Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στοκαδουρα εσυ στις παρτουζες ενιωσες ποτε να καυλωνεις βλεποντας αλλους αντρες να γαμανε τη δικια σ?

και ποιος βαζει τα ορια με τι καυλωσει καποιος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ναι ρε μαζι σου
απλα λεω ο εξαρτημενος φτανει σε αυτο το σημειο εξ αιτιας της εξαρτησης η επειδη παντα ηταν μπαι

τοτε ολοι οι αντρες θεωρητικα οι εξαρτημενοι ειναι αμφι
Να σου απαντήσω πως το βλέπω. Όσο εξαρτημένος να είσαι, αν σου σηκώνεται με την επαφή με ένα άλλο αντρικό κορμί ή με το καυλί μιας τρανς, μαραμένο ή μη, straight δεν είσαι. Πες το non-eterosexual, πες το bi, πες το pansexual που είναι και της μόδας, ειδάλλως gay

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Να σου απαντήσω πως το βλέπω. Όσο εξαρτημένος να είσαι, αν σου σηκώνεται με την επαφή με ένα άλλο αντρικό κορμί ή με το καυλί μιας τρανς, μαραμένο ή μη, straight δεν είσαι. Πες το non-eterosexual, πες το bi, πες το pansexual που είναι και της μόδας, ειδάλλως gay
πανσεξουαλ τι ειναι
εβγαινα με μια πριν μηνες που θεωρουσε τον εαυτο της πολυαμουρους και ηταν μπαι

τι διαφορα εχει δλδ στη πραξη πανσεξουαλ και μπαι το ιδιο ειναι σχεδον

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
στοκαδουρα εσυ στις παρτουζες ενιωσες ποτε να καυλωνεις βλεποντας αλλους αντρες να γαμανε τη δικια σ?

και ποιος βαζει τα ορια με τι καυλωσει καποιος
Σίγουρα όχι μια ΝΑΖΙ μαϊμού και ένας ανάρχιδος.
Εγώ φίλε είμαι πολυγαμικός. Και δε μου αρέσει να κοροϊδεύω στις σχέσεις μου. Σε όσες γυναίκες πίστεψα ότι αξίζει,ήμουν ξεκάθαρος εξαρχής στο τι μου αρέσει και τι ψάχνω. Ώσπου βρήκα αυτή που μου ταίριαζε. Και σκεφτόταν με τον ίδιο τρόπο.
Η πολυγαμία είναι για ανθρώπους που μπορούν να διαχωρίσουν το συναίσθημα από το σεξ. Και που δε θεωρούν ότι το κέρατο και η κοροϊδία είναι συστατικό μιας σχέσης. Εμείς κάνουμε swinging που είναι μια μορφή πολυγαμίας. Συνήθως αφορά δύο ζευγάρια που ανταλάσσουν ερωτικούς συντρόφους. Αν είναι δύσκολο να ταιριάξουν δύο άνθρωποι, φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι να ταιριάξουν τέσσερεις για να κάνουν παιχνίδι. Το φλερτ σε swingers clubs είναι πολύ πιο δύσκολο από το να βγεις παρέα σε ένα κανονικό μπαρ και να φλερτάρεις, παρόλο που όλοι για τον ίδιο λόγο βρίσκονται εκεί.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πανσεξουαλ τι ειναι

Όχι φίλε. Πανσέξουαλ εννοεί ότι έλκεται ερωτικά και από τρανς και από κουήρ. Μια Bi δεν είναι υποχρεωτικό να έλκεται και από τις υπόλοιπες ερωτικές συμπεριφορές.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σίγουρα όχι μια ΝΑΖΙ μαϊμού και ένας ανάρχιδος.
Εγώ φίλε είμαι πολυγαμικός. Και δε μου αρέσει να κοροϊδεύω στις σχέσεις μου. Σε όσες γυναίκες πίστεψα ότι αξίζει,ήμουν ξεκάθαρος εξαρχής στο τι μου αρέσει και τι ψάχνω. Ώσπου βρήκα αυτή που μου ταίριαζε. Και σκεφτόταν με τον ίδιο τρόπο.
Η πολυγαμία είναι για ανθρώπους που μπορούν να διαχωρίσουν το συναίσθημα από το σεξ. Και που δε θεωρούν ότι το κέρατο και η κοροϊδία είναι συστατικό μιας σχέσης. Εμείς κάνουμε swinging που είναι μια μορφή πολυγαμίας. Συνήθως αφορά δύο ζευγάρια που ανταλάσσουν ερωτικούς συντρόφους. Αν είναι δύσκολο να ταιριάξουν δύο άνθρωποι, φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι να ταιριάξουν τέσσερεις για να κάνουν παιχνίδι. Το φλερτ σε swingers clubs είναι πολύ πιο δύσκολο από το να βγεις παρέα σε ένα κανονικό μπαρ και να φλερτάρεις, παρόλο που όλοι για τον ίδιο λόγο βρίσκονται εκεί.
γραψε οτι και οι περισσοτεροι ζηλευουν και το παιζουν σουιγκερς

δεν θα ξεχασω σε μεγαλο σχημα σε χοτελ π ενας εφερε την δικια του και την πηρε τρεχοντας μολις ειδε τι παιζει ενω αυτη γουσταρε

μηπως οι αντρες ειμαστε πιο κτητικοι τελικα ακομα και με τις ''πουτανες μας''

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γραψε οτι και οι περισσοτεροι ζηλευουν και το παιζουν σουιγκερς

δεν θα ξεχασω σε μεγαλο σχημα σε χοτελ π ενας εφερε την δικια του και την πηρε τρεχοντας μολις ειδε τι παιζει ενω αυτη γουσταρε

μηπως οι αντρες ειμαστε πιο κτητικοι τελικα ακομα και με τις ''πουτανες μας''
Υπάρχει πολλή ζήλεια, κτητικότητα, υποκρισία και ανασφάλεια στο χώρο. Και όχι μόνον αυτό. Και στις polyamorοus κοινότητες τα ίδια γίνονται. Δεν είναι θέμα φύλου. Έχουμε δει τις ίδιες προβληματικές συμπεριφορές και από άνδρες και από γυναίκες. Διαχρονικά.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα μεγιστάνα(από τα Λιντλ)!!
Επιτέλους ο άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε εδώ στο μπου,με τα σεντόνια αγάπης του σε όποιον τον δουλέψει λιγάκι ή διαφωνήσει μαζί του,αλλά προφανώς γράφει στα αρχιδια του άπαντες,παρ'όλα αυτά τους απαντάει.
Και στο έχω ξαναπεί,καρφωνεσαι.
Αρχίζουμε τις κωλοτούμπες τώρα, Ανίκητε;
Μέχρι πρότινος καυχιόσουν ότι τον έδιωξες τον άνθρωπο κι έβαζες μάλιστα και την ημερομηνία, 2 Ιουλίου (αν θυμάμαι καλά). Και τώρα μας λες ότι τον δούλευες λιγάκι και απλά διαφωνούσες μαζί του;
Το ότι αρχίζεις να αμφιβάλεις είναι κι αυτό μία μικρή πρόοδος.

Το ότι φεύγει κανείς από ένα site δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι νικήθηκε, αλλά ότι μπορεί και να βαρέθηκε να έρχεται σε καθημερινή σύγκρουση με μαλάκες. Και δεν αναφέρομαι σε όλα τα μέλη ενός site, αλλά σε αγέλες προβληματικών που ξεσπάνε τα ψυχολογικά τους σε άλλους.

Ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι με τις προσωπικές αναμετρήσεις μέσα σε ένα site φαίνεται ο πιο δυνατός κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι νίκησες το Σαββίδη;

Εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τουλάχιστον από σένα περνάει πολύ καλύτερα ο Σαββίδης. Παρόλο που δεν ξέρω πώς πάνε οι δουλειές του, έχει δώσει ενδείξεις επιχειρηματία κι όχι φουκαρά, διότι έχει το ανάλογο mindset.

Και δεν τον υπερασπίζομαι τυχαία. Εκτός του ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας σε πολλά, έχω βεβαιωθεί ότι κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες. Κι εγώ κατεβαίνω Ελλάδα..... Άντε μήπως τώρα, αρχίσεις και καταλαβαίνεις τίποτα. Ανίκητε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πανσεξουαλ τι ειναι

πολυάμορους είναι περισσότεροι του ενός ερωτικού συντρόφου, ενός φύλου
πανσέξουαλ είναι περισσότεροι του ενός ερωτικού συντρόφου με όλες τις φυλές
(δεν μου πάει να τα λέω φύλα, τα φύλα είναι δύο).
μπάι είναι να πηγαίνεις και με τα δύο φύλα. Δεν συμπεριλαμβάνει τις μοντέρνες φυλές.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Υπάρχει πολλή ζήλεια, κτητικότητα, υποκρισία και ανασφάλεια στο χώρο. Και όχι μόνον αυτό. Και στις polyamorοus κοινότητες τα ίδια γίνονται. Δεν είναι θέμα φύλου. Έχουμε δει τις ίδιες προβληματικές συμπεριφορές και από άνδρες και από γυναίκες. Διαχρονικά.
σιγουρα πιστευω τωρα ειναι πιο απελευθερωμενα τα πραματα και οι κοινοτητες θα μεγαλωσουν

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μπάι είναι να πηγαίνεις και με τα δύο φύλα. Δεν συμπεριλαμβάνει τις μοντέρνες φυλές.
η δικια μ ειχε κανει σχεση και με γυναικες αρα ηταν πολυανσεξουαλ θεωρητικα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σιγουρα πιστευω τωρα ειναι πιο απελευθερωμενα τα πραματα και οι κοινοτητες θα μεγαλωσουν
Ναι πάρα πολύ. Μιλάμε για πολύ κόσμο που ασχολείται και ψάχνεται και ενημερώνεται και πειραματίζεται. Και το παρήγορο είναι πως οι νεώτεροι βλέπουν το σεξ πιο απενοχοποιημένα και δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα. Να μιλήσεις για πολυάμορους πριν 5 χρόνια; Θα σε κοιτουσαν σαν εξωγήινο.
Τώρα θεωρείται κάτι λογικό. Μέχρι και καθεστωτικά μήντια κάνουν συνεχείς αναφορές.
Την κόρη του Τζουλιάνι την έκαναν σημαία πρόσφατα, με θετικό πάντα τρόπο, τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Απο τα 18 μου εχω κανει 5 σχεσεις μεχρι τα 30 μετα επαψα να κανω σχέσεις.
Σ αυτες τις 5 σχεσεις η μια ηταν καλη στο κρεβατι και αυτη ηταν 45αρα χωρισμενη αλλα σπαζαρχιδω
Οι αλλες 4 ηταν ολα τα βαλαντια 18αρα 25αρα 32αρα 30αρα τοτε ηλικιες.
Πως γινεται να μην μου αρεσε καμια και να συνεχιζα να πηγαινω σε οικους??αφου δεν πηδαγα τις γκομενες και πήγαινα στους οικους και τις χωριζα μετα μιας και εβλεπα δεν τραβαει.
Τωρα τι μου τσαμπουνας εσυ εδω μεσα

Ρε μαλέα, εσύ δεν έγραψες οτι μόλις πρόσφατα έμαθες για την ύπαρξη των σερβιετών;
Είχες 5 σχέσεις από τα 18 έως τα 30 (12 ολόκληρα χρόνια) και δεν είχες πάρει πρέφα στοιχειώδη πράγματα;
Ας το ρωτήσω αλλιώς... οι κοπέλες ήξεραν οτι είχες μαζί τους σχέση ή ήταν σχέση από μακρυά; :jerking::jerking:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι πάρα πολύ. Μιλάμε για πολύ κόσμο που ασχολείται και ψάχνεται και ενημερώνεται και πειραματίζεται. Και το παρήγορο είναι πως οι νεώτεροι βλέπουν το σεξ πιο απενοχοποιημένα και δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα. Να μιλήσεις για πολυάμορους πριν 5 χρόνια; Θα σε κοιτουσαν σαν εξωγήινο.
Τώρα θεωρείται κάτι λογικό. Μέχρι και καθεστωτικά μήντια κάνουν συνεχείς αναφορές.
Την κόρη του Τζουλιάνι την έκαναν σημαία πρόσφατα, με θετικό πάντα τρόπο, τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.
τα χω διαβασει ναι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
η δικια μ ειχε κανει σχεση και με γυναικες αρα ηταν πολυανσεξουαλ θεωρητικα
τι διάολο τόσο απλά τα έγραψα. Η δικιά σου είναι μπαισέξουαλ. Εάν κάνει σεξ εκτός σχέσης εν γνώσει της σχέσης της, είναι και πολυάμορους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολυάμορους έχει να κάνει με το πόσες σχέσεις μπορείς να έχεις ταυτόχρονα. Περαν της μίας και κλασσικής μονογαμικής. Είναι ανοικτές σχέσεις. Το πανσέξουαλ έχει να κάνει με το πως εκφράζεσαι σεξουαλικά πρωτίστως.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολυάμορους έχει να κάνει με το πόσες σχέσεις μπορείς να έχεις ταυτόχρονα. Περαν της μίας και κλασσικής μονογαμικής. Είναι ανοικτές σχέσεις. Το πανσέξουαλ έχει να κάνει με το πως εκφράζεσαι σεξουαλικά πρωτίστως.
ναι σωστά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι διάολο τόσο απλά τα έγραψα. Η δικιά σου είναι μπαισέξουαλ. Εάν κάνει σεξ εκτός σχέσης εν γνώσει της σχέσης της, είναι και πολυάμορους.
υπηρξε μονο ελευθερη σχεση που κατα 8/10 εξοδους κατεληγε σε σεξ

μια φορα της αρνηθικα και σχεδον νευριασε

και την τελυταια ττης εριξα ακυρο να παω σπιτι της και δεν μ ξαναμιλησε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τα χω διαβασει ναι
Στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει μια ενεργή κοινότητα swingers κάπου 10.000 ζευγαριών. Ίσως και παραπάνω. Η κοινότητα εμπλουτίζεται συνεχώς, γιατί κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται. Aπο κει και πέρα με το ομαδικό σεξ, από τρίο έως μεγάλα σχήματα, πειραματίζεται πλήθος ατελείωτο, singles και μη, από 15 έως 75 χρόνων.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει μια ενεργή κοινότητα swingers κάπου 10.000 ζευγαριών. Ίσως και παραπάνω. Η κοινότητα εμπλουτίζεται συνεχώς, γιατί κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται. Aπο κει και πέρα με το ομαδικό σεξ, από τρίο έως μεγάλα σχήματα, πειραματίζεται πλήθος ατελείωτο, singles και μη, από 15 έως 75 χρόνων.
καλα εννοειται αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom