Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πάρτε για παράδειγμα μια θυρα οργανωμένων οπαδων , της αθηνας .
Την ΘΥΡΑ 13 .Κουμαντο κάνουν ελληνες , αυτοι ειναι τα κεφάλια , και στα πεσιματα οι μπροστινοι ειναι ΑΛΜΠΑΝΣ .. με αυτήν την διάταξη , ειναι 8 στις 10 φορές οι κυρίαρχοι των δρόμων στα στενά της αθηνας , εξαρχεια , πανορμου , Αλεξάνδρας Πατησίων Κυψέλη .
Αντε να χάσουν κανα πέσιμο απο τους γαύρους που εχουν πολλους πορωμενουσ Χρυσαυγίτες στις τάξεις τους

Το παράδειγμα με τις ομάδες ειναι , τι μπορουν να κάνουν ελληνες κ Αλμπάνς σε διάφορους δυνητικούς εχθρούς των Ελλήνων οπως Βούλγαρους , και Τούρκους
Kι οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι έχουν μαχίμια. Οι πρώτοι και πολύ Δενδροπόταμο. Αλλά είναι ένα βήμα κάτω από βάζελους και γαύρους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Για να μην βγαίνουμε εκτός τροχιάς του θέματος:
Εσείς περνάτε καλά σαν τον Σαββιδοκαλογερο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Αγιε εχεις καψει φλαντζα.
Ο ζαν κλωντ ειμαι ο γνωστος.

Καλώς!

Προσέξτε το όμως , γιατί κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Πίκερ με το νόμο του, και κατάληξε να παρακαλάει γονυπετής μυξοκλαίγοντας έξω από τσαρδί στο μετάξι, για να του βάλει κωλοδάχτυλο η πουτάνα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μαν, οι παραπάνω δυόμισι σειρές είναι το ψυχογράφημά σου.

Το bou είναι ένα site σεξουαλικών υπηρεσιών, αλλά για σένα, που δεν μπορείς να βρεις τη θέση σου στην πραγματική κοινωνία, έχει γίνει η φανταστική σου κοινωνία, όπου με τη βοήθεια ενός σόφτγουερ, είσαι ο Πρίγκηπας που γαμάει κόσμο. Ο Πρίγκηπας που έχει φάει τόσες φάπες εκεί έξω ή πήζει που άλλοι περνάνε καλύτερα και ψάχνει εδώ μέσα προφίλ που με τα γραπτά τους του χτυπάνε ευαίσθητες χορδές και τον τρελαίνουν. Δεν το αντέχει και θέλει να τα γκρεμίσει. Να πάρει κάποιου είδους εκδίκηση, γιατί άτομα σαν κι αυτά του έχουν διαλύσει την ψυχολογία.

Θέλει να κάνει κι ένα μνημείο/νήμα με τα τρόπαιά του για να γίνει θρύλος για τις επόμενες γενιές μπουρδελιάρηδων. Αποζητά την καταξίωση από άτομα που τρώνε περισσότερες σφαλιάρες από κείνον για να αισθανθεί κάποιος.

Μαν στο είπα, βρέθηκα από συγκυρία εδώ, λόγω καραντίνας και γράφω παπάντζες, γαιτί έχω άφθονο χρόνο. Όταν πάρει μπροστά το site μου δεν θα έχω χρόνο και θα φύγω. Κι ενώ εγώ θα ζω τη ζωούλα μου, εσύ θα πουλάς μαγκιές σε φουκαράδες εδώ μέσα ότι νίκησες. Όπως και το τρελό παιδάκι ο Ανίκητος. Και οι χαζούληδες που τρέχουν ξοπίσω μου σαν σκυλάκια θα σας αναγάγουν σε ήρωες και θα σας χειροκροτάνε.
όλα αυτά επειδή έσπασες και θα φύγεις με κλάματα λολ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.206
Πόντοι
5.506
Χαχαχαχαχχαχαχα
Αυτα να τα δεις στα δεξια τσιρακια του σαιτ.
Νδ του σαιτ τα βλεπετε τι ψηφιζουν οι αλβανοι??
Ποιο κομμα ονειρευονται οτι θα τους φτιαξει τη ζωη και ενισχυει τον αλβανικο εθνικισμο εντος ελληνικου εδαφους?
Οι μασκες επεσαν
Εισαι κατα των μεταναστων και των μειονοτητων;;

ΠΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΙΑ, ΠΟΣΕΣ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι