Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
ευκολες και διαθεσιμες

ε ναι προφανως

δε μ λες σε σπιτακια για τι πας τοτε?

χαιρομαι π επιβεβαιωνεις τις θεωριες

:hi:
το εχω ξαναπει.
στις πουτανες παω μονο οταν κανω παυση απο τις γκομενες, τις κοβω η' χωριζω.
ανθρωπος ειμαι και εγω και εχω τις μανουρες μου και τους προβληματισμους μου, οπως ειναι και το λογικο πιστευω. καποιες φορες δε θελω να βλεπω ανθρωπο και να μη μου μιλαει κανεις επισης... ουτε καλημερα.
οταν ειμαι ετσι λοιπον τις κοβω για ενα χ. διαστημα και παω στις πουτανες για εκτονωση, αλλα και για προπονηση. αυτο το διαστημα μπορει να ειναι και χρονια.
ειμαι τυπος που δε θελω να χαλαω συναισθηματα που εχουν οι κοπελες μου για μενα, οταν ειμαι σε σχεση, ριχνοντας κερατο η' κανοντας φαση με αλλες παραλληλα.
το θεωρω ατιμο και πουστικο.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Η μία να ζητήσετε συγγνώμην, και να παραδεχτείτε πως τα σχόλια σας ήταν εντελώς άστοχα και ως εκ τούτου να τύχετε έστω και της ελάχιστης εκτιμήσεως των μελών που σας διαβάζουν, και η δεύτερη είναι (όπως σας έγραψα και παραπάνω) να συνεχίσετε να δίνετε συγχαρηρήρια στον εαυτό σας και χωρίς καμία αναγνώριση από κανέναν να αυτοπροβάλεστε ως ο ανώτερος και ο πιο ευτυχής όλων,
:2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Καλόγερος είναι ανεπαρκής να στηρίξει τα λεγόμενά του.Προβάλλει το μέντορινγκ αλλά δεν πείθει.Δε δείχνει τρόπαια,δε δείχνει στάτους δε δείχνει γκόμενες ή corpus.Δεν είναι ευέλικτος.
Ο Σαββίδης το έπαιζε υπεράνω αλλά αυτά που ισχυριζόταν,πίνω Τάλισκερ,τρώω φουντούκια,σοκολάτες,πουλάω τσιμπουρέκ,οδηγάω μπέμπα κτλ μπορούσε να τα αποδείξει.
Με Kalogero ,μεντοριλίκια,projects από εξηντάρη φεύγα κτλ δεν ταυτίζονται πολλοί ενώ με Σαββίδη αραχτός,ψώλιασμα,εκμετάλλευση ευκαιρίας,όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω,είμαι ο πονηρός κτλ,ταυτίζονται πολλοί.
Με εμένα ενώ προβάλλω Realpolitik,δηλαδή λέω χύμα τι ισχύει,δεν ταυτίζονται γιατί προυποθέτει τεράστια προσπάθεια που ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει λόγω αδυναμίας ή για λόγους αρχών.Μόνο ο Β.Π. προσέγγισε κάπως το ιδεατό.

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
Όσο πιο αλήτης,πλούσιος και με κοινωνικό στατους είναι ενας ανδρας τοσο πιο πολυ ευκολα θα γαμησει.

Το να είναι ωραίος με την έννοια της αρρενωπότητας η ενός γυμνασμένου κορμιού παίζει ρόλο,αλλά καλύτερα να έχει κάποιος μπασσα αποφασιστικη φωνη παρα φετες κοιλιακους.

Οσο περισσοτερα απο τα παραπανω εχεις τοσο καλυτερα.

Οσο λιγοτερα,τοσο το χειροτερο.

Προσωπικά τις γράφω στ αρχίδια μου.

Πράγματι γίνεται ένας πόλεμος αλλά η ειρηνη δεν ερχεται με τη δημιουργια οικογενειας.Αυτη ειναι η νικη της γυναικας επι του ανδρα.

Η ειρηνη ερχεται με το να εχεις 3 με 4 στανταρακια να τα γαμας μεχρι καποιο απο αυτα να βρει μαλακα για σχεση οποτε θα πρεπει να αναζητησεις αντικαταστατρια.

Φυσικα επισης οι πορνες βοηθανε πολυ στην ειρηνη μεσα μας.

Πιο πιτσιρικας ειχα αναγκη της επιβεβαιωσης απο τις γυναικες και ενοιωθα καλυτερα οταν γαμουσα γκομενα παρα πουτανα.

Τωρα που εχω δει ποσο φιδια μπορουν να γινουν οι γκομενες,να σε κερατωσουν να σε εκβιασουν με μπασταρδο παιδι στα σπλαχνα τους,να χασεις τον υπνο σου...

Το σκεφτηκα πιο ψυχραιμα:Να γαμησω θελω ρε παιδια.Καλες οι αγαπες τα λουλουδια αλλα οχι ρε και να μας ανεβουν στο σβερκο.

Δινεις εκει το 20 αρι,50 αρι,140 αρι και χυνεις θεικα χωρις εγνοιες:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αν κάτι διαφέρει το νικ Kalogero από τoν Σαββιδη είναι πως το brand Christos Savvidis είχε πολύ καλό image με οπαδούς υποστηρικτές και παρουσία ηγετική. Όμως έσπασε και έκοψε λάσπη μετά από 20-30 σελίδες αποδόμησης.
Ο Kalogero με τσαλακωμένο image από το μεντορινγκ, είναι ακόμα εδώ με τον μετροπόντικα να διανοίγει τον ένα σταθμό μετά τον άλλο στο κωλάντερο και δεν σπάει με τίποτα. :confused:
Είναι ξεκάθαρο πως απολαμβάνει το ξεκώλιασμα...:pipa3::pipa3::pipa3:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ο Καλόγερος είναι ανεπαρκής να στηρίξει τα λεγόμενά του.Προβάλλει το μέντορινγκ αλλά δεν πείθει.Δε δείχνει τρόπαια,δε δείχνει στάτους δε δείχνει γκόμενες ή corpus.Δεν είναι ευέλικτος.
Ο Σαββίδης το έπαιζε υπεράνω αλλά αυτά που ισχυριζόταν,πίνω Τάλισκερ,τρώω φουντούκια,πουλάω τσιμπουρέκ,οδηγάω μπέμπα κτλ μπορούσε να τα αποδείξει.
Με Kalogero ,μεντοριλίκια,projects από εξηντάρη φεύγα κτλ δεν ταυτίζονται πολλοί ενώ με Σαββίδη αραχτός,ψώλιασμα,εκμετάλλευση ευκαιρίας,όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω,είμαι ο πονηρός κτλ,ταυτίζονται πολλοί.
τον αδικείς τώρα. Δεν είναι τρόπαιο ζωής ότι κατάφερε να φέξει το καμαράκι/λουξ από το παράθυρο της κουζίνας?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το εχω ξαναπει.
στις πουτανες παω μονο οταν κανω παυση απο τις γκομενες, τις κοβω η' χωριζω.
ανθρωπος ειμαι και εγω και εχω τις μανουρες μου και τους προβληματισμους μου, οπως ειναι και το λογικο πιστευω. καποιες φορες δε θελω να βλεπω ανθρωπο και να μη μου μιλαει κανεις επισης... ουτε καλημερα.
οταν ειμαι ετσι λοιπον τις κοβω για ενα χ. διαστημα και παω στις πουτανες για εκτονωση, αλλα και για προπονηση. αυτο το διαστημα μπορει να ειναι και χρονια.
ειμαι τυπος που δε θελω να χαλαω συναισθηματα που εχουν οι κοπελες μου για μενα, οταν ειμαι σε σχεση, ριχνοντας κερατο η' κανοντας φαση με αλλες παραλληλα.
το θεωρω ατιμο και πουστικο.

καπως ετσι και εγω τυπε
αν κ εχει τυχει να κερατωσω κ με τανες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

Αν δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη όσων σας διαβάζουν, γιατί ανοίξατε νήμα και αυτοπροβάλεστε;

Όλοι γνωρίζουμε πως όταν κάποιος είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του, και δεν τον ενδιαφέρει το τι γνώμη έχουν οι άλλοι για αυτόν, δεν την αποζητά . Καιμ πολύ περισσότερο, δεν ανοίγει νήμα στο οποίο συνεχώς περιαυτολογεί διαφημίζοντας τον εαυτό του, και αυτοπαρασημοφορόντας τον για τα κατορθώματα του προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των άλλων.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Όσο πιο αλήτης,πλούσιος και με κοινωνικό στατους είναι ενας ανδρας τοσο πιο πολυ ευκολα θα γαμησει.

Το να είναι ωραίος με την έννοια της αρρενωπότητας η ενός γυμνασμένου κορμιού παίζει ρόλο,αλλά καλύτερα να έχει κάποιος μπασσα αποφασιστικη φωνη παρα φετες κοιλιακους.

Οσο περισσοτερα απο τα παραπανω εχεις τοσο καλυτερα.

Οσο λιγοτερα,τοσο το χειροτερο.

Προσωπικά τις γράφω στ αρχίδια μου.

Πράγματι γίνεται ένας πόλεμος αλλά η ειρηνη δεν ερχεται με τη δημιουργια οικογενειας.Αυτη ειναι η νικη της γυναικας επι του ανδρα.

Η ειρηνη ερχεται με το να εχεις 3 με 4 στανταρακια να τα γαμας μεχρι καποιο απο αυτα να βρει μαλακα για σχεση οποτε θα πρεπει να αναζητησεις αντικαταστατρια.

Φυσικα επισης οι πορνες βοηθανε πολυ στην ειρηνη μεσα μας.

Πιο πιτσιρικας ειχα αναγκη της επιβεβαιωσης απο τις γυναικες και ενοιωθα καλυτερα οταν γαμουσα γκομενα παρα πουτανα.

Τωρα που εχω δει ποσο φιδια μπορουν να γινουν οι γκομενες,να σε κερατωσουν να σε εκβιασουν με μπασταρδο παιδι στα σπλαχνα τους,να χασεις τον υπνο σου...

Το σκεφτηκα πιο ψυχραιμα:Να γαμησω θελω ρε παιδια.Καλες οι αγαπες τα λουλουδια αλλα οχι ρε και να μας ανεβουν στο σβερκο.

Δινεις εκει το 20 αρι,50 αρι,140 αρι και χυνεις θεικα χωρις εγνοιες:rockon::rockon::rockon:
αν πας για γαμο με ειλικρινεια και εσυ και η γυναικα υπαρχει ελπιδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υστερα οι παλαιοί στον έξω κόσμο δεν τρώνε τόση πούτσα,φυστίκι.Εχουν ένα ολόκληρο πλαίσιο προστασίας.Εδώ τους ξεσκίζετε χαλαρά αλλά έξω έχουν ένα κάρο δικαιώματα.Δεν είναι το ίδιο.
Εμείς,Gen X,μία η άλλη είναι.Οσο τρύπια είναι η γενιά στον έξω κόσμο τόσο είναι και στο ίντερνετ.Οπότε στα αρχίδια μας.Η κριτική δηλαδή δεν περνάει γιατί δεν έχει σημασία.Στον έξω κόσμο είναι ίδια και χειρότερα οπότε το μότο της γενιάς είναι στα αρχίδια μας.Αποστασιοποίηση φάση.Τους άλλους όμως τους παλαιούς,τους νοιάζει,τους καίει,έχουν συμφέροντα.Οπότε αντιδρούν στις προσβολές.Δεν είναι στα αρχίδια μας φάση,ο άλλος έχει ποντάρει σε πράγματα και καταστάσεις,δε γουστάρει να το βλέπει αυτό.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
αν πας για γαμο με ειλικρινεια και εσυ και η γυναικα υπαρχει ελπιδα
Τυπε μου καποτε ετσι ελεγα

ειλικρινα δε θελω να ειμαι σε τιποτα απολυτος

Ομως εκει εξω υπαρχει πολυς σκατοκοσμος

edit οταν εισαι εσυ ειλικρινης τις πιο πολλες φορες δε θα ειναι η αλλη πλευρα κοκ Ασε τις υποχωρησεις και την τρελα που κουβαλα ο καθενας μας(βαζω κι εμενα μεσα)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εμενα δε μου παει με τιποτα, οταν δω οτι η αλλη ειναι κολλημενη μαζι μου.
ουτε εμενα αλλα ειχα λογους και υπηρχαν καυγαδες και εντασεις και επρεπε καπως να ξεσπασω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε μου καποτε ετσι ελεγα

ειλικρινα δε θελω να ειμαι σε τιποτα απολυτος

Ομως εκει εξω υπαρχει πολυς σκατοκοσμος

edit οταν εισαι εσυ ειλικρινης τις πιο πολλες φορες δε θα ειναι η αλλη πλευρα κοκ Ασε τις υποχωρησεις και την τρελα που κουβαλα ο καθενας μας(βαζω κι εμενα μεσα)
δεν ειναι αυτοσκοπος ο γαμος

το ζητουμενο ειναι να εισαι ειλεικρινης με τον εαυτο σ και τις αποφασισεις σ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
εμενα δε μου παει με τιποτα, οταν δω οτι η αλλη ειναι κολλημενη μαζι μου.
Δλδ βαζεις πιο πανω την ηθικη απο την επιθυμια?

Η αποκοπτεσαι εντελως και απλα δεν επιθυμεις τιποτε αλλο?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Υστερα οι παλαιοί στον έξω κόσμο δεν τρώνε τόση πούτσα,φυστίκι.Εχουν ένα ολόκληρο πλαίσιο προστασίας.Εδώ τους ξεσκίζετε χαλαρά αλλά έξω έχουν ένα κάρο δικαιώματα.Δεν είναι το ίδιο.
Εμείς,Gen X,μία η άλλη είναι.Οσο τρύπια είναι η γενιά στον έξω κόσμο τόσο είναι και στο ίντερνετ.Οπότε στα αρχίδια μας.Η κριτική δηλαδή δεν περνάει γιατί δεν έχει σημασία.Στον έξω κόσμο είναι ίδια και χειρότερα οπότε το μότο της γενιάς είναι στα αρχίδια μας.Αποστασιοποίηση φάση.Τους άλλους όμως τους παλαιούς,τους νοιάζει,τους καίει,έχουν συμφέροντα.Οπότε αντιδρούν στις προσβολές.Δεν είναι στα αρχίδια μας φάση,ο άλλος έχει ποντάρει σε πράγματα και καταστάσεις,δε γουστάρει να το βλέπει αυτό.
δάσκαλε διαφωνώ δεν φταίει το χάσμα των γενεών που σπάνε σαν καπότες. Πολλά τα παραδείγματα εδώ και είναι σε ευρύ ηλικιακό φάσμα.
Από την άλλη ο τραμουντάνα και ο βολταίρος τους χορεύουν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι ελεγα ?

α ναι

πως κανετε σεξ με ελληνιδα λοιπον

ειναι ευκολο μπειτε τωρα στα σοσιαλ μικτια τωρα π μιλαμε και πιαστε κουβεντα με την πρωτη κοπελα π θα δειτε και σας ξερει καπως

μιληστε λιγακι και προτεινεται αν θα ενδιαφεροταν να βγειτε

καντε σεξ με τη πουτσα σας οχι με το κωλο σας

μας διαβαζει και κοσμος αντρες και γυναικες

στειλτε μηνυμα τωρα π διαβαζετε στειλτε σε καποια μηνυμα και πειτε της τι θελετε να της κανετε

αν σας πει οκ ειστε νικητες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
ουτε εμενα αλλα ειχα λογους και υπηρχαν καυγαδες και εντασεις και επρεπε καπως να ξεσπασω
εντασεις και καυγαδες εχουν ολες οι σχεσεις οπως και να'χει ομως.
θα ηταν παντελως βαρετα αν δεν υπηρχαν.
δεν εννοω βεβαια καθε μερα να γινεται πολεμος, γιατι τοτε απλα δεν ειναι σχεση αυτο.
αλλα μια στο τοσο με την παροδο του χρονου κανα καυγαδακι ειναι λογικο σε νορμαλ πλαισια.
μετα πεφτει αγκαλιτσα, γουτσου γουτσου και σκληρη πουτσα ... κλασσικα:grin:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Με εμένα ενώ προβάλλω Realpolitik,δηλαδή λέω χύμα τι ισχύει,δεν ταυτίζονται γιατί προυποθέτει τεράστια προσπάθεια που ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει λόγω αδυναμίας ή για λόγους αρχών.Μόνο ο Β.Π. προσέγγισε κάπως το ιδεατό.
Τι λες ρε αρχηγέ. Εσύ έχεις δικαιωθεί πλήρως και χαίρεις καθολικής εκτίμησης. Εδώ υπάρχει κόσμος που βάζει το κεφάλι του στο ντορβά για πάρτι σου. Ένας corso πάει να σου την πει και πετάγονται 5-6 διαφορετικοί κάθε φορά να τον φάνε.
Σαν Κμαν στο Μπου είσαι άρχοντας και απόλαυσέ το.
Τώρα στην έξω ζωή υπάρχουν μικρεσ τεχνικές δυσκολίες στο να γίνουν πράξη αυτά που λες από τους φαν σου :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
Δλδ βαζεις πιο πανω την ηθικη απο την επιθυμια?

Η αποκοπτεσαι εντελως και απλα δεν επιθυμεις τιποτε αλλο?
λογικη, αξιοπρεπεια, ηθικη, ειλικρινια, ευθυτητα, εμπιστοσυνη.
αυτα.
ειμαι της αποψης οτι οταν εισαι σε σχεση, πρεπει να σκεφτεσαι λιγο σφαιρικα την ολη κατασταση και οχι αποκλειστικα τη δικια σου επιθυμια-ες μονο.
οπως και εσυ, εχει και η αλλη επιθυμια-ες.
οταν εισαι μονος σου κανεις οτι γουσταρεις.
απλα πραγματα (για μενα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom