Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Που είναι ο δάσκαλος Ιωσηφ/Μάκης να καμαρώσει

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Στο σπίτι ρε αλβανικά μιλάμε μόνο.

ξέρεις πόσοι έχουν πάρει Ελληνίδες και μαθαίνουν τα παιδιά Αλβανικά;
Παθαίνουν εμφράγματα τα συμπεθέρια
Τους Αλβανούς τους κατάπιαν οι ελληνες , άλλαξαν κ τα ονοματα τους κ τα έκαναν ελληνικά

Τις Ρωσσίδες τις καταγόμησαν επιςης ελληναράδες , αγροτοβλαχοι κ αστοί
Προτείνω ένωση ελλαδας Αλβανίας σκοπια , με κουμάντο ελληνες κ βοηθούς Αλμπάνς

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σου φυγε η μασελα ρε μονσελα.
Κομμα των αλβανων ειναι η νδ που ο σαμαρας το 90 τους εφερε εδω.
Εγώ είμαι Αλβανός που έχω πάρει υπηκοότητα και το έχω ξεκαθαρίσει ,νέα δημοκρατία είμαι. Φάγαμε ψωμί με αυτούς, από εκεί π φτιάχναμε μπουρέκια έχουμε γίνει μεγάλο εργολάβοι. Και το ΠΑΣΟΚ βοήθησε αλλά μετά το χρήμα σταμάτησε. Ειδικά επι Κώστα Καραμανλή ζούσαμε το Αλβανικό όνειρο . Αμάξι,σπίτια Αθήνα, βίλα Αλβανία , να πηδάμε τις γυναίκες των Ελλήνων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους Αλβανούς τους κατάπιαν οι ελληνες , άλλαξαν κ τα ονοματα τους κ τα έκαναν ελληνικά

Τις Ρωσσίδες τις καταγόμησαν επιςης ελληναράδες , αγροτοβλαχοι κ αστοί
Προτείνω ένωση ελλαδας Αλβανίας σκοπια , με κουμάντο ελληνες κ βοηθούς Αλμπάνς
Τύπε είστε σοφτ,δεν έχετε μπολς.
Το μέλλον είναι ελληνικό όνομα αλλά αλβανικά μπολς

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν βλέπουν τα μπουρδέλα ανταγωνιστικά. Είναι κάτι που δεν υπάρχει στον δικό τους κόσμο (μπουρδέλα για γυναίκες) και μπορεί να μην τους περνάει καν από το μυαλό. Αυτό που τις ενοχλεί είναι ο ανταγωνισμός με τις ξένες, γιατί είναι κάτι που φαίνεται. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν το μονοπώλιο στον ντόπιο αντρικό πληθυσμό.
Δεν μας ενδιαφερει σαββιδη αν υπαρχουν η δεν υπαρχουν στο κοσμο τους.
Αν εμεις τη βρισκουμε εκει ειμαστε καλα,αν δεν βρισκουν γκομενο απο την απαξιωση μας τοτε να δεις πως θα μας ανοίγουν τα ποδαρακια.
Ξερω αυτο ειναι ανέφικτο να γινει γιατι υπαρχει μια μεγαλη μαζα αγαπουληδων σε ποσοστο.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Οι Αλβανίδες την γλίτωσαν , δεν τις κατα γαμησαν οι ελληναράδες διοτι ήταν άσχημες με τριγωνικά πρόσωπα

Επαναλαμβάνω ελλαδα Αλβανία σκοπια μια χώρα με κουμάντο απο ελληνες κ βοηθούς , τους Αλμπάνς

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ είμαι Αλβανός που έχω πάρει υπηκοότητα και το έχω ξεκαθαρίσει ,νέα δημοκρατία είμαι. Φάγαμε ψωμί με αυτούς, από εκεί π φτιάχναμε μπουρέκια έχουμε γίνει μεγάλο εργολάβοι. Και το ΠΑΣΟΚ βοήθησε αλλά μετά το χρήμα σταμάτησε. Ειδικά επι Κώστα Καραμανλή ζούσαμε το Αλβανικό όνειρο . Αμάξι,σπίτια Αθήνα, βίλα Αλβανία , να πηδάμε τις γυναίκες των Ελλήνων

Χαχαχαχαχχαχαχα
Αυτα να τα δεις στα δεξια τσιρακια του σαιτ.
Νδ του σαιτ τα βλεπετε τι ψηφιζουν οι αλβανοι??
Ποιο κομμα ονειρευονται οτι θα τους φτιαξει τη ζωη και ενισχυει τον αλβανικο εθνικισμο εντος ελληνικου εδαφους?
Οι μασκες επεσαν

• Like
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι Αλβανίδες την γλίτωσαν , δεν τις κατα γαμησαν οι ελληναράδες διοτι ήταν άσχημες με τριγωνικά πρόσωπα

Επαναλαμβάνω ελλαδα Αλβανία σκοπια μια χώρα με κουμάντο απο ελληνες κ βοηθούς , τους Αλμπάνς
Τις γαμησαν τις περισσοτερες στα μπουρδελα ρε γκας.
Εγω εχω πηδησει απειρες αλβανες στα τσαρδια απλα πολλες ειναι βρωμοποδαρουδες δεν το εχουν με τη καθαριοτητα

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Τις γαμησαν τις περισσοτερες στα μπουρδελα ρε γκας.
Εγω εχω πηδησει απειρες αλβανες στα τσαρδια απλα πολλες ειναι βρωμοποδαρουδες δεν το εχουν με τη καθαριοτητα
Ενταξει για τα ροδέλα το ξερω , εγω λεω εκτος Ροδελων
Οι Αλβανίδες ειναι ασχημομουρες. Εχεις δει Αλβανίδα στα καλλιστεία να παρει ποτε τίτλο ; Μπορει μια στις 1000. Τριγωνικά πρόσωπα με ακμές . Για αυτο λεει ο Αλβανός του νήματος οτι γαμαγαν Ελληνίδες .. σωστός . Τα μπάζα τις δικές του θα γαμαγε ;
Οι Αλβανοί ενσωματώθηκαν ελλαδα κ ολα κομπλέ , αρκεί να φανούν εξυπνοι κ να μην εχουν απαιτήσεις . Με τους ελληνες γαμιαδες θα περάσουν καλα και αυτοι

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ —>1 ΚΡΑΤΟΣ , με επίσημη γλώσσα τα ελληνικά

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ζανουλη οι Αλβανοί είναι προκομμένος και εργατικός λαός.Λεφτά θελουμε να βγάλουμε
Ο τσυριζα μας θέλει Βενεζουέλα κ ν δωσει επιδόματα σε μαύρους και Πακιστανούς. Ο απόλυτος πάτος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
οι αλβανιδες προσπαθησαν να καμουφλαριστουν , αλλα επειδη εινα τηγανοκέφαλες τις επαιρνες αμεσως χαμπαρι και τις :piss:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Όλοι οι Αλβανοί πατεράδες λένε στις κόρες να πάρουν έλληνα να τον κάνουν ότι θέλουν.

και επειδή οι Έλληνες είναι φλωροι και αγαπουληδες και δε γαμάνε,βρίσκουν τις δικιες μας ( π έχουν κορμάρες) και ξεχνάνε καταγωγή και όλα και αρχιζουν οικογένεια.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
οι αλβανιδες προσπαθησαν να καμουφλαριστουν , αλλα επειδη εινα τηγανοκέφαλες τις επαιρνες αμεσως χαμπαρι και τις :piss:
Χιλιες φορες αλβανιδα που δινει κωλο με την μια και γουσταρει και τις μπατσες της

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Σας φερνει ενισχυσεις απο Ασια και Αφρικη ο Κουλης για το μπολιασμα
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Πάρτε για παράδειγμα μια θυρα οργανωμένων οπαδων , της αθηνας .
Την ΘΥΡΑ 13 .Κουμαντο κάνουν ελληνες , αυτοι ειναι τα κεφάλια , και στα πεσιματα οι μπροστινοι ειναι ΑΛΜΠΑΝΣ .. με αυτήν την διάταξη , ειναι 8 στις 10 φορές οι κυρίαρχοι των δρόμων στα στενά της αθηνας , εξαρχεια , πανορμου , Αλεξάνδρας Πατησίων Κυψέλη .
Αντε να χάσουν κανα πέσιμο απο τους γαύρους που εχουν πολλους πορωμενουσ Χρυσαυγίτες στις τάξεις τους

Το παράδειγμα με τις ομάδες ειναι , τι μπορουν να κάνουν ελληνες κ Αλμπάνς σε διάφορους δυνητικούς εχθρούς των Ελλήνων οπως Βούλγαρους , και Τούρκους

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενταξει για τα ροδέλα το ξερω , εγω λεω εκτος Ροδελων
Οι Αλβανίδες ειναι ασχημομουρες. Εχεις δει Αλβανίδα στα καλλιστεία να παρει ποτε τίτλο ; Μπορει μια στις 1000. Τριγωνικά πρόσωπα με ακμές . Για αυτο λεει ο Αλβανός του νήματος οτι γαμαγαν Ελληνίδες .. σωστός . Τα μπάζα τις δικές του θα γαμαγε ;
Οι Αλβανοί ενσωματώθηκαν ελλαδα κ ολα κομπλέ , αρκεί να φανούν εξυπνοι κ να μην εχουν απαιτήσεις . Με τους ελληνες γαμιαδες θα περάσουν καλα και αυτοι

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ —>1 ΚΡΑΤΟΣ , με επίσημη γλώσσα τα ελληνικά
Γενικα οι αλβανιδες σε μεσο ορο ειναι πιο κοντες απο τις ελληνιδες,σε προσωπο πιστευω περα οτι ειναι λιγο πλακουτσοκεφαλες καποιες βλεπονται,αλλα απο σωμα δεν εχουν γενικά εχουν ελλειψη απο καμπυλες.
Γενικα ναι μεν βρισκεις ωραιες αλβανιδες αν και εγω μεσω φβ εχω σταμπαρει πολλα μουνια πηδιουνται πιο ευκολα.
Απλα στα ματια των αλβανων που δεν ειναι αντικειμενικα βλεπουν τις δικες τους κατωτερες ενω εμεις εδω που ειμαστε πιο οπενμαιντ η οπεναη γαμαμε τις ωραιες ανεξαρτητα αν ειναι αλβανιδες η ελληνιδες.
Οι ελληνες εχουν χαμηλα στανταρ σε γκομενες αλλα οι αλβανοι εχουν κατα πολυ χαμηλότερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom