Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η πρόταση είναι: «Τον καθρέφτη του του δείχνω.»

Το πρώτο του είναι κτητικό, δηλ. Τον καθρέφτη του=Τον δικό του καθρέφτη
Το δεύτερο του είναι έμμεσο αντικείμενο, δηλ. του δείχνω=δείχνω σε αυτόν

Αν υπάρχει ένα μόνο του, μπορείς να βάλεις ή όχι έναν τόνο, ανάλογα με την ερμηνεία:

Τον καθρέφτη του δείχνω=Τον δικό του καθρέφτη δείχνω
Τον καθρέφτη τού δείχνω=Τον καθρέφτη δείχνω σε αυτόν

Θέλω να μας πεις τώρα εσύ για ποιον λόγο θα έβαζες κόμμα.
Αναμένω τα ποστ των μυστών που ζήτησαν από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου κι εσύ αρνήθηκες για να μην υποκύψεις στους όρους τους και θα απαντήσω αμέσως μετά.
Το site τι λέει; Από εγγραφές, επισκεψιμότητα καλά; Λογικά ο κόσμος θα κάνει ενθουσιώδη σχόλια.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αναμένω τα ποστ των μυστών που ζήτησαν από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου κι εσύ αρνήθηκες για να μην υποκύψεις στους όρους τους και θα απαντήσω αμέσως μετά.
Το site τι λέει; Από εγγραφές, επισκεψιμότητα καλά; Λογικά ο κόσμος θα κάνει ενθουσιώδη σχόλια.
δεν έχει ανέβει ακόμα το σάιτ. Θα σας ενημερώσω εγώ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΤΥΠε

ποσο καιρο παρακολουθουσες το σαιτ μην μπεις??? :confused:

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::headbaning1::headbaning1::headbaning1::bounce::bounce::bounce::bounce::walkingpenis:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Κανονικά δεν έπρεπε να το πω αυτό , γιατί ο αντναντ θα χάσει μεροκάματο αλλά τεσπα.

το 2016 ο Δημητράκης είχε πάει φυλής. Μπαίνει σε ένα πουταναδικο και τσακώνεται με την κοπελα( φήμες τον θέλουν να ζητάει τα μισά λεφτά πίσω επειδή τελείωσε σε 10 δευτερα και αυτή,Αλβανίδα,να τσινίζει-αλλά αυτό όπως είπα δεν το έχω επιβεβαιώσει ο ίδιος)

πεφτουν μπινελικια και φωνές και της πετάει ένα μαξιλάρι. Κατόπιν τον παίρνουν στο κυνήγι.
Έκτοτε άρχισε να πηγαίνει Μεταξουργείο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγώ του είχα στείλει ένα σκρίνσοτ σε μια προσπάθεια να πείσω τον ίδιο και φαντάστηκα ότι επί τη βάσει αυτού θα γινόταν η παρέμβαση.
Σεβαστό μέλος Καλόγερο επειδή μιλάς για τελειόφοιτους δημοτικού κι επειδή έπεσα κι εγώ θύμα ορθογραφικού λάθους μήπως θα ήταν πρέπων να hold your horses... :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η πρόταση είναι: «Τον καθρέφτη του του δείχνω.»

Το πρώτο του είναι κτητικό, δηλ. Τον καθρέφτη του=Τον δικό του καθρέφτη
Το δεύτερο του είναι έμμεσο αντικείμενο, δηλ. του δείχνω=δείχνω σε αυτόν

Αν υπάρχει ένα μόνο του, μπορείς να βάλεις ή όχι έναν τόνο, ανάλογα με την ερμηνεία:

Τον καθρέφτη του δείχνω=Τον δικό του καθρέφτη δείχνω
Τον καθρέφτη τού δείχνω=Τον καθρέφτη δείχνω σε αυτόν

Θέλω να μας πεις τώρα εσύ για ποιον λόγο θα έβαζες κόμμα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ρε εσύ,τον έχω ικανό χθες να έψαχνε όλα τα σχόλια του πουλιού και να έμεινε άυπνος όλο το βράδυ μόνο και μόνο για να μην κατρακυλήσει (Κι αλλο) η ιντερνετική περσονα που με νύχια και δόντια προσπαθεί να χτίσει.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.692
Πόντοι
1.706
Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και το καταλαβαίνεις. Η βιντεοκλήση δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά υπονοήθηκε. Δηλαδή αμφισβητήθηκε η μαρτυρία του Mind ως ατελής, επειδή έκανε βιντεοκλήση με τον Σαββίδη κι όχι με μένα. Το καταλαβαίνεις ότι με μία βιντεοκλήση θα το βουλώνατε; Είναι έμμεσα ένας όρος για να με αποδεχτείτε. Αλλά δεν έχω ανάγκη αποδοχής καιι δεν υποβάλλω δικαιολογητικά σε αγνώστους.

Πιστεύεις ότι δεν υπονοήθηκε θέμα βιντεοκλήσης; ΟΚ. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.079
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και το καταλαβαίνεις. Η βιντεοκλήση δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά υπονοήθηκε. Δηλαδή αμφισβητήθηκε η μαρτυρία του Mind ως ατελής, επειδή έκανε βιντεοκλήση με τον Σαββίδη κι όχι με μένα. Το καταλαβαίνεις ότι με μία βιντεοκλήση θα το βουλώνατε; Είναι έμμεσα ένας όρος για να με αποδεχτείτε. Αλλά δεν έχω ανάγκη αποδοχής καιι δεν υποβάλλω δικαιολογητικά σε αγνώστους.

Πιστεύεις ότι δεν υπονοήθηκε θέμα βιντεοκλήσης; ΟΚ. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουμε.
Ρε, άσε τα σάπια. Νομίζεις ότι με τέτοιες πίπες θα ξεφύγεις; Κανείς δεν υπονόησε τίποτα. Το Mind ρώτησαν όλοι γιατί ρισκάρει την αξιοπιστία του για κάποιο ναυάγιο. Που όλως τυχαίως και εντελώς συμπτωματικά, γνώριζε ότι είχε συνομιλήσει με το Σαββίδη και του έστειλε ένα σκρινσότ της πλάκας για να υποστηρίξει και τη δική του θέση.
Διόλου παράξενο που ο Μind έκοψε λάσπη με συνοπτικές διαδικασίες, όταν συνειδητοποίησε περί τίνος πρόκειται και φυσικά αρνήθηκε να πιστοποιήσει οποιαδήποτε από τις ανοησίες που μας ξεφούρνιζες.

Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και να το καταλαβαίνεις, που λες κι εσύ, αλλά δεν είσαι ικανός να το κάνεις.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.692
Πόντοι
1.706
Σεβαστό μέλος Καλόγερο επειδή μιλάς για τελειόφοιτους δημοτικού κι επειδή έπεσα κι εγώ θύμα ορθογραφικού λάθους μήπως θα ήταν πρέπων να hold your horses... :confused: :confused: :confused:
Το «επί τη βάσει» είναι σωστό, όπως το έγραψα:

Δεν έκανα τον δάσκαλο στον Stokadoura. Αυτός πήγε να κάνει το δάσκαλο σε μένα, ότι ανάμεσα στα δύο του της φράσης «Τον καθρέφτη του του δείχνω» έπρεπε να βάλω κόμμα, πράγμα που είναι λάθος και του εξηγώ γιατί.

Η στάση μου ήταν αμυντική κι όχι επιθετική, αν το κατάλαβες. Λάθη κάνω κι όταν μου τα επισημαίνουν τα παραδέχομαι, δεν έχω τέτοιο θέμα.

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
Τελικά πώς να βγάζεις γκόμενες ή πώς να γράφεις σωστά είναι η σελίδα;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Στους περίπου τρεις μήνες παρουσίας του Kalogero στο φόρουμ μας, έχει αποκτήσει κάποιον οπαδό ή τουλάχιστον... συμπαθούντα; :think: Ο Λάκης τι στάση κρατάει;
Ποιος είναι αυτός ο μάτσο με τα γυαλιά ηλίου στο προφίλ του;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.692
Πόντοι
1.706
Ρε, άσε τα σάπια. Νομίζεις ότι με τέτοιες πίπες θα ξεφύγεις; Κανείς δεν υπονόησε τίποτα. Το Mind ρώτησαν όλοι γιατί ρισκάρει την αξιοπιστία του για κάποιο ναυάγιο. Που όλως τυχαίως και εντελώς συμπτωματικά, γνώριζε ότι είχε συνομιλήσει με το Σαββίδη και του έστειλε ένα σκρινσότ της πλάκας για να υποστηρίξει και τη δική του θέση.
Διόλου παράξενο που ο Μind έκοψε λάσπη με συνοπτικές διαδικασίες, όταν συνειδητοποίησε περί τίνος πρόκειται και φυσικά αρνήθηκε να πιστοποιήσει οποιαδήποτε από τις ανοησίες που μας ξεφούρνιζες.

Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και να το καταλαβαίνεις, που λες κι εσύ, αλλά δεν είσαι ικανός να το κάνεις.
Ναυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ναυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.
Κραααάαααααααακ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom