Μας τα πρήζουν για σούπερ εκτόνωση μετά στο σεξΑρχίδια δικαιολογίες για να μας σπάνε τα @@ συνέχεια. Ότι κάνει συμβαίνει και να πρήζουν αδικαιολόγητα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βγάζεις γκόμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 247K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Απλά είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος οπότε δεν μπορούν να παίξουν μαζί άρα οι γκόμενες η θα βγουν οκ ή θα είναι για τον πούτσο. Με τον τρόπο σου τις οδεύεις προς αυτές τις 2 κατευθύνσεις.οχι δεν αρπαζομαι, αλλα τοσα χρονια βαδιζω συμφωνα με τη λογικη.
μεχρι τωρα λοιπον δε με εχει προδωσει ποτε.
καταλαβαινω ποια ειναι οκ και ποια ειναι απλα για τον πουτσο ετσι στεγνα.
μου εχουν τυχει και οι δυο περιπτωσεις.
τι αλλο να σου πω δε ξερω .
ισως εχω τυχει σε "καλες" περιπτωσεις ?
ισως τις πειθω με τον τροπο και τα λογια μου και δε μου κανουν μαλακιες ?
ισως... ισως...ισως...
Αμαρτία ομολογημένη κλπελεύθερη σχέση συμφωνημένη με γκόμενα.
Μου λέει θα βγούμε Τρίτη? όχι μωρό μου, άλλη μέρα αποκρίνομαι εγώ.
Με πετυχαίνει στο κολωνάκι με ομορφονιά.
Με ακολουθεί τουαλέτα και μου κάνει σκηνή.
Ρε μωρό, δεν τα έχουμε συμφωνημένα?
Ναι, αλλά δεν μου είπες ότι θα βγεις με γκόμενα. Έπρεπε να μου το πεις.
facepalm.
Έπρεπε να σου δώσει έγκριση.ελεύθερη σχέση συμφωνημένη με γκόμενα.
facepalm.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
σιγά μη μου διαλέξει και το ουίσκυ στο σουπερμάρκετ λολ (inside joke)Έπρεπε να σου δώσει έγκριση.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.614
- Πόντοι
- 27.261
μα εκει ειναι η ολη φαση για μενα.Απλά είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος οπότε δεν μπορούν να παίξουν μαζί άρα οι γκόμενες η θα βγουν οκ ή θα είναι για τον πούτσο. Με τον τρόπο σου τις οδεύεις προς αυτές τις 2 κατευθύνσεις.
δεν υπαρχει χρονος για χασιμο προσωπικα, ιδιως με το περασμα του χρονου ηλικιακα.
δεν ειμαστε παιδακια πλεον γυμνασιου.
οι επιλογες ειναι υπερβολικα παρα πολλες, αρα επικεντρωνεσαι σε αυτο που θελεις.
η αλλη συμφωνει? οκ προχωραμε
δε συμφωνει η' στραβωνει? δεν πειραζει, αντε γεια και καλη συνεχεια.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
ηταν μια ατυχη στιγμησιγά μη μου διαλέξει και το ουίσκυ στο σουπερμάρκετ λολ (inside joke)
Δεν έχω συναντήσει γκόμενα ακόμα στη ζωή μου που απλό sex friends στη συνέχεια δεν το έχει γυρίσει σε απαίτηση σαν σε σχέση ή χωρισμό για άλλους λόγουςσιγά μη μου διαλέξει και το ουίσκυ στο σουπερμάρκετ λολ (inside joke)
Σε λίγο θα στέλνει και sms όπως στην καραντίνα!Έπρεπε να σου δώσει έγκριση.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
εδώ σου φόρτωσε γάτες ενώ στάζεις να πάρεις σκύλοηταν μια ατυχη στιγμη
I'll be nipple for the evening lol
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
ελεύθερη σχέση συμφωνημένη με γκόμενα.
facepalm.
Όταν μια γυναίκα συμφωνεί για ελέυθερη σχέση, έχει στο μυαλό μόνο τον εαυτό της και όχι εσένα.
Εσύ εξακολουθείς να είσαι δεσμευμένος. Νόμος.
Prince έχει δίκιο ο font να της πεις ότι με sms κωδικό 1 θα βγαίνεις με φίλο ενώ με κωδικό 2 με άλλη γκόμεναΣε λίγο θα στέλνει και sms όπως στην καραντίνα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Saint το είπες συνοπτικά καλύτερα από εμέναΌταν μια γυναίκα συμφωνεί για ελέυθερη σχέση, έχει στο μυαλό μόνο τον εαυτό της και όχι εσένα.
Μια χαρά είναι το παραμύθι. Όλοι θα θέλαμε να ζούμε σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Πρέπει να χρησιμοποιείς τεχνικές εντυπωσιασμού, ιδίως αν δεν θες ή δεν εχεις να διαθέσεις μεγάλο budget. Δημιουργείς μία ωραία ατμόσφαιρα που αφήνει βιώματα και περνάτε καλά και οι δύο. Απλά με τις χαζούλες δουλεύει καλύτερα, γιατί εντυπωσιάζονται ευκολότερα.Εγώ δεν πουλάω παραμύθι.Δε βάζω στις προυποθέσεις αυτή θέλει Χ αλλά εγώ θα της δώσω Ψ συν παραμύθι.Αυτό είναι τελείως λάθος προσέγγιση.
Εγώ λέω αυτή θέλει Χ και εγώ θα της δώσω Χ,ακριβώς αυτό που θέλει συν κάποια απώλεια.
Για παράδειγμα, στην θερινή περίοδο υπάρχει εβδομαδιαία σύνδεση από μία κοντινή πόλη εδώ για Μαγιόρκα. Είναι τουριστική γραμμή με φτηνό εισιτήριο γιατί βγάζουν λεφτά από τα events στη διαδρομή (22 ώρες). Η γκόμενα που δεν είναι και πολλών αξιώσεων θα ενθουσιαστεί, γιατί θα το περάσει για κρουαζιέρα. Με μία κρουαζιέρα από τα lidl την έχεις εντυπωσιάσει. Κάτι τέτοιο εννοώ σαν παραμύθι.
Θα φέρει το σκύλο στο σπίτι όταν θα λείπει η γυναίκα. Ο σκύλος θα φάει τις γάτες και μετά θα πει ας τον κρατήσουμε να έχουμε κάτι από τις γάτεςεδώ σου φόρτωσε γάτες ενώ στάζεις να πάρεις σκύλο
I'll be nipple for the evening lol
Η γυναικεία λογική απλώς δεν υπάρχει!Όταν μια γυναίκα συμφωνεί για ελέυθερη σχέση, έχει στο μυαλό μόνο τον εαυτό της και όχι εσένα.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
παλιά ιστορία φίλε.Prince έχει δίκιο ο font να της πεις ότι με sms κωδικό 1 θα βγαίνεις με φίλο ενώ με κωδικό 2 με άλλη γκόμενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Saint το είπες συνοπτικά καλύτερα από εμένα
Γελάω με τα γυναικεία τερτίπια, δεν δίνω βάση.
Εκεί που μουρλοποιούμαι είναι με τους κολλητούληδες των γυναικών που το παίζουν team women και συμβουλάτορες και τις φουσκώνουν ότι έχουν δίκιο σε όλα κλπ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Το εμπεδώσαμε πλέον ότι είστε ψωμόλυσσας, κι ότι έχετε εναποθέσει όλες σας τις ελπίδες στο να παραμιθιάζεσται και να παραμυθιάζετε.Μια χαρά είναι το παραμύθι. Όλοι θα θέλαμε να ζούμε σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Πρέπει να χρησιμοποιείς τεχνικές εντυπωσιασμού, ιδίως αν δεν θες ή δεν εχεις να διαθέσεις μεγάλο budget. Δημιουργείς μία ωραία ατμόσφαιρα που αφήνει βιώματα και περνάτε καλά και οι δύο. Απλά με τις χαζούλες δουλεύει καλύτερα, γιατί εντυπωσιάζονται ευκολότερα.
Για παράδειγμα, στην θερινή περίοδο υπάρχει εβδομαδιαία σύνδεση από μία κοντινή πόλη εδώ για Μαγιόρκα. Είναι τουριστική γραμμή με φτηνό εισιτήριο γιατί βγάζουν λεφτά από τα events στη διαδρομή (22 ώρες). Η γκόμενα που δεν είναι και πολλών αξιώσεων θα ενθουσιαστεί, γιατί θα το περάσει για κρουαζιέρα. Με μία κρουαζιέρα από τα lidl την έχεις εντυπωσιάσει. Κάτι τέτοιο εννοώ σαν παραμύθι.
Δεν χρειάζεται να μας το επαναλαμβάνετε κάθε λίγο και λιγάκι.
Τελευταία τροποποίηση:
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
φιλε μου αυτοι ειναι οι φιλεναδοι που πιστευουν ετσι οτι καποια στιγμη θα τις γαμησουν....κανουν μεγαλη ζημια και στο τελος η συντριπτικη πλειοψηφια μενει με το καυλι στο χερι και τα παιδια για τα θεληματαπαλιά ιστορία φίλε.
Εκεί που μουρλοποιούμαι είναι με τους κολλητούληδες των γυναικών που το παίζουν team women και συμβουλάτορες και τις φουσκώνουν ότι έχουν δίκιο σε όλα κλπ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Από προσκυνομουνάκηδες... βρωμάει ο τόπος...παλιά ιστορία φίλε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις