Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τουλάχιστον από σένα περνάει πολύ καλύτερα ο Σαββίδης. Παρόλο που δεν ξέρω πώς πάνε οι δουλειές του, έχει δώσει ενδείξεις επιχειρηματία κι όχι φουκαρά, διότι έχει το ανάλογο mindset.

Και δεν τον υπερασπίζομαι τυχαία. Εκτός του ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας σε πολλά, έχω βεβαιωθεί ότι κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες. Κι εγώ κατεβαίνω Ελλάδα..... Άντε μήπως τώρα, αρχίσεις και καταλαβαίνεις τίποτα. Ανίκητε.

Ακόμα κι αν ο προσκεκλημένος δεν πέρναγε στο δεύτερο στάδιο θα του εξασφάλιζε την πιστοποίηση. Θα βεβαίωνε στους άλλους ότι ο Σαββίδης κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες και θα τσίμπαγε κάποιος άλλος.

Πράγμα που έκανε ο Νίο και τσίμπησα εγώ.
Σκέφτομαι να κατέβω το καλοκαίρι Ελλάδα για ένα μήνα με μία γκόμενα που μπορεί να καθήσει μόνο μία βδομάδα. Μετά ο Σαββίδης «θα ήτο μία κάποια λύσις», αντί να τρέχω δεξιά κι αριστερά.

Ναυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.
Nαυάγιο είναι όποιος βεβαιώνεται ότι κάποιος κυκλοφορεί ωραίες γυναίκες με ποστ από το Ιντερνετ, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει τίποτα και αυτός τσιμπάει σαν χάνος όποια ανοησία διαβάσει.
Αυτό δηλαδή που κάνεις εσύ Μέντορα της κακιάς ώρας. Και που είχες το θράσος και την απαίτηση να βεβαιώσει ο Mind τις ανοησίες σου με τον τρόπο που "βεβαιώνεις" εσύ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όταν παρακολουθείς ένα νήμα θα πρέπει να μπορείς και το καταλαβαίνεις. Η βιντεοκλήση δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά υπονοήθηκε. Δηλαδή αμφισβητήθηκε η μαρτυρία του Mind ως ατελής, επειδή έκανε βιντεοκλήση με τον Σαββίδη κι όχι με μένα. Το καταλαβαίνεις ότι με μία βιντεοκλήση θα το βουλώνατε; Είναι έμμεσα ένας όρος για να με αποδεχτείτε. Αλλά δεν έχω ανάγκη αποδοχής καιι δεν υποβάλλω δικαιολογητικά σε αγνώστους.

Πιστεύεις ότι δεν υπονοήθηκε θέμα βιντεοκλήσης; ΟΚ. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουμε.
κακώς κλαις. Φυσικά και σε αποδεχόμαστε και σε υποδεχόμαστε.
όταν έρχεσαι λέμε όλοι μαζί εν χορώ να ένας :jerking2:και καλώς τον :jerking2:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Πόνεσε πολύ κόσμο ο Σαββίδης και τώρα σας πονάω κι εγώ.
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι δεν ασχολείσθε με το θέμα του νήματος, αλλά τρέχετε συνέχεια ξοπίσω μου για να μου την πείτε;
Όχι, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι πονάτε πάρα πολύ.
Πόσο θα τρέχετε ακόμα; Δεν κουραστήκατε;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι δεν ασχολείσθε με το θέμα του νήματος, αλλά τρέχετε συνέχεια ξοπίσω μου για να μου την πείτε;
Κρααααααααααακκκκκκκκ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναυάγιο είναι όποιος του γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του και το παίζει σουιγκεράς για να απαλύνει τον πόνο του. Ένα διαταραγμένο μυαλό, τι άλλο θα πει από ανοησίες; Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.
Ο στοκαδούρας χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των μελών του σάιτ.
Εσύ χαίρεις του φλέματος μετά ρόγχου σχεδόν του συνόλου των μελών του σάιτ.
Με εξαίρεση την μανδάμ φυλοβία που αποφασίσατε να παίξετε χεράκι χεράκι τον ρόλο τιτανικός-βρεττανικός στη ζωή και στο σάιτ. Να πεις εσύ ναυάγιο τον στοκαδούρα θα πρέπει να τον ανακούφισε πάρα πολύ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τελικά ο Σαββιδοκαλογερος είναι πολύ γερός.
Όσο και τα αυγά γιατί σπάει πολυ εύκολα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ο στοκαδούρας χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των μελών του σάιτ.
Εσύ χαίρεις του φλέματος μετά ρόγχου σχεδόν του συνόλου των μελών του σάιτ.
Με εξαίρεση την μανδάμ φυλοβία που αποφασίσατε να παίξετε χεράκι χεράκι τον ρόλο τιτανικός-βρεττανικός στη ζωή και στο σάιτ. Να πεις εσύ ναυάγιο τον στοκαδούρα θα πρέπει να τον ανακούφισε πάρα πολύ.
Εν τω μεταξύ πρέπει να ναι πολύ αφελής κάποιος για να μην καταλάβει πως ο Καλόγερος είναι ο μεγιστάνας από τα Λιντλ.
Υπάρχουν όχι μόνο 1-2 ομοιότητες μεταξύ των 2 λογαριασμών,αλλά τόσες πολλές που κάνει μπαμ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
hostile takover λέγεται. Δεν έχεις το ανάστημα να κρατήσεις ούτε το δικό σου θέμα, είσαι το Ω αρσενικό και η αγέλη σε συμμορφώνει. Το φόρουμ ακολουθεί την ζωή.
It cannot be wine and roses for the losers. Νόμισες ότι θα στήσεις ψεύτικη εικονική ζωή εδώ guess what η ιντερνετική ζωή σου ακολουθεί πιστά την πραγματική.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τελικά ο Σαββιδοκαλογερος είναι πολύ γερός.
Όσο και τα αυγά γιατί σπάει πολυ εύκολα.
το παίγνιο πονάει τους παίχτες λέει λολ
έχει γεμίσει καρούμπαλα τα λεγόμενα "βυζιά" που λέγαμε, στις παλιές δερμάτινες μπάλες από το πολύ κλωτσίδι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467

Γιατί τους τους προτείντετε να τα παρατήσουν και τους ρωτάτε αν κουράστηκαν;

Μήπως εσείς είστε αυτός που κουράστηκε και δεν ημπορεί πλέον να τους αναχαιτίσει;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ρε τους παπάρες είναι ασταμάτητοι. Πιο πολύ γέλασα με το ότι θα μου χαλάσουν το site και θα θρηνώ που έχασα το πνευματικό παιδί μου. :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γιατί τους τους προτείντετε να τα παρατήσουν και τους ρωτάτε αν κουράστηκαν;

Μήπως εσείς είστε αυτός που κουράστηκε και δεν ημπορεί πλέον να τους αναχαιτίσει;
Κάτσε,γιατί τώρα μόλις τα έκανε πάνω του και λειπει η παραδουλευτρα να του αλλαξει τα παμπερς.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε τους παπάρες είναι ασταμάτητοι. Πιο πολύ γέλασα με το ότι θα μου χαλάσουν το site και θα θρηνώ που έχασα το πνευματικό παιδί μου. :2funny:
το ψεύτικο σάιτ εννοείς. Γιατί αν είναι αληθινό πολύ εύκολα θα το αποδείξεις, θα βάλεις λινκ. :tooth::tooth::tooth::tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τόση ώρα σκεφτόσουν αυτήν την μαλακία?
Σαβ με απογοητεύεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467

Κι εμείς πολύ γελάσαμε με το πνευματικό σας παιδί.

Μην λημσμλονήσετε παρακαλώ να του πάρετε λαμπάδα και παπούτσια τώρα το πάσχα, ως πνευματικός του πατήρ μου είστε. Είναι καλό να κρατάμε τις παραδόσεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κι εμείς πολύ γελάσαμε με το πνευματικό σας παιδί.

Μην λημσμλονήσετε παρακαλώ να του πάρετε λαμπάδα και παπούτσια τώρα το πάσχα, ως πνευματικός του πατήρ μου είστε. Είναι καλό να κρατάμε τις παραδόσεις.
Που να βρει λεφτά ο μπατιρης...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μα τι περιμένατε κισ εσείς;

Αφού σας το έγραψε ο άνθρωπος. Έχει στερέψει... κουράστηκε... τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Ως Σαββίδης είχε περισσότερη φαντασία.
Ως Καλόγερος δεν με πολύ εντυπωσιάζει,έχει και πληγωμένο παρελθόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom