Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αρχίζουμε τις κωλοτούμπες τώρα, Ανίκητε;
Μέχρι πρότινος καυχιόσουν ότι τον έδιωξες τον άνθρωπο κι έβαζες μάλιστα και την ημερομηνία, 2 Ιουλίου (αν θυμάμαι καλά). Και τώρα μας λες ότι τον δούλευες λιγάκι και απλά διαφωνούσες μαζί του;
Το ότι αρχίζεις να αμφιβάλεις είναι κι αυτό μία μικρή πρόοδος.

Το ότι φεύγει κανείς από ένα site δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι νικήθηκε, αλλά ότι μπορεί και να βαρέθηκε να έρχεται σε καθημερινή σύγκρουση με μαλάκες. Και δεν αναφέρομαι σε όλα τα μέλη ενός site, αλλά σε αγέλες προβληματικών που ξεσπάνε τα ψυχολογικά τους σε άλλους.

Ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι με τις προσωπικές αναμετρήσεις μέσα σε ένα site φαίνεται ο πιο δυνατός κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι νίκησες το Σαββίδη;

Εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τουλάχιστον από σένα περνάει πολύ καλύτερα ο Σαββίδης. Παρόλο που δεν ξέρω πώς πάνε οι δουλειές του, έχει δώσει ενδείξεις επιχειρηματία κι όχι φουκαρά, διότι έχει το ανάλογο mindset.

Και δεν τον υπερασπίζομαι τυχαία. Εκτός του ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας σε πολλά, έχω βεβαιωθεί ότι κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες. Κι εγώ κατεβαίνω Ελλάδα..... Άντε μήπως τώρα, αρχίσεις και καταλαβαίνεις
Παικταρά μουυυυυυυυυυυ,μη μου εξάπτεσαι.Εισπνοη εκπνοή και όλα θα σου πάνε καλά.
Επειδή έβαλες σε bold μια συγκεκριμένη φραση,δεν ήμουν ο μόνος που σου έριχνε τρελό δούλεμα όταν έγραφες ως Σαββίδης.
Και στο έχω ξαναπεί ρε Καλόγερε-Σαββιδη-ΑΑ1,με τέτοιου τύπου σεντόνια καρφωνεσαι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
υπηρξε μονο ελευθερη σχεση που κατα 8/10 εξοδους κατεληγε σε σεξ

μια φορα της αρνηθικα και σχεδον νευριασε

και την τελυταια ττης εριξα ακυρο να παω σπιτι της και δεν μ ξαναμιλησε
Kαλύτερα που έκοψες. Αμα δε σέβεται τα δικά σου θέλω, θα σε τρελάνει στο τέλος.
Μιας και είπες ότι είναι bi, έχουμε δει τετραμελή σχήματα, έχουμε δει λίγο μεγαλύτερα, έχουμε δει μεγάλα και έχουμε δει μάτια ερμητικά κλειστά με 70 ζευγάρια μέσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καυλωτικό από δύο γυναίκες πραγματικά bi που παίζουν μεταξύ τους και μετά με σένα. Ειδικά στα μικρά σχήματα, αυτό είναι όλα τα λεφτά. Γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες στο χώρο bi.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Kαλύτερα που έκοψες. Αμα δε σέβεται τα δικά σου θέλω, θα σε τρελάνει στο τέλος.
Μιας και είπες ότι είναι bi, έχουμε δει τετραμελή σχήματα, έχουμε δει λίγο μεγαλύτερα, έχουμε δει μεγάλα και έχουμε δει μάτια ερμητικά κλειστά με 70 ζευγάρια μέσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καυλωτικό από δύο γυναίκες πραγματικά bi που παίζουν μεταξύ τους και μετά με σένα. Ειδικά στα μικρά σχήματα αυτό είναι όλα τα λεφτά. Γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες στο χώρο bi.
δεν έχω πάει ποτέ με πραγματικα bi γυναίκες και συμφωνώ απόλυτα. Υπολείπεται πολλά να γουστάρουν να το κάνουν από το να το κάνουν για να ευχαριστήσουν εμένα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δεν έχω πάει ποτέ με πραγματικα bi γυναίκες και συμφωνώ απόλυτα. Υπολείπεται πολλά να γουστάρουν να το κάνουν από το να το κάνουν για να ευχαριστήσουν εμένα.
Οι τελευταίες το χειρότερό μας. Μεγάλο ξενέρωμα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η συγκεκριμενη δεν με πιπωνε συνεχεια περιμενε να την γλειφω και εγω

και μια φορα το πεταξε το υποννουεμενο να την γλειψω

μετα μου πηρε πιπα απο μονη της

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Τα ελληνικά ορισμένων .....

ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ .... ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ .... ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ = ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ....

Ο rocco έχει φάει δάχτυλο και δεν τον θεωρώ πούστη = ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟ !!!!!!!!!!!

Τώρα να σχολιάσω το αντριλίκι ατόμων που ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ PICKER ;;;;;;;;;;

Ρε μαλάκα ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟ PICKER !!!!!!!!!!!

Έναν τύπο 1.68 , 55 κιλά, τσίχλα που έφτσσε 40+ και έχει παιδικές φοβίες !!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ;;;;;;;;;;;

Τον είχε δει μέλος στο μετάξι .... του φώναξε PICKER !!!!!!
και έφυγε τρέχοντας το φουκαραδάκι .....

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ , ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ..... ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΜΕ ΤΑ .... ΑΚΡΙΒΑ ΤΖΙΠ (ΤΟΥ 2004)
και .... τις αδήλωτες πισίνες (κυριολεκτικά ΣΤΕΡΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ) , στα αυθαίρετα σπίτια (των πεθερών)

Πρώτη φορά μου δημιουργεί .... κάποιο συναίσθημα το μπου.κομ .....

ΘΛΙΨΗ !

Θεωρούσα το λιγότερο άνανδρο υποκείμενο που θα μπορούσε να υπάρχει .... λιγότερο άνανδρο από αυτή την κατάντια !!

Την πέφτουν στον .... picker !!!!!!!!

Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν ;;;
Να βάζουν τρικλοποδιές σε κουτσούς με μπαστούνια ;;
Σε τυφλούς ;;;
Σε τυφλούς και κουτσούς ;;;;;

Ξεπέρασαν τη φαντασία μου !
Τύπε αμυδρά θυμάμαι ότι του την έπεφτε άσχημα ο rigormortis. Από εκεί και πέρα το χάος γιατί λόγκαρα σπάνια :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
χαραγμένο στην καρδούλα ή στην μνήμη?
Όχι, πουλί μου.
Οι κόντρες σας με το Σαββίδη δεν με αφορούν.
Η δική σου η καρδούλα είναι χαραγμένη από πολλές ήττες, γιατί έχω πληροφορίες για τη μίζερη ζωούλα σου, που σε κάνει να σαλτάρεις. Μπορείς να κάνεις παρέα με το άλλο το τρελό παιδάκι να παραληρείτε τα δυό σας.

Για να επανέλθουμε σε κάτι από το οποίο προσπαθείς να ξεφύγεις και κάνεις την κορόιδα, πες μας τι γίνεται με εκείνη την εξερεύνηση που σε έβαλα να κάνεις στην απέραντη Οξιτανία (Occitanie). Βρήκες την IP μου κάτω από καμμιά πετρούλα; Για να σε βοηθήσω, κάτω από βοτσαλάκια πρέπει να ψάχνεις, γιατί είναι δίπλα στη θάλασσα.

Άμα τη βρεις, θα ποστάρουμε και φωτό από τις περιοχές μας. Εγώ από το φιλέτο όπου έρχονται να εγκατασταθούν μεγάλα ονόματα από όλον τον κόσμο κι εσύ από το θλιβερό και τσιμεντένιο Χογκ Κόγκ (το φανταστικό σου τόπο) όπου πάνε υπάλληλοι και δουλεύουν σαν μοντέρνοι σκλάβοι στις πολυεθνικές.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Συνημμένα

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παλιόπαιδο Καλόγερο μην ξεχνάς...:tooth::tooth::tooth:
BareNiceHound-small.gif

Ή μήπως έτσι....:confused::confused::confused:
anigif_enhanced-13829-1446402607-2.gif
Παλιόπαιδο θα γίνω,θα σπάω και θα πίνω στο λέω μια για πάντα να το ξέρεις
Παλιόπαιδο θα γίνω,κουράστηκα να δίνω,κοντά μου αν ξανάρθεις θα υποφέρεις

Αυτό θα αφιέρωνε ο Σαβ Καλόγερος σε εκείνη που παντρεύτηκε (επειδή ακολούθησε το δρόμο της καυλας) και τον έκανε χώμα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όχι, πουλί μου.
Οι κόντρες σας με το Σαββίδη δεν με αφορούν.
Η δική σου η καρδούλα είναι χαραγμένη από πολλές ήττες, γιατί έχω πληροφορίες για τη μίζερη ζωούλα σου, που σε κάνει να σαλτάρεις. Μπορείς να κάνεις παρέα με το άλλο το τρελό παιδάκι να παραληρείτε τα δυό σας.

Για να επανέλθουμε σε κάτι από το οποίο προσπαθείς να ξεφύγεις και κάνεις την κορόιδα, πες μας τι γίνεται με εκείνη την εξερεύνηση που σε έβαλα να κάνεις στην απέραντη Οξιτανία (Occitanie). Βρήκες την IP μου κάτω από καμμιά πετρούλα; Για να σε βοηθήσω, κάτω από βοτσαλάκια πρέπει να ψάχνεις, γιατί είναι δίπλα στη θάλασσα.

Άμα τη βρεις, θα ποστάρουμε και φωτό από τις περιοχές μας. Εγώ από το φιλέτο όπου έρχονται να εγκατασταθούν μεγάλα ονόματα από όλον τον κόσμο κι εσύ από το θλιβερό και τσιμεντένιο Χογκ Κόγκ (το φανταστικό σου τόπο) όπου πάνε υπάλληλοι και δουλεύουν σαν μοντέρνοι σκλάβοι στις πολυεθνικές.
Έχουμε πληροφορίες θα λες, όχι έχω. Πάλιωσε αυτό, καρφώθηκες.
έχεις πάει στο θλιβερό Χονγκ Κονγκ? τι λέει το real estate εκεί για πες γκουρου.
Ντάξει φαντάζομαι δεν θα είναι και όλοι υπάλληλοι εκεί, για κάποιους θα δουλεύουν και αυτοί οι υπάλληλοι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ανίκητε, το φιλέτο σου κόφτο στα τέσσερα, να χορτάσεις φαί τέσσερις μέρες. :confused:
Σαβ-Καλογερε-ΑΑ1,να κεράσω ταλισκερ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουμε πληροφορίες θα λες, όχι έχω. Πάλιωσε αυτό, καρφώθηκες.
έχεις πάει στο θλιβερό Χονγκ Κονγκ? τι λέει το real estate εκεί για πες γκουρου.
Ντάξει φαντάζομαι δεν θα είναι και όλοι υπάλληλοι εκεί, για κάποιους θα δουλεύουν και αυτοί οι υπάλληλοι.
Γενικά καρφώνεται ρε εσύ.
Έχει πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πάλι λαμβάνω πρόκληση? ο τελευταίος που με προκάλεσε, ο όψιμος φίλος σου οπισθογεμής φυλόβιος κρύφτηκε από μπροστά μου. Θα χάσω και εσένα?
Θες να βάλουμε στα επόμενα δύο λεπτά φωτογραφία από το παράθυρό μας και οι δύο? με την σελίδα εδώ ανοιγμένη σε τάμπλετ ή κινητό ή ότι θες να φαίνεται?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εν τω μεταξύ ρε μάγκες γουστάρω που δήθεν το παίζει ήρεμος αλλά στην πραγματικότητα κοπανιέται όπου βρει επειδή τον έχουμε πάρει στο ψιλό.
Αν ήταν ήρεμος δεν θα έγραφε σεντόνια "αγάπης".

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
αυτό μόνο ως τρολιά μπορώ να το εκλάβω.
Δεν έχει αναστολές ο Ζανούλης. Ακόμη και αυτό με τις σερβιέτες το έχει πει.
Απλά με τον ρυθμό που αμολάει ανοησίες πολλές χάνονται σκεπασμένες από την νέα φουρνιά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ ρε μάγκες γουστάρω που δήθεν το παίζει ήρεμος αλλά στην πραγματικότητα κοπανιέται όπου βρει επειδή τον έχουμε πάρει στο ψιλό.
Αν ήταν ήρεμος δεν θα έγραφε σεντόνια "αγάπης".
εγώ σκέφτομαι τον μαραθώνιο πμ που κάνει με όποιον δει ότι έχετε κοντραριστεί και κάνουνε συμβούλιο μπας και του πούνε κάνα πικάντικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom