Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τουλάχιστον από σένα περνάει πολύ καλύτερα ο Σαββίδης. Παρόλο που δεν ξέρω πώς πάνε οι δουλειές του, έχει δώσει ενδείξεις επιχειρηματία κι όχι φουκαρά, διότι έχει το ανάλογο mindset.
Και δεν τον υπερασπίζομαι τυχαία. Εκτός του ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας σε πολλά, έχω βεβαιωθεί ότι κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες. Κι εγώ κατεβαίνω Ελλάδα..... Άντε μήπως τώρα, αρχίσεις και καταλαβαίνεις τίποτα. Ανίκητε.
Ακόμα κι αν ο προσκεκλημένος δεν πέρναγε στο δεύτερο στάδιο θα του εξασφάλιζε την πιστοποίηση. Θα βεβαίωνε στους άλλους ότι ο Σαββίδης κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες και θα τσίμπαγε κάποιος άλλος.
Πράγμα που έκανε ο Νίο και τσίμπησα εγώ. Σκέφτομαι να κατέβω το καλοκαίρι Ελλάδα για ένα μήνα με μία γκόμενα που μπορεί να καθήσει μόνο μία βδομάδα. Μετά ο Σαββίδης «θα ήτο μία κάποια λύσις», αντί να τρέχω δεξιά κι αριστερά.
Nαυάγιο είναι όποιος βεβαιώνεται ότι κάποιος κυκλοφορεί ωραίες γυναίκες με ποστ από το Ιντερνετ, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει τίποτα και αυτός τσιμπάει σαν χάνος όποια ανοησία διαβάσει.Ναυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.
Αυτό δηλαδή που κάνεις εσύ Μέντορα της κακιάς ώρας. Και που είχες το θράσος και την απαίτηση να βεβαιώσει ο Mind τις ανοησίες σου με τον τρόπο που "βεβαιώνεις" εσύ.