Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σοβαρά; :embarrased::embarrased:
Μα αφού ο Μέντωρ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο; Και το βγάζει οσονούπω στον αέρα. :confused::confused::confused:
Πιο πιθανό να γίνει δάσκαλος Τζενται ο Σαββιδοκαλογερος πάρα να φτιάξει το σαη του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πιο πιθανό να γίνει δάσκαλος Τζενται ο Σαββιδοκαλογερος πάρα να φτιάξει το σαη του.
Μπέσα ρε παιδιά. Μιλάω σοβαρά. Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο. Μισό να ψάξω τη δήλωση ανεβάσματος στον αέρα......

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Η ζωή είναι αλλού. Για άλλους. Για όσους την αξίζουν. Εσείς θα την κοιτάτε από μακριά, γιατί δεν έχετε τα προσόντα. Θα είστε μια ζωή το υπηρετικό προσωπικό μας.

(να μου λέτε να μην το παρατραβάω, όταν δεν μπορείτε να το αντέξετε, λολ)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.018
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λοιπόν κοντός ψαλμός αλληλούια. Αύριο βγαίνει το site μου online. Ο έκπτωτος Πρίγκηπας με την εμμονή που τον χαρακτηρίζει είμαι σίγουρος ότι θα το βρει για να τροφοδοτήσει το νήμα με αρκετές ακόμα σελίδες και να το κρατάει ζωντανό τις ώρες που θα λείπω.
Για του λόγου το αληθές. Την περασμένη Πέμπτη το ποστ. Μας το κρατάει κρυφο 4 μέρες τώρα. Κανονικά θα γίνεται χαμός από εγγραφές και επισκεψιμότητα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μπά...

Μάλλον εκεί στην κοτα ντ΄αζούρ που κατοικοεδρεύει, δεν έχει αέρα, και τον περιμένει για να το βγάλει.
Πιο πιθανό να μένει μέσα σε κανένα κοτέτσι πάρα στην Κυανη Ακτή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για του λόγου το αληθές. Την περασμένη Πέμπτη το ποστ. Μας το κρατάει κρυφο 4 μέρες τώρα. Κανονικά θα γίνεται χαμός από εγγραφές και επισκεψιμότητα.
Σήμερα παίζεις μεγάλη μπαλα,τον έχεις σπάσει σαν κλαράκι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η ζωή είναι αλλού. Για άλλους. Για όσους την αξίζουν. Εσείς θα την κοιτάτε από μακριά, γιατί δεν έχετε τα προσόντα. Θα είστε μια ζωή το υπηρετικό προσωπικό μας.

Έλα τύπε Μέντορα και για σένα η ζωή θα καλυτερέψει. Νέα ευκαιρία για κανένα εξτραδάκι.

Ανοίγουν για καταδύσεις αναψυχής 91 ναυάγια πλοίων και αεροπλάνων στον ελληνικό βυθό [photos]​

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.018
Πόντοι
25.467

Πωωωω!!!! Μας πληγώσατε κατάφορα!!!

Φέρτε μας τώρα μια κρεμ μπρουλέ και ένα ποτήρι λικέρ βύσσινο , για να μας πάειι το φαρμάκι κάτω..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Μα ποιός έγραφε σε ολόιδιο στυλ?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δεν υπάρχει σάιτ. Έχω βάλει τον χακερά μου να με ενημερώσει εάν ανέβει οτιδήποτε νέο σε dating site στο διαδίκτυο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Έλα τύπε Σαββίδη και για σένα η ζωή θα καλυτερέψει. Νέα ευκαιρία για κανένα εξτραδάκι.

Ανοίγουν για καταδύσεις αναψυχής 91 ναυάγια πλοίων και αεροπλάνων στον ελληνικό βυθό [photos]​

Τυπε στο εσιαξα λίγο

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Πωωωω!!!! Μας πληγώσατε κατάφορα!!!

Φέρτε μας τώρα μια κρεμ μπρουλέ και ένα ποτήρι λικέρ βύσσινο , για να μας πάειι το φαρμάκι κάτω..
Δεν απευθύνομαι σε σένα. Το στύλ σου είναι χιούμορ. Οι άλλοι ξεσπάνε τα προβλήματα της μίζερης ζωής τους σε έναν άγνωστο. Για αυτό είμαι κι εγώ προκλητικός. Πώς στην ευχή έμπλεξες με αυτούς; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εκτός κι αν έχεις κι εσύ τα θέματά σου και δεν τα ξέρουμε ακόμη.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Λοιπόν μάγκες, μου έχει κατέβει επιχειρηματική ιδέα με αφορμή το κενό στην αγορά που είναι εμφανέστατο στο παρόν νήμα.
Θα προσφέρω υποστήριξη σε όποιο επίδοξο μέλος επιθυμεί να στήσει την ιντερνετική του περσόνα στο Μπου. Η υποστήριξη στην απλή της μορφή θα έρχεται με like και μυνήματα υποστήριξης. Σε πιο αναβαθμισμένο επίπεδο τσακωμό με αντιπάλους και VIP σέρβις 24 ώρες υποστήριξη.
Αν πάει καλά θα βάλω αγγελία για βοηθούς ωστε ο πελάτης να έχει ένα καλό πακετάκι like σε κάθε ποστ και αν προσλάβω και δυνατούς παίχτες όπως τροβαδούρο, τρελό , prince η επιτυχία του πελάτη θα είναι εγγυημένη.
Σε αρχικό επίπεδο η πληρωμή μπορεί να είναι μια πρόσκληση με καλο ουίσκι στο Χίλτον, εκδρομή στην Αγ Πετρούπολη και στα σαλόν, βόλτα με seat Leon, πρόσκληση για σύστημα τανάλια. Μετά βλέπουμε όταν θα καθιερωθεί.
Αν σας φαίνετε καλή η ιδέα, την Κυριακή ανοίγω νήμα να μιλήσουμε για περισσοτερες τεχνικες λεπτομέρειες αμοιβές κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.018
Πόντοι
25.467
Δεν απευθύνομαι σε σένα. Το στύλ σου είναι χιούμορ. Οι άλλοι ξεσπάνε τα προβλήματα της μίζερης ζωής τους σε έναν άγνωστο. Για αυτό είμαι κι εγώ προκλητικός. Πώς στην ευχή έμπλεξες με αυτούς; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εκτός κι αν έχεις κι εσύ τα θέματά σου και δεν τα ξέρουμε ακόμη.

Η ομοιότης μας είναι ότι ομοίως με εσάς, βαριέμαι αφόρητα.

Η διαφορά μας είναι το ότι εσείς μένετε σε βίλα στην κοτ ντ αζούρ, ενώ εγώ σε δίκλινο στο γηροκομείο Αθηνών.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ναι ξάπλωσε στον καναπέ αναπαυτικά να κάνεις ψυχανάλυση στον άγιο λολ

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Η ομοιότης μας είναι ότι ομοίως με εσάς, βαριέμαι αφόρητα.

Η διαφορά μας είναι το ότι εσείς μένετε σε βίλα στην κοτ ντ αζούρ, ενώ εγώ σε δίκλινο στο γηροκομείο Αθηνών.
Στο δίκλινο ξαπλώνει και καμία αιθέρια νοσοκόμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom