jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Σου φυγε η μασελα ρε μονσελα.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κομμα αλβανων?
Κομμα των αλβανων ειναι η νδ που ο σαμαρας το 90 τους εφερε εδω.
Σου φυγε η μασελα ρε μονσελα.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κομμα αλβανων?
ετσι μπραβο !!!Σου φυγε η μασελα ρε μονσελα.
Κομμα των αλβανων ειναι η νδ που επι σαμαρα τους εφερε εδω.
Τους Αλβανούς τους κατάπιαν οι ελληνες , άλλαξαν κ τα ονοματα τους κ τα έκαναν ελληνικάΣτο σπίτι ρε αλβανικά μιλάμε μόνο.
ξέρεις πόσοι έχουν πάρει Ελληνίδες και μαθαίνουν τα παιδιά Αλβανικά;
Παθαίνουν εμφράγματα τα συμπεθέρια
Εγώ είμαι Αλβανός που έχω πάρει υπηκοότητα και το έχω ξεκαθαρίσει ,νέα δημοκρατία είμαι. Φάγαμε ψωμί με αυτούς, από εκεί π φτιάχναμε μπουρέκια έχουμε γίνει μεγάλο εργολάβοι. Και το ΠΑΣΟΚ βοήθησε αλλά μετά το χρήμα σταμάτησε. Ειδικά επι Κώστα Καραμανλή ζούσαμε το Αλβανικό όνειρο . Αμάξι,σπίτια Αθήνα, βίλα Αλβανία , να πηδάμε τις γυναίκες των ΕλλήνωνΣου φυγε η μασελα ρε μονσελα.
Κομμα των αλβανων ειναι η νδ που ο σαμαρας το 90 τους εφερε εδω.
Τύπε είστε σοφτ,δεν έχετε μπολς.Τους Αλβανούς τους κατάπιαν οι ελληνες , άλλαξαν κ τα ονοματα τους κ τα έκαναν ελληνικά
Τις Ρωσσίδες τις καταγόμησαν επιςης ελληναράδες , αγροτοβλαχοι κ αστοί
Προτείνω ένωση ελλαδας Αλβανίας σκοπια , με κουμάντο ελληνες κ βοηθούς Αλμπάνς
Δεν μας ενδιαφερει σαββιδη αν υπαρχουν η δεν υπαρχουν στο κοσμο τους.Δεν βλέπουν τα μπουρδέλα ανταγωνιστικά. Είναι κάτι που δεν υπάρχει στον δικό τους κόσμο (μπουρδέλα για γυναίκες) και μπορεί να μην τους περνάει καν από το μυαλό. Αυτό που τις ενοχλεί είναι ο ανταγωνισμός με τις ξένες, γιατί είναι κάτι που φαίνεται. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν το μονοπώλιο στον ντόπιο αντρικό πληθυσμό.
ΧαχαχαχαχχαχαχαΕγώ είμαι Αλβανός που έχω πάρει υπηκοότητα και το έχω ξεκαθαρίσει ,νέα δημοκρατία είμαι. Φάγαμε ψωμί με αυτούς, από εκεί π φτιάχναμε μπουρέκια έχουμε γίνει μεγάλο εργολάβοι. Και το ΠΑΣΟΚ βοήθησε αλλά μετά το χρήμα σταμάτησε. Ειδικά επι Κώστα Καραμανλή ζούσαμε το Αλβανικό όνειρο . Αμάξι,σπίτια Αθήνα, βίλα Αλβανία , να πηδάμε τις γυναίκες των Ελλήνων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε είστε σοφτ,δεν έχετε μπολς.
Το μέλλον είναι ελληνικό όνομα αλλά αλβανικά μπολς
Τις γαμησαν τις περισσοτερες στα μπουρδελα ρε γκας.Οι Αλβανίδες την γλίτωσαν , δεν τις κατα γαμησαν οι ελληναράδες διοτι ήταν άσχημες με τριγωνικά πρόσωπα
Επαναλαμβάνω ελλαδα Αλβανία σκοπια μια χώρα με κουμάντο απο ελληνες κ βοηθούς , τους Αλμπάνς
Ενταξει για τα ροδέλα το ξερω , εγω λεω εκτος ΡοδελωνΤις γαμησαν τις περισσοτερες στα μπουρδελα ρε γκας.
Εγω εχω πηδησει απειρες αλβανες στα τσαρδια απλα πολλες ειναι βρωμοποδαρουδες δεν το εχουν με τη καθαριοτητα
Όλοι οι Αλβανοί πατεράδες λένε στις κόρες να πάρουν έλληνα να τον κάνουν ότι θέλουν.Οι Αλβανίδες την γλίτωσαν , δεν τις κατα γαμησαν οι ελληναράδες διοτι ήταν άσχημες με τριγωνικά πρόσωπα
Επαναλαμβάνω ελλαδα Αλβανία σκοπια μια χώρα με κουμάντο απο ελληνες κ βοηθούς , τους Αλμπάνς
Χιλιες φορες αλβανιδα που δινει κωλο με την μια και γουσταρει και τις μπατσες τηςοι αλβανιδες προσπαθησαν να καμουφλαριστουν , αλλα επειδη εινα τηγανοκέφαλες τις επαιρνες αμεσως χαμπαρι και τις
Σας φερνει ενισχυσεις απο Ασια και Αφρικη ο Κουλης για το μπολιασμαΕγώ είμαι Αλβανός που έχω πάρει υπηκοότητα και το έχω ξεκαθαρίσει ,νέα δημοκρατία είμαι. Φάγαμε ψωμί με αυτούς, από εκεί π φτιάχναμε μπουρέκια έχουμε γίνει μεγάλο εργολάβοι. Και το ΠΑΣΟΚ βοήθησε αλλά μετά το χρήμα σταμάτησε. Ειδικά επι Κώστα Καραμανλή ζούσαμε το Αλβανικό όνειρο . Αμάξι,σπίτια Αθήνα, βίλα Αλβανία , να πηδάμε τις γυναίκες των Ελλήνων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε είστε σοφτ,δεν έχετε μπολς.
Το μέλλον είναι ελληνικό όνομα αλλά αλβανικά μπολς
αντεχουν στις φαπες αυτες τυπε ?Χιλιες φορες αλβανιδα που δινει κωλο με την μια και γουσταρει και τις μπατσες της
Γενικα οι αλβανιδες σε μεσο ορο ειναι πιο κοντες απο τις ελληνιδες,σε προσωπο πιστευω περα οτι ειναι λιγο πλακουτσοκεφαλες καποιες βλεπονται,αλλα απο σωμα δεν εχουν γενικά εχουν ελλειψη απο καμπυλες.Ενταξει για τα ροδέλα το ξερω , εγω λεω εκτος Ροδελων
Οι Αλβανίδες ειναι ασχημομουρες. Εχεις δει Αλβανίδα στα καλλιστεία να παρει ποτε τίτλο ; Μπορει μια στις 1000. Τριγωνικά πρόσωπα με ακμές . Για αυτο λεει ο Αλβανός του νήματος οτι γαμαγαν Ελληνίδες .. σωστός . Τα μπάζα τις δικές του θα γαμαγε ;
Οι Αλβανοί ενσωματώθηκαν ελλαδα κ ολα κομπλέ , αρκεί να φανούν εξυπνοι κ να μην εχουν απαιτήσεις . Με τους ελληνες γαμιαδες θα περάσουν καλα και αυτοι
ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ —>1 ΚΡΑΤΟΣ , με επίσημη γλώσσα τα ελληνικά
Ναι και βελαζουν σαν γελαδιααντεχουν στις φαπες αυτες τυπε ?