The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.079
- Πόντοι
- 25.467
Μην άγχεστε. Όπου νά 'ναι θα ξαναπαίξει.Ρε πουστη έπεσα χτες για ύπνο και έχασα το θρεντ αυτό διαγραφής τραλαλακη
Μην άγχεστε. Όπου νά 'ναι θα ξαναπαίξει.Ρε πουστη έπεσα χτες για ύπνο και έχασα το θρεντ αυτό διαγραφής τραλαλακη
τον ξερω και εγω.νιπλη;βρηκα ενα τροπο να σταματησω να ειμαι μισθωτος
Για πείτε.νιπλη;βρηκα ενα τροπο να σταματησω να ειμαι μισθωτος
να μου δανεισει ο μουνης 100.000 ευρω και θα του δωσω πισω 120.000Για πείτε.
για να στα φάει η ακαματρα απο την Τερψιθέα ..? βρενα μου δανεισει ο μουνης 100.000 ευρω και θα του δωσω πισω 120.000
οχι ρε παπαρα εγω θα κανω κουμαντο..θα νοιξω επιχειρηση και θα σου δωσω και τοκο..τραπεζα ειμαι μουνιγια να στα φάει η ακαματρα απο την Τερψιθέα ..? βρε
τι κουμαντο να κανεις ρε μουνι , εσενα ουτε ενα μπουκαλι αλκοολ δεν σε αφηνει να παρεις !!!οχι ρε παπαρα εγω θα κανω κουμαντο..θα νοιξω επιχειρηση και θα σου δωσω και τοκο..τραπεζα ειμαι μουνι
στο ονομα μου ολα θα ειναι...ειμαι εγγυηση..παω να κανω μπανιο,σκεψου το και μου λες...τι κουμαντο να κανεις ρε μουνι , εσενα ουτε ενα μπουκαλι αλκοολ δεν σε αφηνει να παρεις !!!
θα το κουβεντιασουμε εμεις οι 2..εχω καποιες ιδεες θα μου πεις τι ειναι καλο και τι οχι..θες να ανοιξεις σαν του φίλου σου καφεκοπτειο και να πουλας καφε στους βοσκους στο Υμηττό ?
μαγαζι που κανει 100 χιλιαρικα δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδέαθα το κουβεντιασουμε εμεις οι 2..εχω καποιες ιδεες θα μου πεις τι ειναι καλο και τι οχι..
πιο λιγο θα κανει ρε αλλα να κρατησω και κατι για τις αναγκες τις πρωτες ,εξοδα κλπμαγαζι που κανει 100 χιλιαρικα δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδέα
Tην ιστορία με τον παππου και τον κινηματογράφο τη θυμάται κανείς; Γιατί εγώ κάπως αμυδρά και παίζει να πω κουταμάρες. Που όταν ήταν μικρός, τον πήγαινε ο παππούς να δουν λαϊκή απογευματινή προβολή, σε μια περιοχή όπου κυριαρχούσαν οι αριστεροί, Νίκαια, Κορυδαλλό, Κοκκινιά, δε θυμάμαι τώρα και όλοι όσοι περίμεναν στη σειρά μουρμούριζαν "να ο ταγματασφαλίτης με τον εγγονό" αλλά ο παππούς δε μασούσε μία και πήγαινε και καθόταν στην πρώτη σειρά με τον Τραλαλάκη, που κρατούσε εκείνα τα γλειφιτζούρια τα μηλοκοκοράκια και όλοι στην αίθουσα αντί να δουν ταινία, κοιτούσαν με μισό μάτι τον παππού και το Λάκη να γλείφει το μηλοκοκοράκι.Πάντως εγω ΠΟΥΣΤΗ τον ανέβαζα, ΠΟΥΣΤΗ τον κατέβαζα για τις πολιτικές του κωλοτούμπες που από απόγονος ταγματασφαλιτών μας κατέληξε σφυριζαίος.
Την ΠΟΥΣΤΑΡΑ
καταλαβα..θα τα φας στις πουτάνες και εσυ σαν τον Λακη και μετα θα γραφεσαι και θα ξεγραφεσαι απο εδω μεσα καθε τρεις και λιγοπιο λιγο θα κανει ρε αλλα να κρατησω και κατι για τις αναγκες τις πρωτες ,εξοδα κλπ
Θα πάρεις αυτό στην Αργυρούπολη να το ξανακάνεις στρειτ για το λάκη, δηλαδή θα ξαναφέρεις τραβέλια;πιο λιγο θα κανει ρε αλλα να κρατησω και κατι για τις αναγκες τις πρωτες ,εξοδα κλπ
εξαρτάται που υπολογίζει ρεαλιστικά το brake even. ρεαλιστικά όμωςμαγαζι που κανει 100 χιλιαρικα δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδέα
σοβαρα στο λεω ρε παπαρα...γαμημενε 100 θα δωσεις 120 θα παρειςκαταλαβα..θα τα φας στις πουτάνες και εσυ σαν τον Λακη και μετα θα γραφεσαι και θα ξεγραφεσαι απο εδω μεσα καθε τρεις και λιγο
λες να ξερει τι ειναι break even ο βλαχος ?εξαρτάται που υπολογίζει ρεαλιστικά το brake even. ρεαλιστικά όμως
σε ποσο καιρό ?σοβαρα στο λεω ρε παπαρα...γαμημενε 100 θα δωσεις 120 θα παρεις
εγγυηση το κουτελο μου δεν εχω κατι αλλο και εννοειται τις συμβουλες σου ρε...αν μου πεις οχι απλα δεν το προχωραω μαλακας ειμαι να χρεωθω τοσα και να πατωσω;λες να ξερει τι ειναι break even ο βλαχος ?
Να ξερει να κανει κανα business plan η κανα cash flow ?
Να μπορει να υπολογισει τα opex του ?
Εδω μπλεκεται με το λογαριασμο του Σκλαβενίτη οταν του παιρνουν λεφτα απο το επιστροφη app της Eurobank
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ποσο καιρό ?
και τι collateral θα έχεις ?