Μαν, οι παραπάνω δυόμισι σειρές είναι το ψυχογράφημά σου.
Το bou είναι ένα site σεξουαλικών υπηρεσιών, αλλά για σένα, που δεν μπορείς να βρεις τη θέση σου στην πραγματική κοινωνία, έχει γίνει η φανταστική σου κοινωνία, όπου με τη βοήθεια ενός σόφτγουερ, είσαι ο Πρίγκηπας που γαμάει κόσμο. Ο Πρίγκηπας που έχει φάει τόσες φάπες εκεί έξω ή πήζει που άλλοι περνάνε καλύτερα και ψάχνει εδώ μέσα προφίλ που με τα γραπτά τους του χτυπάνε ευαίσθητες χορδές και τον τρελαίνουν. Δεν το αντέχει και θέλει να τα γκρεμίσει. Να πάρει κάποιου είδους εκδίκηση, γιατί άτομα σαν κι αυτά του έχουν διαλύσει την ψυχολογία.
Θέλει να κάνει κι ένα μνημείο/νήμα με τα τρόπαιά του για να γίνει θρύλος για τις επόμενες γενιές μπουρδελιάρηδων. Αποζητά την καταξίωση από άτομα που τρώνε περισσότερες σφαλιάρες από κείνον για να αισθανθεί κάποιος.
Μαν στο είπα, βρέθηκα από συγκυρία εδώ, λόγω καραντίνας και γράφω παπάντζες, γαιτί έχω άφθονο χρόνο. Όταν πάρει μπροστά το site μου δεν θα έχω χρόνο και θα φύγω. Κι ενώ εγώ θα ζω τη ζωούλα μου, εσύ θα πουλάς μαγκιές σε φουκαράδες εδώ μέσα ότι νίκησες. Όπως και το τρελό παιδάκι ο Ανίκητος. Και οι χαζούληδες που τρέχουν ξοπίσω μου σαν σκυλάκια θα σας αναγάγουν σε ήρωες και θα σας χειροκροτάνε.