Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
νομιζω εκει ειναι και το κολπο ολο.
δηλαδη μεχρι στιγμης σε ολες τις σχεσεις μου, εχω κανει τρομερη ξηγα και παντα τις αφηνω ελευθερες. δηλαδη να πανε για καφε η' να ντυθουν οπως θελουν, ακομα και προκλητικα.
δεν κολλαω σε αυτα, γιατι ειμαι της αποψης οτι αν θελει να σε κερατωσει η αλλη, θα σε κερατωσει ακομα και αν την κλειδωσεις στην ντουλαπα. ξερει και θα βρει τον τροπο.
επομενως αστην και μην την πιεζεις για να δεις κιολας αν αξιζει και αν σε υπολογιζει.
επισης αν καταλαβω κατι, την εχω στειλει απο χθες.
επομενως εισαι ξηγημενος απο την αρχη, της λες οτι γουσταρεις τη φαση μαζι της χωρις μαλακιες και παει ολο οκ.
τουλαχιστον σε μενα, ετσι γινεται μεχρι στιγμης και δεν εχω ποτε προβλημα.
μπορει να τα λεω καλα, δε ξερω.
τωρα ομως, αν δεις οτι χαλαει το κολπο, μαλλον κατι δεν κανεις σωστα.
αν νιωσεις οτι σε χαλαει στην πορεια κατι, το κοβεις και τελος.
δε χρειαζεται να μπαινεις σε ψυχοφθορα πραγματα, γιατι μονο εσυ εισαι ο χαμενος.
συμφωνα με την μεχρι τωρα εμπειρια μου, αν εισαι οκ με καποια και το καταλαβει η' της δωσεις εσυ και το καταλαβει με τα λογια σου, σου ξηγεται και αυτη καλα.
ε αν πεσεις σε περιπτωση παρταλι τελος, παλι εσυ φταις γιατι δεν εκανες σωστη επιλογη ?
ακριβως ετσι τυπε

πολυ σωστες αποψεις προσυπογραφω ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
να μην μιλας σαν γκομενα τοτε και να λες αν η σχεση ειναι χλιαρη

τι σημαινει χλιαρη δλδ?

μονο γυναικα θα χρησιμοποιουσε τετοιο λεξιλογιο χλιαρη ειναι η πουτσα οχι η σχεση
Ποιος ειπε οτι η φραση χλιαρη σχεση χρησιμοποιειται αποκλειστικα απο γυναικες?

Αντιθετα η θερμομετρηση μιας πουτσας που τη βαφτιζεις χλιαρη γινεται μονο αν την εχεις βαλει στο στομα σου η στον κωλο σου μεγαλε.:2funny::2funny::2funny:

Κι αυτο ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.

Κατανοητος??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πωω...

Διάσειση θα έπαθε ο κ. Καβαλοκαλαμόγερος από αυτήν την καρπαζιά.

O παλαιός έχει δικαιώματα.Αυτός έχει ψηφίσει,έχει επιλέξει κτλ.Τα βλέπει διαφορετικά.
Πας εσύ το ίντερνετ κτλ και τον ξεσκίζεις.Στα παπάρια του.Εχει όλο το δίκτυο προστασίας υπέρ του.Για αυτό είναι λίγο κουφοί οι τύποι.Εκτός τόπου και χρόνου που λένε αλλά λογικοί από τη δική τους σκοπιά.
Η νέα γενιά το αντίθετο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ποιος ειπε οτι η λεξη χλιαρη χρησιμοποιειται αποκλειστικα απο γυναικες?

Αντιθετα η θερμομετρηση μιας πουτσας που τη βαφτιζεις χλιαρη γινεται μονο αν την εχεις βαλει στο στομα σου η στον κωλο σου μεγαλε.:2funny::2funny::2funny:

Κι αυτο ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.

Κατανοητος??
ρε τυπε καταλαβαινεις τι σχολιαζω η οχι

??????????

οταν λες σε καποιον αντρα πως ειναι η σχεση σ γουσταρεις η η ειναι χλιαρη ??

τετοιο διαλογο δεν εχω ξανακουσει αναμεσα σε δυο φιλους αντρε

μονο δυο γκομενες θα εκαναν τετοιο διαλογο

εκαταλαβες τωρα?

δυο φιλοι θα λεγανε κατι διαφορετικο του τυπου γαμας ρε μαλακα κανα μουνι??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
O παλαιός έχει δικαιώματα.Αυτός έχει ψηφίσει,έχει επιλέξει κτλ.Τα βλέπει διαφορετικά.
Πας εσύ το ίντερνετ κτλ και τον ξεσκίζεις.Στα παπάρια του.Εχει όλο το δίκτυο προστασίας υπέρ του.Για αυτό είναι λίγο κουφοί οι τύποι.Εκτός τόπου και χρόνου που λένε αλλά λογικοί από τη δική τους σκοπιά.
Η νέα γενιά το αντίθετο.
Σαφές.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
Kι αν εισαι σε σχεση που νταξει σου αρεσει,χωρις να πεφτεις στα πατωματα κιολας,αλλα ειναι ολα χλιαρα?
παλι δες την πρωτη σειρα φιλε.
αν δεις ομως οτι σε κουραζει, απλα το κοβεις.
δε χρειαζεται ουτε εσυ να χαλιεσαι, αλλα ουτε να κουραζεις και την αλλη.
εδω ερχονται και κολλανε οι πουτανες :wink:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.592
Πόντοι
456
ακριβως ετσι τυπε

πολυ σωστες αποψεις προσυπογραφω ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω
Δεν διαφωνώ συμφωνώ και επαυξάνω. Τα ίδια κάνω και εγώ. Και είμαι ήρεμος με την συνείδησή μου. Τα λέω από την αρχή ξεκάθαρα. Το θέμα είναι η καωλοτούμπα της άλλης πλευράς που άλλα ξεκινάει και λέει στην αρχη και άλλα λέει αργότερα. Πρέπει άμεσα να πάρεις αποφάσεις μην κάθεσαι και σπαταλάς λεπτό παραπάνω.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Δεν διαφωνώ συμφωνώ και επαυξάνω. Τα ίδια κάνω και εγώ. Και είμαι ήρεμος με την συνείδησή μου. Τα λέω από την αρχή ξεκάθαρα. Το θέμα είναι η καωλοτούμπα της άλλης πλευράς που άλλα ξεκινάει και λέει στην αρχη και άλλα λέει αργότερα. Πρέπει άμεσα να πάρεις αποφάσεις μην κάθεσαι και σπαταλάς λεπτό παραπάνω.
Πού χάθηκες; Έψαχνες κι εσύ τη σελίδα;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
αυτό δεν είναι τίποτα. Μου έχουν πετάξει ποτό στα μούτρα στα ποσειδώνια
πολυ ακραιο φιλε.
δεν εχω φτασει σε τετοιο επιπεδο και δε νομιζω να φτασω.
καποια μαλακια εκανες... χοντρη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
ρε τυπε καταλαβαινεις τι σχολιαζω η οχι

??????????

οταν λες σε καποιον αντρα πως ειναι η σχεση σ γουσταρεις η η ειναι χλιαρη ??

τετοιο διαλογο δεν εχω ξανακουσει αναμεσα σε δυο φιλους αντρε

μονο δυο γκομενες θα εκαναν τετοιο διαλογο

εκαταλαβες τωρα?

δυο φιλοι θα λεγανε κατι διαφορετικο του τυπου γαμας ρε μαλακα κανα μουνι??
Πολυ κολλημα εχεις φαει με τη λεξη ''χλιαρη''.

Μη βαζεις ετικετες.

Εσυ βλεπεις τον ανδρισμο στο λεξιλογιο εγω τον βλεπω αλλου.

Τι σου χτυπησε κοκκινο πανι η λεξη ρε μαγκα και το εκανες θεμα?

Αυτο για μενα ειναι προβληματικο.

Οχι εσυ,το ξεκαθαριζω.Ο τροπος σου τη δεδομενη στιγμη.

Λοιπον τωρα αν θες να εισαι ανδρας θα ζητησεις μια ειλικρινη συγνωμη για την ''πλακα΄΄ σου ,θα μου ΄΄επιτρεψεις'' να εκφραζομαι οπως γουσταρω και θα ειμαστε οπως πρωτα.

Συμφωνουμε?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.611
Πόντοι
27.261
μα αυτο ειπα.
το κοβεις απο την αρχη αν δεις οτι κατι σε χαλαει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.234
Πόντοι
12.756
πολυ ακραιο φιλε.
δεν εχω φτασει σε τετοιο επιπεδο και δε νομιζω να φτασω.
καποια μαλακια εκανες... χοντρη.
δεν χρειαζεται να κανεις μαλακια αρκει να πιστευει η καργια οτι εχεις κανει στο μυαλο της...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το έχω πει ότι ποστάρω μόνο για ειδικούς λόγους. Εγώ ψαρεύω κυρίως σε linkedin και viadeo (γαλλικό) και ερευνώ τώρα και xing (γερμανικό), επειδή είναι εύκολη η επαφή με επαγγελματική κάλυψη και μπορώ να δώ και τα βιογραφικά (ποια έχει ανάγκη προώθησης). Δεν γίνεται να ποστάρεις επαγγελματίες κάποιου industry. Είναι τελείως διαφορετικό το σκηνικό.
Εντάξει μπορώ να μιλήσω για κάποια πλάνα που έχω, αλλά μέχρι εκεί.

Είναι τελείως ιδιόρρυθμο το δικό σου παιχνίδι. Αφού βολεύεσαι ΟΚ. Κάτι για γραμμή παραγωγής έλεγες σε ένα άλλο ποστ. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Γραμμή παραγωγής μπορείς να έχεις πια μόνο μέσω dating apps λόγω της τεραστίας ποσότητας γυναικών.

Βελτιώνεις συνεχώς τη μέθοδό σου μέχρι που τσουλάει μόνη της. Μετά από μερικές εκατοντάδες προφίλ μαθαίνεις να εντοπίζεις ενδείξεις για το πού το πάει η καθεμία. Εγώ τώρα πια ψάχνω και για inconsistencies στα προφίλ, που είναι ένδειξη ότι η άλλη είναι μπερδεμένη, άρα υποψήφια να φάει παραμύθι.
Εγώ δεν πουλάω παραμύθι.Δε βάζω στις προυποθέσεις αυτή θέλει Χ αλλά εγώ θα της δώσω Ψ συν παραμύθι.Αυτό είναι τελείως λάθος προσέγγιση.
Εγώ λέω αυτή θέλει Χ και εγώ θα της δώσω Χ,ακριβώς αυτό που θέλει συν κάποια απώλεια.Είναι η προσέγγιση γκάνγκστερ που βγάζει το πολυβόλο στα σκαλιά της τράπεζας.Εχει αρκετές σφαίρες για όλους,απλώς βγάζεις το εργαλείο και πολυβολείς στο ψαχνό.
Αμα κάτσεις να υπολογίσεις πόσες σφαίρες θα χρειαστώ μήπως να κάνω τη δουλειά με λιγότερες,μήπως καλύτερα να πάω με νεροπίστολο ή ψεύτικο όπλο μάλλον θα σε βρουν στα θυμαράκια και δε θα γαμήσεις.Η ισχύς πυρός είναι τεράστιας σημασίας για το αποτέλεσμα.
Θέλει ισχύ πυρός,να τα χάσει η άλλη από τη λάμψη έστω και στιγμιαία να είναι αυτή.Αμα δεν έχεις ικανοποιητική ισχύ πυρός δεν πας καν,δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.592
Πόντοι
456

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πολυ κολλημα εχεις φαει με τη λεξη ''χλιαρη''.

Μη βαζεις ετικετες.

Εσυ βλεπεις τον ανδρισμο στο λεξιλογιο εγω τον βλεπω αλλου.

Τι σου χτυπησε κοκκινο πανι η λεξη ρε μαγκα και το εκανες θεμα?

Αυτο για μενα ειναι προβληματικο.

Οχι εσυ,το ξεκαθαριζω.Ο τροπος σου τη δεδομενη στιγμη.

Λοιπον τωρα αν θες να εισαι ανδρας θα ζητησεις μια ειλικρινη συγνωμη για την ''πλακα΄΄ σου ,θα μου ΄΄επιτρεψεις'' να εκφραζομαι οπως γουσταρω και θα ειμαστε οπως πρωτα.

Συμφωνουμε?
ενταξει τυπε συμφωνω να εκφραζεσαι κατα πως θες και να με συμπαθας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom