Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.593
Πόντοι
25.467
Άμα σου πέσει καμία όμως και σε ρωτήσει "άθεος και θρήσκος ή ένθεος και άθρησκος;" να μην ξέρεις να απαντησεις, να πας την κουβέντα λίγο παρακάτω;

Εμ!!!

Πείτε του τα, του χαλβά που προσπαθεί να τις ρίξει αναλύοντας τον εργαλειακό λόγο του Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Α ρε κουλ που κατάντησες. Έμπαινες κάποτε σε νηματάρες και μάθαινες μπαλίτσα από μεγάλες μορφές του φόρουμ. Έτοιμο τσελεμεντέ σου έδιναν και δεν έβγαλες γκόμενα.
Περιμένεις τώρα να διαβάσεις κάτι σε νήμα που γράφει ο Λάκης ; :confused:
Εδω γραφουν ασχετοι οπως θαμωνες τσοντοσινεμα και σουινγκεραδικων
Τουλαχιστον ο Λακης θα του γλυτωσει χρονο αφου εχει αναδειξει σε πια μερη δεν βγαζεις γκομενα ενω εχει επισημανει που γινεται πιο ευκολη προσεγγιση

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
ο φίλος που με προέτρεψε να φτιάξω θρέντ για τους Πριγκηπογαμημένους, θα το σκεφτώ και ίσως το κάνω όταν έχω χρόνο. Θα μεταφέρω αυτούσια και τα λινκ για να μείνουν διαθέσιμα για τις επόμενες γενιές μελών και κλώνων που κάνουν τους χαζούς και τους αμνησίες σε πραγματικά γεγονότα.
Μαν, οι παραπάνω δυόμισι σειρές είναι το ψυχογράφημά σου.

Το bou είναι ένα site σεξουαλικών υπηρεσιών, αλλά για σένα, που δεν μπορείς να βρεις τη θέση σου στην πραγματική κοινωνία, έχει γίνει η φανταστική σου κοινωνία, όπου με τη βοήθεια ενός σόφτγουερ, είσαι ο Πρίγκηπας που γαμάει κόσμο. Ο Πρίγκηπας που έχει φάει τόσες φάπες εκεί έξω ή πήζει που άλλοι περνάνε καλύτερα και ψάχνει εδώ μέσα προφίλ που με τα γραπτά τους του χτυπάνε ευαίσθητες χορδές και τον τρελαίνουν. Δεν το αντέχει και θέλει να τα γκρεμίσει. Να πάρει κάποιου είδους εκδίκηση, γιατί άτομα σαν κι αυτά του έχουν διαλύσει την ψυχολογία.

Θέλει να κάνει κι ένα μνημείο/νήμα με τα τρόπαιά του για να γίνει θρύλος για τις επόμενες γενιές μπουρδελιάρηδων. Αποζητά την καταξίωση από άτομα που τρώνε περισσότερες σφαλιάρες από κείνον για να αισθανθεί κάποιος.

Μαν στο είπα, βρέθηκα από συγκυρία εδώ, λόγω καραντίνας και γράφω παπάντζες, γαιτί έχω άφθονο χρόνο. Όταν πάρει μπροστά το site μου δεν θα έχω χρόνο και θα φύγω. Κι ενώ εγώ θα ζω τη ζωούλα μου, εσύ θα πουλάς μαγκιές σε φουκαράδες εδώ μέσα ότι νίκησες. Όπως και το τρελό παιδάκι ο Ανίκητος. Και οι χαζούληδες που τρέχουν ξοπίσω μου σαν σκυλάκια θα σας αναγάγουν σε ήρωες και θα σας χειροκροτάνε.

Τελευταία τροποποίηση:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εμ!!!

Πείτε του τα, του χαλβά που προσπαθεί να τις ρίξει αναλύοντας τον εργαλειακό λόγο του Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
με γιαπωνεζικα χαικου ποιηματακια τις ριχνω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εμ!!!

Έχει και καημό τώρα. Με εκείνη την ιστορία με την 35άρα στο σινεμά. Όπως και να το κάνεις η απορία του έχει μια βάση.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έχει και καημό τώρα. Με εκείνη την ιστορία με την 35άρα στο σινεμά. Όπως και να το κάνεις η απορία του έχει μια βάση.
χθεσινα ηταν αυτα

σε λιγακι θα βγω με την γκομενα του κολλητου μ που την εχει αστεφανωτη 10 χρονια την κοπελα και θα μ φερει σοκολατακια

να το κανω το καλο λετε ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
χθεσινα ηταν αυτα

σε λιγακι θα βγω με την γκομενα του κολλητου μ που την εχει αστεφανωτη 10 χρονια την κοπελα και θα μ φερει σοκολατακια

να το κανω το καλο λετε ?
Να τη στεφανωθείς εσύ ή να γίνεις κουμπάρος;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Να τη στεφανωθείς εσύ ή να γίνεις κουμπάρος;
να της ριξω εναν πουτσο πριν το γαμο και να γινω και κουμπαρακι

δε θα γινει γαμος μωρε ετσι την εχει τοσο καιρο την ταλαιπωρει και αυτην

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όπως και το τρελό παιδάκι ο Ανίκητος.
Καλησπέρα Καλογερε-Σαββιδη-ΑΑ1.
Και έλεγα που χάθηκε αυτό το παιδί,πάλι ακράτεια και σε ξεσκατιζε η παραδουλεύτρα?
Σου έχω μείνει αξέχαστος,το ξέρω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.676
Πόντοι
12.756

εχεις κανα γιαπωνεζικο τατου η αρχιδια;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Εδω γραφουν ασχετοι οπως θαμωνες τσοντοσινεμα και σουινγκεραδικων
Τουλαχιστον ο Λακης θα του γλυτωσει χρονο αφου εχει αναδειξει σε πια μερη δεν βγαζεις γκομενα ενω εχει επισημανει που γινεται πιο ευκολη προσεγγιση
Από το λάκη έμαθες και συ;; Καλά κούλουμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Μαν, οι παραπάνω δυόμισι σειρές είναι το ψυχογράφημά σου.

Το bou είναι ένα site σεξουαλικών υπηρεσιών, αλλά για σένα, που δεν μπορείς να βρεις τη θέση σου στην πραγματική κοινωνία, έχει γίνει η φανταστική σου κοινωνία, όπου με τη βοήθεια ενός σόφτγουερ, είσαι ο Πρίγκηπας που γαμάει κόσμο. Ο Πρίγκηπας που έχει φάει τόσες φάπες εκεί έξω ή πήζει που άλλοι περνάνε καλύτερα και ψάχνει εδώ μέσα προφίλ που με τα γραπτά τους του χτυπάνε ευαίσθητες χορδές και τον τρελαίνουν. Δεν το αντέχει και θέλει να τα γκρεμίσει. Να πάρει κάποιου είδους εκδίκηση, γιατί άτομα σαν κι αυτά του έχουν διαλύσει την ψυχολογία.

Θέλει να κάνει κι ένα μνημείο/νήμα με τα τρόπαιά του για να γίνει θρύλος για τις επόμενες γενιές μπουρδελιάρηδων. Αποζητά την καταξίωση από άτομα που τρώνε περισσότερες σφαλιάρες από κείνον για να αισθανθεί κάποιος.

Μαν στο είπα, βρέθηκα από συγκυρία εδώ, λόγω καραντίνας και γράφω παπάντζες, γαιτί έχω άφθονο χρόνο. Όταν πάρει μπροστά το site μου δεν θα έχω χρόνο και θα φύγω. Κι ενώ εγώ θα ζω τη ζωούλα μου, εσύ θα πουλάς μαγκιές σε φουκαράδες εδώ μέσα ότι νίκησες. Όπως και το τρελό παιδάκι ο Ανίκητος. Και οι χαζούληδες που τρέχουν ξοπίσω μου σαν σκυλάκια θα σας αναγάγουν σε ήρωες και θα σας χειροκροτάνε.

Τουλάχιστον εσύ τύπε δεν είσαι εξαρτημένος και κυρίως, περνάς καλύτερα βεβαίως βεβαίως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι το πρότυπου του καλύτερου κολλητού.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.593
Πόντοι
25.467
με γιαπωνεζικα χαικου ποιηματακια τις ριχνω

Εγώ πάλι προτιμώ το γιαπωνέζικο τζούντο. Το θεωρώ πιο αποτελεσματικό. Ούτε αγάπες, ούτε λουλούδια, ούτε χάσιμο χρόνου με ποιηματάκια κα λοιπές αηδίες.

Την βουτάς και την μπιστάς κάτω πέντ έξι φορές ωσάν το χταπόδι, και μετά μαλακώνει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.593
Πόντοι
25.467

Έυγε!

Πολύ ανιδιοτελές και ανθρωπιστικό από μέρους σας να βοηθάτε τον κολλητό σας στα δύσκολα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.593
Πόντοι
25.467

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μην ασχολειστε με τις εξω γκομενες,απαξιωστε τες και ασχολειθηται με τον αγοραιο ερωτα αποκλειστικα.
Αν οι εξω γκομενες δουν αδιαφορια και απαξιωση μονες τους θα σας ερχονται παρακαλετες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.593
Πόντοι
25.467
Μην ασχολειστε με τις εξω γκομενες,απαξιωστε τες και ασχολειθηται με τον αγοραιο ερωτα αποκλειστικα.
Αν οι εξω γκομενες δουν αδιαφορια και απαξιωση μονες τους θα σας ερχονται παρακαλετες.

Πίκυ εσύ;;; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom