Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Σοβαρά;προς το παρόν είναι under construction. manual construction
Μα αφού ο Μέντωρ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο. Και το βγάζει οσονούπω στον αέρα.
Σοβαρά;προς το παρόν είναι under construction. manual construction
Πιο πιθανό να γίνει δάσκαλος Τζενται ο Σαββιδοκαλογερος πάρα να φτιάξει το σαη του.Σοβαρά;
Μα αφού ο Μέντωρ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο; Και το βγάζει οσονούπω στον αέρα.
φυσάει αυτές τις μέρες περιμένει να κόψειΣοβαρά;
Μα αφού ο Μέντωρ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο. Και το βγάζει οσονούπω στον αέρα.
Μπέσα ρε παιδιά. Μιλάω σοβαρά. Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο. Μισό να ψάξω τη δήλωση ανεβάσματος στον αέρα......Πιο πιθανό να γίνει δάσκαλος Τζενται ο Σαββιδοκαλογερος πάρα να φτιάξει το σαη του.
φυσάει αυτές τις μέρες περιμένει να κόψει
Για του λόγου το αληθές. Την περασμένη Πέμπτη το ποστ. Μας το κρατάει κρυφο 4 μέρες τώρα. Κανονικά θα γίνεται χαμός από εγγραφές και επισκεψιμότητα.Λοιπόν κοντός ψαλμός αλληλούια. Αύριο βγαίνει το site μου online. Ο έκπτωτος Πρίγκηπας με την εμμονή που τον χαρακτηρίζει είμαι σίγουρος ότι θα το βρει για να τροφοδοτήσει το νήμα με αρκετές ακόμα σελίδες και να το κρατάει ζωντανό τις ώρες που θα λείπω.
Πιο πιθανό να μένει μέσα σε κανένα κοτέτσι πάρα στην Κυανη ΑκτήΜπά...
Μάλλον εκεί στην κοτα ντ΄αζούρ που κατοικοεδρεύει, δεν έχει αέρα, και τον περιμένει για να το βγάλει.
Σήμερα παίζεις μεγάλη μπαλα,τον έχεις σπάσει σαν κλαράκι.Για του λόγου το αληθές. Την περασμένη Πέμπτη το ποστ. Μας το κρατάει κρυφο 4 μέρες τώρα. Κανονικά θα γίνεται χαμός από εγγραφές και επισκεψιμότητα.
Έλα τύπε Μέντορα και για σένα η ζωή θα καλυτερέψει. Νέα ευκαιρία για κανένα εξτραδάκι.Η ζωή είναι αλλού. Για άλλους. Για όσους την αξίζουν. Εσείς θα την κοιτάτε από μακριά, γιατί δεν έχετε τα προσόντα. Θα είστε μια ζωή το υπηρετικό προσωπικό μας.
(να μου λέτε να μην το παρατραβάω, όταν δεν μπορείτε να το αντέξετε, λολ)
Πωωωω!!!! Μας πληγώσατε κατάφορα!!!Η ζωή είναι αλλού. Για άλλους. Για όσους την αξίζουν. Εσείς θα την κοιτάτε από μακριά, γιατί δεν έχετε τα προσόντα. Θα είστε μια ζωή το υπηρετικό προσωπικό μας.
Μα ποιός έγραφε σε ολόιδιο στυλ?Η ζωή είναι αλλού. Για άλλους. Για όσους την αξίζουν. Εσείς θα την κοιτάτε από μακριά, γιατί δεν έχετε τα προσόντα. Θα είστε μια ζωή το υπηρετικό προσωπικό μας.
δεν υπάρχει σάιτ. Έχω βάλει τον χακερά μου να με ενημερώσει εάν ανέβει οτιδήποτε νέο σε dating site στο διαδίκτυο.Για του λόγου το αληθές. Την περασμένη Πέμπτη το ποστ. Μας το κρατάει κρυφο 4 μέρες τώρα. Κανονικά θα γίνεται χαμός από εγγραφές και επισκεψιμότητα.
Τυπε στο εσιαξα λίγοΈλα τύπε Σαββίδη και για σένα η ζωή θα καλυτερέψει. Νέα ευκαιρία για κανένα εξτραδάκι.
Ανοίγουν για καταδύσεις αναψυχής 91 ναυάγια πλοίων και αεροπλάνων στον ελληνικό βυθό [photos]
Ανοίγουν για καταδύσεις αναψυχής 91 ναυάγια πλοίων και αεροπλάνων στον ελληνικό βυθό [photos]
Απελευθερώνονται οι οργανωμένες και καθοδηγούμενεςhellasjournal.com
Δεν απευθύνομαι σε σένα. Το στύλ σου είναι χιούμορ. Οι άλλοι ξεσπάνε τα προβλήματα της μίζερης ζωής τους σε έναν άγνωστο. Για αυτό είμαι κι εγώ προκλητικός. Πώς στην ευχή έμπλεξες με αυτούς; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εκτός κι αν έχεις κι εσύ τα θέματά σου και δεν τα ξέρουμε ακόμη.Πωωωω!!!! Μας πληγώσατε κατάφορα!!!
Φέρτε μας τώρα μια κρεμ μπρουλέ και ένα ποτήρι λικέρ βύσσινο , για να μας πάειι το φαρμάκι κάτω..
Μπορεί να ανέβει στο dark webδεν υπάρχει σάιτ. Έχω βάλει τον χακερά μου να με ενημερώσει εάν ανέβει οτιδήποτε νέο σε dating site στο διαδίκτυο.
Δεν απευθύνομαι σε σένα. Το στύλ σου είναι χιούμορ. Οι άλλοι ξεσπάνε τα προβλήματα της μίζερης ζωής τους σε έναν άγνωστο. Για αυτό είμαι κι εγώ προκλητικός. Πώς στην ευχή έμπλεξες με αυτούς; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εκτός κι αν έχεις κι εσύ τα θέματά σου και δεν τα ξέρουμε ακόμη.
ναι ξάπλωσε στον καναπέ αναπαυτικά να κάνεις ψυχανάλυση στον άγιο λολΔεν απευθύνομαι σε σένα. Το στύλ σου είναι χιούμορ. Οι άλλοι ξεσπάνε τα προβλήματα της μίζερης ζωής τους σε έναν άγνωστο. Για αυτό είμαι κι εγώ προκλητικός. Πώς στην ευχή έμπλεξες με αυτούς; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εκτός κι αν έχεις κι εσύ τα θέματά σου και δεν τα ξέρουμε ακόμη.
Στο δίκλινο ξαπλώνει και καμία αιθέρια νοσοκόμα;Η ομοιότης μας είναι ότι ομοίως με εσάς, βαριέμαι αφόρητα.
Η διαφορά μας είναι το ότι εσείς μένετε σε βίλα στην κοτ ντ αζούρ, ενώ εγώ σε δίκλινο στο γηροκομείο Αθηνών.
Στο δίκλινο ξαπλώνει και καμία αιθέρια νοσοκόμα;