Καλησπέρα μεγιστάνα(από τα Λιντλ)!!
Επιτέλους ο άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε εδώ στο μπου,με τα σεντόνια αγάπης του σε όποιον τον δουλέψει λιγάκι ή διαφωνήσει μαζί του,αλλά προφανώς γράφει στα αρχιδια του άπαντες,παρ'όλα αυτά τους απαντάει.
Και στο έχω ξαναπεί,καρφωνεσαι.
Αρχίζουμε τις κωλοτούμπες τώρα, Ανίκητε;
Μέχρι πρότινος καυχιόσουν ότι τον έδιωξες τον άνθρωπο κι έβαζες μάλιστα και την ημερομηνία, 2 Ιουλίου (αν θυμάμαι καλά). Και τώρα μας λες ότι τον δούλευες λιγάκι και απλά διαφωνούσες μαζί του;
Το ότι αρχίζεις να αμφιβάλεις είναι κι αυτό μία μικρή πρόοδος.
Το ότι φεύγει κανείς από ένα site δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι νικήθηκε, αλλά ότι μπορεί και να βαρέθηκε να έρχεται σε καθημερινή σύγκρουση με μαλάκες. Και δεν αναφέρομαι σε όλα τα μέλη ενός site, αλλά σε αγέλες προβληματικών που ξεσπάνε τα ψυχολογικά τους σε άλλους.
Ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι με τις προσωπικές αναμετρήσεις μέσα σε ένα site φαίνεται ο πιο δυνατός κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι νίκησες το Σαββίδη;
Εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τουλάχιστον από σένα περνάει πολύ καλύτερα ο Σαββίδης. Παρόλο που δεν ξέρω πώς πάνε οι δουλειές του, έχει δώσει ενδείξεις επιχειρηματία κι όχι φουκαρά, διότι έχει το ανάλογο mindset.
Και δεν τον υπερασπίζομαι τυχαία. Εκτός του ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας σε πολλά, έχω βεβαιωθεί ότι κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες. Κι εγώ κατεβαίνω Ελλάδα..... Άντε μήπως τώρα, αρχίσεις και καταλαβαίνεις τίποτα. Ανίκητε.