Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
εγώ σκέφτομαι τον μαραθώνιο πμ που κάνει με όποιον δει ότι έχετε κοντραριστεί και κάνουνε συμβούλιο μπας και του πούνε κάνα πικάντικο.
Σε συνδυασμό με Πολύ ταλισκερ και τσεμπουρεκ,μην τα ξεχνάς αυτά.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
πάλι λαμβάνω πρόκληση? ο τελευταίος που με προκάλεσε, ο όψιμος φίλος σου οπισθογεμής φυλόβιος κρύφτηκε από μπροστά μου. Θα χάσω και εσένα?
Λίγο το κακό αν χάσεις εμένα. Έχεις χάσει ήδη τη ζωή σου. Αυτό είναι που σε πονάει. Και δεν είσαι ο μόνος. Κι ο Τρόμπας κι ο Ανίκητος είναι στην ίδια μοίρα με σένα. Για αυτό κάνατε αγέλη και χαχανίζετε σαν χαζά.

Θες να βάλουμε στα επόμενα δύο λεπτά φωτογραφία από το παράθυρό μας και οι δύο? με την σελίδα εδώ ανοιγμένη σε τάμπλετ ή κινητό ή ότι θες να φαίνεται?
Θα είναι από το Χογκ Κογκ και θα με βάλεις να τρέχω, έτσι;
Δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει ότι έγραψα πώς δεν βάζω αποδείξεις για να πάρω πιστοποίηση από φουκαράδες. Ποστάρω φωτό ή για να ξεφορτωθώ κάποιον ή για να τον βάλω σε λούκι να τρέχει.

Έχετε το χαβά σας. Όταν σας βαρεθώ, θα βάλω φωτό με tab του φόρουμ και την πινέζα στο χάρτη σε πόλη της Ριβιέρας, αλλά είμαι σίγουρος ότι και πάλι κάτι θα βρείτε να πείτε. Είστε πολύ άρρωστοι.

Τώρα να με συγχωρείτε, έχω μία δουλίτσα και θα επιστρέψω αργότερα να με διασκεδάσετε και πάλι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
θα ποστάρουμε και φωτό από τις περιοχές μας. Εγώ από το φιλέτο όπου έρχονται να εγκατασταθούν μεγάλα ονόματα από όλον τον κόσμο κι εσύ από το θλιβερό και τσιμεντένιο Χογκ Κόγκ (το φανταστικό σου τόπο) όπου πάνε υπάλληλοι και δουλεύουν σαν μοντέρνοι σκλάβοι στις πολυεθνικές.
από αυτό, αποδέχομαι την πρόσκληση και ακολουθεί αυτό

Δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει ότι έγραψα πώς δεν βάζω αποδείξεις για να πάρω πιστοποίηση από φουκαράδες.......
...........Τώρα να με συγχωρείτε, έχω μία δουλίτσα και θα επιστρέψω αργότερα να με διασκεδάσετε και πάλι.

να δεις πως λέγεται αυτό στα ελληνικά, πως λέγεται....

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
από αυτό, αποδέχομαι την πρόσκληση και ακολουθεί αυτό

να δεις πως λέγεται αυτό στα ελληνικά, πως λέγεται....
Τώρα του αλλάζει πάνες λόγω ακράτειας η παραδουλεύτρα,για αυτο εφυγε?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τώρα του αλλάζει πάνες λόγω ακράτειας η παραδουλεύτρα,για αυτο εφυγε?
δυνατή ομάδα πάντως. Λάκης ο γλυκούλης οπισθογεματούλης και σαββιδόγερος ο κυανός.
τώρα κλαίνε αγκαλιά στα πμ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καλόγερο έχεις κάποια σχέση με αυτό το μεγάλο πυώδες σπυρί...:confused::confused::confused:
fuscreenma.jpg

:vomit::vomit::vomit:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μαλέα, εσύ δεν έγραψες οτι μόλις πρόσφατα έμαθες για την ύπαρξη των σερβιετών;
Είχες 5 σχέσεις από τα 18 έως τα 30 (12 ολόκληρα χρόνια) και δεν είχες πάρει πρέφα στοιχειώδη πράγματα;
Ας το ρωτήσω αλλιώς... οι κοπέλες ήξεραν οτι είχες μαζί τους σχέση ή ήταν σχέση από μακρυά; :jerking::jerking:
Χαχαχαχα χαζοβιολη.
Εγω τις σερβιετες τα ελεγα μουνοπουνα και ακομα ετσι τα λεω.
Ακου εκει σερβιετα ρε αντρες εισαστε εσεις???

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.209
Πόντοι
446

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το τσεμπουρεκ πως θα το φάει?
Αυτό με καίει.
έχω και γω απορία. Εάν βάψει το νύχι ο σαββ κατά την προσφιλή συνήθεια και βάλει κωλοδάχτυλο στον οπισθογεμή, θα το δεχτεί ως ένοχη ευχαρίστηση ή ως στρέιτ σεξ?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
έχω και γω απορία. Εάν βάψει το νύχι ο σαββ κατά την προσφιλή συνήθεια και βάλει κωλοδάχτυλο στον οπισθογεμή, θα το δεχτεί ως ένοχη ευχαρίστηση ή ως στρέιτ σεξ?
Θα βρει μια εσκορτ από ξένο σάιτ,θα κόψει το κεφάλι της και θα την παρουσιάσει Σαν γκόμενά του

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.209
Πόντοι
446

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Χαχαχαχα χαζοβιολη.
Ω ρε Ζανούλη, τι είπες τώρα...
Από τα μικράτα σου φαινόσουν μεγάλο αλάνι, ρε φίλε.
Επειδή όμως η μανούλα αποκλείεται να τα έλεγε μουνόπανα, εξήγησέ μας πως μυήθηκες στην ορολογία των ενηλίκων από την τρυφερή ηλικία των 9.
Πως έγινε η φάση με τον Αλβανό οικοδόμο που σου τσίμπησε το ροδαλό μαγουλάκι και σου εξήγησε τα θαύματα που υπάρχουν ανάμεσα στα σκέλια;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
αν μενει πιστος στους πατροπαραδοτους μπλιατ αρσενικους χορους μαλλον θα το φαει στη μαπα χωρις χερια :2funny:
DaW5avs.gif
vpjbA4w.gif
Τώρα ζει στη Γαλλική Ριβιέρα.
Ποιός ξέρει πόσες γαλλικές τσόντες έχει δει για να αποκτήσει την ανάλογη κουλτούρα για να φτιάξει αυτόν τον λογαριασμό

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Χαχαχαχα χαζοβιολη.
ζαν πολύ αδύναμο επιχείρημα αυτό. Δηλαδή πότε έμαθες τη λέξη και πως εξηγείς ότι δεν την ήξερες δεν έχω καταλάβει.

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.209
Πόντοι
446
Τώρα ζει στη Γαλλική Ριβιέρα.
Ποιός ξέρει πόσες γαλλικές τσόντες έχει δει για να αποκτήσει την ανάλογη κουλτούρα για να φτιάξει αυτόν τον λογαριασμό
ε τοτε δικε μου βουβουζελιασε με μπαγκετα
dklfvNq.gif

:2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο φίλος που με προέτρεψε να φτιάξω θρέντ για τους Πριγκηπογαμημένους, θα το σκεφτώ και ίσως το κάνω όταν έχω χρόνο. Θα μεταφέρω αυτούσια και τα λινκ για να μείνουν διαθέσιμα για τις επόμενες γενιές μελών και κλώνων που κάνουν τους χαζούς και τους αμνησίες σε πραγματικά γεγονότα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom