετροπόντικα να διανοίγει τον ένα σταθμό μετά τον άλλο στο κωλάντερο και δεν σπάει με τίποτα. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom