athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.251
- Πόντοι
- 12.756
ποιος ειναι;επέστρεψε ο αχαχούχας
ποιος ειναι;επέστρεψε ο αχαχούχας
ο Δημήτρηςςποιος ειναι;
Αναμένω τα ποστ των μυστών που ζήτησαν από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου κι εσύ αρνήθηκες για να μην υποκύψεις στους όρους τους και θα απαντήσω αμέσως μετά.Η πρόταση είναι: «Τον καθρέφτη του του δείχνω.»
Το πρώτο του είναι κτητικό, δηλ. Τον καθρέφτη του=Τον δικό του καθρέφτη
Το δεύτερο του είναι έμμεσο αντικείμενο, δηλ. του δείχνω=δείχνω σε αυτόν
Αν υπάρχει ένα μόνο του, μπορείς να βάλεις ή όχι έναν τόνο, ανάλογα με την ερμηνεία:
Τον καθρέφτη του δείχνω=Τον δικό του καθρέφτη δείχνω
Τον καθρέφτη τού δείχνω=Τον καθρέφτη δείχνω σε αυτόν
Θέλω να μας πεις τώρα εσύ για ποιον λόγο θα έβαζες κόμμα.
θυμήθηκα το νικ και λέω "βρε λες"πως τον καταλαβες;
δεν έχει ανέβει ακόμα το σάιτ. Θα σας ενημερώσω εγώ.Αναμένω τα ποστ των μυστών που ζήτησαν από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου κι εσύ αρνήθηκες για να μην υποκύψεις στους όρους τους και θα απαντήσω αμέσως μετά.
Το site τι λέει; Από εγγραφές, επισκεψιμότητα καλά; Λογικά ο κόσμος θα κάνει ενθουσιώδη σχόλια.
Σεβαστό μέλος Καλόγερο επειδή μιλάς για τελειόφοιτους δημοτικού κι επειδή έπεσα κι εγώ θύμα ορθογραφικού λάθους μήπως θα ήταν πρέπων να hold your horses...Εγώ του είχα στείλει ένα σκρίνσοτ σε μια προσπάθεια να πείσω τον ίδιο και φαντάστηκα ότι επί τη βάσει αυτού θα γινόταν η παρέμβαση.
Η πρόταση είναι: «Τον καθρέφτη του του δείχνω.»
Το πρώτο του είναι κτητικό, δηλ. Τον καθρέφτη του=Τον δικό του καθρέφτη
Το δεύτερο του είναι έμμεσο αντικείμενο, δηλ. του δείχνω=δείχνω σε αυτόν
Αν υπάρχει ένα μόνο του, μπορείς να βάλεις ή όχι έναν τόνο, ανάλογα με την ερμηνεία:
Τον καθρέφτη του δείχνω=Τον δικό του καθρέφτη δείχνω
Τον καθρέφτη τού δείχνω=Τον καθρέφτη δείχνω σε αυτόν
Θέλω να μας πεις τώρα εσύ για ποιον λόγο θα έβαζες κόμμα.
Ρε εσύ,τον έχω ικανό χθες να έψαχνε όλα τα σχόλια του πουλιού και να έμεινε άυπνος όλο το βράδυ μόνο και μόνο για να μην κατρακυλήσει (Κι αλλο) η ιντερνετική περσονα που με νύχια και δόντια προσπαθεί να χτίσει.Αναμένω τα ποστ των μυστών που ζήτησαν από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου κι εσύ αρνήθηκες για να μην υποκύψεις στους όρους τους και θα απαντήσω αμέσως μετά.
Το site τι λέει; Από εγγραφές, επισκεψιμότητα καλά; Λογικά ο κόσμος θα κάνει ενθουσιώδη σχόλια.
Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και το καταλαβαίνεις. Η βιντεοκλήση δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά υπονοήθηκε. Δηλαδή αμφισβητήθηκε η μαρτυρία του Mind ως ατελής, επειδή έκανε βιντεοκλήση με τον Σαββίδη κι όχι με μένα. Το καταλαβαίνεις ότι με μία βιντεοκλήση θα το βουλώνατε; Είναι έμμεσα ένας όρος για να με αποδεχτείτε. Αλλά δεν έχω ανάγκη αποδοχής καιι δεν υποβάλλω δικαιολογητικά σε αγνώστους.Αναμένω τα ποστ των μυστών που ζήτησαν από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου κι εσύ αρνήθηκες για να μην υποκύψεις στους όρους τους και θα απαντήσω αμέσως μετά.
τι καμνετε αγαπητοι συνδικτυοι;
Ρε, άσε τα σάπια. Νομίζεις ότι με τέτοιες πίπες θα ξεφύγεις; Κανείς δεν υπονόησε τίποτα. Το Mind ρώτησαν όλοι γιατί ρισκάρει την αξιοπιστία του για κάποιο ναυάγιο. Που όλως τυχαίως και εντελώς συμπτωματικά, γνώριζε ότι είχε συνομιλήσει με το Σαββίδη και του έστειλε ένα σκρινσότ της πλάκας για να υποστηρίξει και τη δική του θέση.Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και το καταλαβαίνεις. Η βιντεοκλήση δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά υπονοήθηκε. Δηλαδή αμφισβητήθηκε η μαρτυρία του Mind ως ατελής, επειδή έκανε βιντεοκλήση με τον Σαββίδη κι όχι με μένα. Το καταλαβαίνεις ότι με μία βιντεοκλήση θα το βουλώνατε; Είναι έμμεσα ένας όρος για να με αποδεχτείτε. Αλλά δεν έχω ανάγκη αποδοχής καιι δεν υποβάλλω δικαιολογητικά σε αγνώστους.
Πιστεύεις ότι δεν υπονοήθηκε θέμα βιντεοκλήσης; ΟΚ. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουμε.
Το «επί τη βάσει» είναι σωστό, όπως το έγραψα:Σεβαστό μέλος Καλόγερο επειδή μιλάς για τελειόφοιτους δημοτικού κι επειδή έπεσα κι εγώ θύμα ορθογραφικού λάθους μήπως θα ήταν πρέπων να hold your horses...
Ναυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.Ρε, άσε τα σάπια. Νομίζεις ότι με τέτοιες πίπες θα ξεφύγεις; Κανείς δεν υπονόησε τίποτα. Το Mind ρώτησαν όλοι γιατί ρισκάρει την αξιοπιστία του για κάποιο ναυάγιο. Που όλως τυχαίως και εντελώς συμπτωματικά, γνώριζε ότι είχε συνομιλήσει με το Σαββίδη και του έστειλε ένα σκρινσότ της πλάκας για να υποστηρίξει και τη δική του θέση.
Διόλου παράξενο που ο Μind έκοψε λάσπη με συνοπτικές διαδικασίες, όταν συνειδητοποίησε περί τίνος πρόκειται και φυσικά αρνήθηκε να πιστοποιήσει οποιαδήποτε από τις ανοησίες που μας ξεφούρνιζες.
Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και να το καταλαβαίνεις, που λες κι εσύ, αλλά δεν είσαι ικανός να το κάνεις.
ΚραααάαααααααακΝαυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.