Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πολλες κοπελες στα 17-20 εχουν αρκετους συντροφους
εντασεις και καυγαδες εχουν ολες οι σχεσεις οπως και να'χει ομως.
θα ηταν παντελως βαρετα αν δεν υπηρχαν.
δεν εννοω βεβαια καθε μερα να γινεται πολεμος, γιατι τοτε απλα δεν ειναι σχεση αυτο.
αλλα μια στο τοσο με την παροδο του χρονου κανα καυγαδακι ειναι λογικο σε νορμαλ πλαισια.
μετα πεφτει αγκαλιτσα, γουτσου γουτσου και σκληρη πουτσα ... κλασσικα:grin:
τοτε ηταν σχεδον καθε μερα και εγω εφευγα τα βραδυα απο το σπιτι και κατεβαινα ποδαρατος φυλλης

εκεινη εμενε βικτωρια αριστοτελους σκεψου και περιμενα να την παρει ο υπνος εκανα τσαρκα 2 η ωρα το βραδυ και ξαναγυρναγα στο κραβατι αθορυβα

αλλα δεν την κερατωσα τοτε ετσι απλα τσαρκα εκανα ειχα τυψεις να κανω κατι

την κερατωσα πιο μετα σε χοτελι με callgirli

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ο Καλόγερος είναι ανεπαρκής να στηρίξει τα λεγόμενά του.Προβάλλει το μέντορινγκ αλλά δεν πείθει.Δε δείχνει τρόπαια,δε δείχνει στάτους δε δείχνει γκόμενες ή corpus.Δεν είναι ευέλικτος.
Ο Σαββίδης το έπαιζε υπεράνω αλλά αυτά που ισχυριζόταν,πίνω Τάλισκερ,τρώω φουντούκια,σοκολάτες,πουλάω τσιμπουρέκ,οδηγάω μπέμπα κτλ μπορούσε να τα αποδείξει.
Με Kalogero ,μεντοριλίκια,projects από εξηντάρη φεύγα κτλ δεν ταυτίζονται πολλοί ενώ με Σαββίδη αραχτός,ψώλιασμα,εκμετάλλευση ευκαιρίας,όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω,είμαι ο πονηρός κτλ,ταυτίζονται πολλοί.
Με εμένα ενώ προβάλλω Realpolitik,δηλαδή λέω χύμα τι ισχύει,δεν ταυτίζονται γιατί προυποθέτει τεράστια προσπάθεια που ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει λόγω αδυναμίας ή για λόγους αρχών.Μόνο ο Β.Π. προσέγγισε κάπως το ιδεατό.
δάσκαλε στο έχω ξαναπεί. Η διαφορά είναι ότι εσύ ξοδεύεις λεφτά για τις απολαύσεις σου όταν οι κριτές σου βλέπουν σαν έξοδο να βάλουν την tv στο πακέτο ίντερνετ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Ο Καλόγερος είναι ανεπαρκής να στηρίξει τα λεγόμενά του.Προβάλλει το μέντορινγκ αλλά δεν πείθει.Δε δείχνει τρόπαια,δε δείχνει στάτους δε δείχνει γκόμενες ή corpus.Δεν είναι ευέλικτος.
Ο Σαββίδης το έπαιζε υπεράνω αλλά αυτά που ισχυριζόταν,πίνω Τάλισκερ,τρώω φουντούκια,σοκολάτες,πουλάω τσιμπουρέκ,οδηγάω μπέμπα κτλ μπορούσε να τα αποδείξει.
Με Kalogero ,μεντοριλίκια,projects από εξηντάρη φεύγα κτλ δεν ταυτίζονται πολλοί ενώ με Σαββίδη αραχτός,ψώλιασμα,εκμετάλλευση ευκαιρίας,όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω,είμαι ο πονηρός κτλ,ταυτίζονται πολλοί.
Με εμένα ενώ προβάλλω Realpolitik,δηλαδή λέω χύμα τι ισχύει,δεν ταυτίζονται γιατί προυποθέτει τεράστια προσπάθεια που ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει λόγω αδυναμίας ή για λόγους αρχών.Μόνο ο Β.Π. προσέγγισε κάπως το ιδεατό.

Πωω...

Διάσειση θα έπαθε ο κ. Καβαλοκαλαμόγερος από αυτήν την καρπαζιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι λες ρε αρχηγέ. Εσύ έχεις δικαιωθεί πλήρως και χαίρεις καθολικής εκτίμησης. Εδώ υπάρχει κόσμος που βάζει το κεφάλι του στο ντορβά για πάρτι σου. Ένας corso πάει να σου την πει και πετάγονται 5-6 διαφορετικοί κάθε φορά να τον φάνε.
Σαν Κμαν στο Μπου είσαι άρχοντας και απόλαυσέ το.
Τώρα στην έξω ζωή υπάρχουν μικρεσ τεχνικές δυσκολίες στο να γίνουν πράξη αυτά που λες από τους φαν σου :confused:

Εννοείται οτι έχω δικαιωθεί.Με άτομα σαν εμένα κανονικά παίζει τραμπούκα,δε μας αφήνουν να πούμε πάνω από 3 λέξεις και μας διακόπτουν.Εδώ γράφω ό,τι θέλω όπως θέλω.Είναι ψιλοάδικο για τους αντιπάλους.Δεν έχουν καμία τύχη.Και μόνο που γράφω πάνω από 3 λέξεις,πάνω από μία πρόταση είναι τελειωμένη υπόθεση.Είναι πολύ εύκολο και οι αντίπαλοι διαμαρτύρονται.Εδώ είναι ψιλοπάρτυ,τι να ανταγωνιστεί ο άλλος?
Δε γίνονται αυτά,απλά αδύνατο.Δεν μπορεί ο άλλος και να οργανώσει άμυνα είναι απλά αντιοικονομικό.Τα πάω όλα στο όριο.Στις οριακές καταστάσεις δεν παίζουν τα φυσιολογικά πράγματα.Εγώ πάντα παίζω στα όρια,είναι το φυσικό μου περιβάλλον.Το προβλεπέ,politically correct,μέσος όρος είναι παντελώς άσχετο.

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

τοτε ηταν σχεδον καθε μερα και εγω εφευγα τα βραδυα απο το σπιτι και κατεβαινα ποδαρατος φυλλης

εκεινη εμενε βικτωρια αριστοτελους σκεψου και περιμενα να την παρει ο υπνος εκανα τσαρκα 2 η ωρα το βραδυ και ξαναγυρναγα στο κραβατι αθορυβα

τύψεις είχες ή φοβόσουν ότι έτσι και γύριζες μυρίζοντας πατσουλί που λούζονται οι πουτάνες θα σου έκανε την μούρη μπιφτέκι σόγιας η αγάπη?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.592
Πόντοι
456
λογικη, αξιοπρεπεια, ηθικη, ειλικρινια, ευθυτητα, εμπιστοσυνη.
αυτα.
ειμαι της αποψης οτι οταν εισαι σε σχεση, πρεπει να σκεφτεσαι λιγο σφαιρικα την ολη κατασταση και οχι αποκλειστικα τη δικια σου επιθυμια-ες μονο.
οπως και εσυ, εχει και η αλλη επιθυμια-ες.
οταν εισαι μονος σου κανεις οτι γουσταρεις.
απλα πραγματα (για μενα).
Σωστά πόσες φορές όμως είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος και δεν είναι οι άλλοι;Όταν είσαι όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα γίνεσαι και λίγο προβλέψιμος και μπορούν να στη γαμήσουν πιο εύκολα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τύψεις είχες ή φοβόσουν ότι έτσι και γύριζες μυρίζοντας πατσουλί που λούζονται οι πουτάνες θα σου έκανε την μούρη μπιφτέκι σόγιας η αγάπη?
οχι μονο τσαρκες τοτε και κανα χουφτωμα πανω στην τσαρκα

περισσοτερο ειχα αναγκη να βγω μονος και η τσαρκα στην πιατσα ειναι η ψυχοθεραπεια μου

οπως και να βλεπω τον θρυλο στο καφενειο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261

αμα τρωγεστε καθε μερα δεν αξιζει να ειστε μαζι για κανενα λογο.
και εσυ χαλιεσαι (περισσοτερο) και αυτη, επομενως αντε γεια.
εγω κατι αναλογο ειχα παθει με ζηλεια.
αρρωστη ζηλεια ομως, σε φαση οταν ειμαι στο μπανιο να παιρνει το κινητο και να σβηνει οτι γυναικα υπηρχε χαχααχαχαχα εκτος απο τα κλασσικα ποια ειναι αυτη που σε κοιταει, γιατι κοιταξες αυτη κτλπ κτλπ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
λογικη, αξιοπρεπεια, ηθικη, ειλικρινια, ευθυτητα, εμπιστοσυνη.
αυτα.
ειμαι της αποψης οτι οταν εισαι σε σχεση, πρεπει να σκεφτεσαι λιγο σφαιρικα την ολη κατασταση και οχι αποκλειστικα τη δικια σου επιθυμια-ες μονο.
οπως και εσυ, εχει και η αλλη επιθυμια-ες.
οταν εισαι μονος σου κανεις οτι γουσταρεις.
απλα πραγματα (για μενα).
Kι αν εισαι σε σχεση που νταξει σου αρεσει,χωρις να πεφτεις στα πατωματα κιολας,αλλα ειναι ολα χλιαρα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Kι αν εισαι σε σχεση που νταξει σου αρεσει,χωρις να πεφτεις στα πατωματα κιολας,αλλα ειναι ολα χλιαρα?
ρε τυπε τι ερωτησεις ειναι αυτες ??

ουτε γκομενα δεν κανει τετοιες ερωτησεις

ακου χλιαρα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
αμα τρωγεστε καθε μερα δεν αξιζει να ειστε μαζι για κανενα λογο.
και εσυ χαλιεσαι (περισσοτερο) και αυτη, επομενως αντε γεια.
εγω κατι αναλογο ειχα παθει με ζηλεια.
αρρωστη ζηλεια ομως, σε φαση οταν ειμαι στο μπανιο να παιρνει το κινητο και να σβηνει οτι γυναικα υπηρχε χαχααχαχαχα εκτος απο τα κλασσικα ποια ειναι αυτη που σε κοιταει, γιατι κοιταξες αυτη κτλπ κτλπ.
αυτό δεν είναι τίποτα. Μου έχουν πετάξει ποτό στα μούτρα στα ποσειδώνια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

Τελικά μέχρι και οι μοντεράτορες τον σκουπιδιάζουν τον κ. Καβαλοκαλαμόγερο...

Συγχώνευσαν το νήμα του με νήμα που άνοιξε ο κ. Μουνιβαγόνης

Να δείτε που όλα τα άχρηστα εδώ θα τα ρίξουν. ΧΥΤΑ ενα πράμα... :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
ρε τυπε τι ερωτησεις ειναι αυτες ??

ουτε γκομενα δεν κανει τετοιες ερωτησεις

ακου χλιαρα
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση μου?

Χλιαρα σημαινει χλιαρα.Γραφω στην ελληνικη.

Με ολες τις γκομενες που ησουν γουσταρες 100 τα 100?

Κι αλλαξε το στυλακι που απαντας.

Εγω κρινω τις μαλακιες που γραφεις?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτό δεν είναι τίποτα. Μου έχουν πετάξει ποτό στα μούτρα στα ποσειδώνια
καλα εγω πηγα να φαω ξυλο απο πορτιερη στο γκαζι στο τζοτζο επειδη πηγα να της ριξω σφαλιαρα

και με αρπαζει ο πορτιερης

και μπατσοι διας μας εχουν σταματησει γιατι περασα το κοκκινο και τσακωνομασταν

ευτυχως με αφησαν γιατι τους εβαλε φωνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση μου?

Χλιαρα σημαινει χλιαρα.Γραφω στην ελληνικη.

Με ολες τις γκομενες που ησουν γουσταρες 100 τα 100?

Κι αλλαξε το στυλακι που απαντας.

Εγω κρινω τις μαλακιες που γραφεις?
κουλαρε ρε π δεν περνεις απο πλακες
ξενερωτε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
καλα εγω πηγα να φαω ξυλο απο πορτιερη στο γκαζι στο τζοτζο επειδη πηγα να της ριξω σφαλιαρα

και με αρπαζει ο πορτιερης

και μπατσοι διας μας εχουν σταματησει γιατι περασα το κοκκινο και τσακωνομασταν

ευτυχως με αφησαν γιατι τους εβαλε φωνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κουλαρε ρε π δεν περνεις απο πλακες
ξενερωτε
ΜΕΓΑΛΕ η πλακα εχει την ιδιοτητα να κανει να γελανε ολοι.Δε βρισκω αστειο το μηνυμα σου.
η ΠΛΑΚΑ δεν ασκει ασχημη κριτικη και γινεται σε ατομα που γνωριζεις.
Οποτε παρε την πλακα σου μακρια μου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΜΕΓΑΛΕ η πλακα εχει την ιδιοτητα να κανει να γελανε ολοι.Δε βρισκω αστειο το μηνυμα σου.
η ΠΛΑΚΑ δεν ασκει ασχημη κριτικη και γινεται σε ατομα που γνωριζεις.
Οποτε παρε την πλακα σου μακρια μου.
να μην μιλας σαν γκομενα τοτε και να λες αν η σχεση ειναι χλιαρη

τι σημαινει χλιαρη δλδ?

μονο γυναικα θα χρησιμοποιουσε τετοιο λεξιλογιο χλιαρη ειναι η πουτσα οχι η σχεση

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Το έχω πει ότι ποστάρω μόνο για ειδικούς λόγους. Εγώ ψαρεύω κυρίως σε linkedin και viadeo (γαλλικό) και ερευνώ τώρα και xing (γερμανικό), επειδή είναι εύκολη η επαφή με επαγγελματική κάλυψη και μπορώ να δώ και τα βιογραφικά (ποια έχει ανάγκη προώθησης). Δεν γίνεται να ποστάρεις επαγγελματίες κάποιου industry. Είναι τελείως διαφορετικό το σκηνικό.
Εντάξει μπορώ να μιλήσω για κάποια πλάνα που έχω, αλλά μέχρι εκεί.

Είναι τελείως ιδιόρρυθμο το δικό σου παιχνίδι. Αφού βολεύεσαι ΟΚ. Κάτι για γραμμή παραγωγής έλεγες σε ένα άλλο ποστ. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Γραμμή παραγωγής μπορείς να έχεις πια μόνο μέσω dating apps λόγω της τεραστίας ποσότητας γυναικών.

Βελτιώνεις συνεχώς τη μέθοδό σου μέχρι που τσουλάει μόνη της. Μετά από μερικές εκατοντάδες προφίλ μαθαίνεις να εντοπίζεις ενδείξεις για το πού το πάει η καθεμία. Εγώ τώρα πια ψάχνω και για inconsistencies στα προφίλ, που είναι ένδειξη ότι η άλλη είναι μπερδεμένη, άρα υποψήφια να φάει παραμύθι.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Τελικά μέχρι και οι μοντεράτορες τον σκουπιδιάζουν τον κ. Καβαλοκαλαμόγερο...

Συγχώνευσαν το νήμα του με νήμα που άνοιξε ο κ. Μουνιβαγόνης

Να δείτε που όλα τα άχρηστα εδώ θα τα ρίξουν. ΧΥΤΑ ενα πράμα... :confused:
Προσπαθούσα κι εγώ να απαντήσω στην άλλη σελίδα. Τίποτα. Λέω τι έγινε; Μετά τη βρήκα εδώ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
Σωστά πόσες φορές όμως είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος και δεν είναι οι άλλοι;Όταν είσαι όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα γίνεσαι και λίγο προβλέψιμος και μπορούν να στη γαμήσουν πιο εύκολα.
νομιζω εκει ειναι και το κολπο ολο.
δηλαδη μεχρι στιγμης σε ολες τις σχεσεις μου, εχω κανει τρομερη ξηγα και παντα τις αφηνω ελευθερες. δηλαδη να πανε για καφε η' να ντυθουν οπως θελουν, ακομα και προκλητικα.
δεν κολλαω σε αυτα, γιατι ειμαι της αποψης οτι αν θελει να σε κερατωσει η αλλη, θα σε κερατωσει ακομα και αν την κλειδωσεις στην ντουλαπα. ξερει και θα βρει τον τροπο.
επομενως αστην και μην την πιεζεις για να δεις κιολας αν αξιζει και αν σε υπολογιζει.
επισης αν καταλαβω κατι, την εχω στειλει απο χθες.
επομενως εισαι ξηγημενος απο την αρχη, της λες οτι γουσταρεις τη φαση μαζι της χωρις μαλακιες και παει ολο οκ.
τουλαχιστον σε μενα, ετσι γινεται μεχρι στιγμης και δεν εχω ποτε προβλημα.
μπορει να τα λεω καλα, δε ξερω. μπορει να εχω τυχει εγω σε καλες περιπτωσεις επισης.
τωρα ομως, αν δεις οτι χαλαει το κολπο, μαλλον κατι δεν κανεις σωστα.
αν νιωσεις οτι σε χαλαει στην πορεια κατι, το κοβεις και τελος.
δε χρειαζεται να μπαινεις σε ψυχοφθορα πραγματα, γιατι μονο εσυ εισαι ο χαμενος.
συμφωνα με την μεχρι τωρα εμπειρια μου, αν εισαι οκ με καποια και το καταλαβει η' της δωσεις εσυ και το καταλαβει με τα λογια σου, σου ξηγεται και αυτη καλα.
ε αν πεσεις σε περιπτωση παρταλι τελος, παλι εσυ φταις γιατι δεν εκανες σωστη επιλογη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom