Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μάθαμε πράγματα για σένα. Δεν το σώζεις με τίποτα.
γνωστή έκφραση αυτή, και στο πρώτο πληθυντικό. Γιατί τόσες απροσεξίες συνέχεια?
Και ποιά είναι η ομάδα αν επιτρέπεται

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αυτός σίγουρα δεν μπορεί να στην πει. Και να μην ξέραμε πράγματα για αυτόν, κάνει μπαμ από μακριά οτι είναι δροσερός. Προδίδονται από το αβατάρ.
αυτός ο συνεχής πρώτος πληθυντικός αφορά όλους τους κλώνους σου ή πρόλαβες και έκανες ομάδα σε τρεις μήνες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δωσε μας και μας καμια πληροφορια ρε μορτη.
Μεχρι στιγμη πληροφορια ειναι οτι λουκετιασες το κτηνιατρειο και μετα τον τραμπουκο που εφαγες το αναιρεσες. Αυτη ειναι επιβεβαιωμενη πληροφορια εσου του ιδιου.
Τσιμπα ενα αρχιδι.
έχουμε και αλλες πληροφορίες. Ότι τα κωλοδάχτυλα όταν είναι γυναικεία είναι στρέιτ ιεραποστολικό σέξ για άντρακλες. Άλλη υφή, σαν χάδι. Νιώθεις και το δαχτυλίδι στην κορυφή και καταλαβαίνεις τι όμορφα έχει ο γάμος. Αν φας και τα 5 μαζί είσαι ο κόναν ο βάρβαρος στην τεστοστερόνη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
έχουμε και αλλες πληροφορίες. Ότι τα κωλοδάχτυλα όταν είναι γυναικεία είναι στρέιτ ιεραποστολικό σέξ για άντρακλες. Άλλη υφή, σαν χάδι. Νιώθεις και το δαχτυλίδι στην κορυφή και καταλαβαίνεις τι όμορφα έχει ο γάμος. Αν φας και τα 5 μαζί είσαι ο κόναν ο βάρβαρος στην τεστοστερόνη.
Αρκει να φορας Sebago και ουχι σταν σμιθ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αρκει να φορας Sebago και ουχι σταν σμιθ.
Εγώ θέλω να συζητήσω σοβαρά.
Γράφεσαι σε αντρικό σάιτ. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ότι όνομα θέλεις στον κόσμο.
Από όλα τα ονόματα του κόσμου..........
...........διαλέγεις να βάλεις Λάκης???????????

ΛΑΚΗΣ????????????????????????????

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ................ Λ Α Κ Η Σ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝΕ ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ? ? ? ? ? ? ?

ο Λάκης με τα κωλοδάχτυλα. όντως πιο αντρικά πεθαίνεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εγώ θέλω να συζητήσω σοβαρά.
Γράφεσαι σε αντρικό σάιτ. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ότι όνομα θέλεις στον κόσμο.
Από όλα τα ονόματα του κόσμου..........
...........διαλέγεις να βάλεις Λάκης???????????

ΛΑΚΗΣ????????????????????????????

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ................ Λ Α Κ Η Σ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝΕ ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ? ? ? ? ? ? ?

ο Λάκης με τα κωλοδάχτυλα. όντως πιο αντρικά πεθαίνεις.
Οντως, εχω πολλους φιλους στο θεσσαλικο καμπο που φωναζουν ο ενας τον αλλο λακη και καποια στιγμη οταν απορησα αν εχουν ολοι το ιδιο ονομα μου εξηγησαν οτι ειναι χαιδευτικο, αντι να λενε τι λες ρε μαλακα λενε τι λες ρε ΛΑΚΗ.
Συμπτωση.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ο Καλόγερος που είναι?Περιμένω να μάθω πως θεραπεύτηκε από την επάρατη νόσο που τον χτύπησε ως Σαββίδη.
Ανίκητε, καλημέρα* Δεν έχω πληροφορίες για το Σαββίδη.
Γιατί ανησυχείς για την ασθένειά του και δεν ασχολείσαι με τα ψυχολογικά σου προβλήματα ;

Τι σε έχει κάνει να σαλτάρεις και τρέχεις ξοπίσω μου και συ σαν σκυλάκι; Σε έχουν φτύσει οι γκόμενες και τη βγάζεις μόνο με μπουρδέλα; Είσαι ακοινώνητος και δεν έχεις φίλους; Έχεις φάει ταπείνωση στη δουλειά; Είσαι μπατήρης και τη βγάζεις συνέχεια με πατάτες-μακαρόνια-φακές; (Δεν έχω πρόβλημα με φτωχούς ανθρώπους, αλλά με φτωχούς κομπλεξικούς που ξεσπάνε σε άλλους για τη μιζέρια τους).

Αυτή η εμμονή σου δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι έχεις κάποιο πρόβλημα.
Όλοι έχουν αρχίσει να ψιλιάζονται ότι παίζει και να μην είμαι ο Σαββίδης κι είναι περισσότερο επιφυλακτικοί. Σου λένε: δείχνει να ξέρει την περιοχή και το διασκεδάζει που ψάχνουμε για την IP. Λες να μας πετάξει και κανένα σκρινσοτ με την πινέζα στο χάρτη κάποια στιγμή; Έχει βάλει και σκρινσοτ από το dating site με το λογαριασμό του ως διαχειριστής. Πόσο πιθανόν είναι να είναι ο Σαββίδης;

Ο μόνος που δεν εννοεί να καταλάβει τίποτα είσαι εσύ, προφανώς γιατί είσαι περιορισμένης ευθύνης. Φταίω εγώ μετά που σε λέω Ανίκητο; Αφού μόνος σου σπεύδεις συνέχεια να με δικαιώσεις.

* εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Οντως, εχω πολλους φιλους στο θεσσαλικο καμπο που φωναζουν ο ενας τον αλλο λακη και καποια στιγμη οταν απορησα αν εχουν ολοι το ιδιο ονομα μου εξηγησαν οτι ειναι χαιδευτικο, αντι να λενε τι λες ρε μαλακα λενε τι λες ρε ΛΑΚΗ.
Συμπτωση.
φίλε μέχρι και τηλεοπτικές σειρές έχουνε γίνει για το γελοίο του ονόματος.
Και ο φίλος το διάλεξε ανάμεσα σε εκατομμύρια ονόματα για νικνέιμ σε αντρικό σάιτ. Και το συνδιάζει ομιλώντας "μόρτη" και μάγκικη αργκό :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ανίκητε, καλημέρα* Δεν έχω πληροφορίες για το Σαββίδη.
Γιατί ανησυχείς για την ασθένειά του και δεν ασχολείσαι με τα ψυχολογικά σου προβλήματα ;

Τι σε έχει κάνει να σαλτάρεις και τρέχεις ξοπίσω μου και συ σαν σκυλάκι; Σε έχουν φτύσει οι γκόμενες και τη βγάζεις μόνο με μπουρδέλα; Είσαι ακοινώνητος και δεν έχεις φίλους; Έχεις φάει ταπείνωση στη δουλειά; Είσαι μπατήρης και τη βγάζεις συνέχεια με πατάτες-μακαρόνια-φακές; (Δεν έχω πρόβλημα με φτωχούς ανθρώπους, αλλά με φτωχούς κομπλεξικούς που ξεσπάνε σε άλλους για τη μιζέρια τους).

Αυτή η εμμονή σου δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι έχεις κάποιο πρόβλημα.
Όλοι έχουν αρχίσει να ψιλιάζονται ότι παίζει και να μην είμαι ο Σαββίδης κι είναι περισσότερο επιφυλακτικοί. Σου λένε: δείχνει να ξέρει την περιοχή και το διασκεδάζει που ψάχνουμε για την IP. Λες να μας πετάξει και κανένα σκρινσοτ με την πινέζα στο χάρτη κάποια στιγμή; Έχει βάλει και σκρινσοτ από το dating site με το λογαριασμό του ως διαχειριστής. Πόσο πιθανόν είναι να είναι ο Σαββίδης;

Ο μόνος που δεν εννοεί να καταλάβει τίποτα είσαι εσύ, προφανώς γιατί είσαι περιορισμένης ευθύνης. Φταίω εγώ μετά που σε λέω Ανίκητο; Αφού μόνος σου σπεύδεις συνέχεια να με δικαιώσεις.

* εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα
Καλησπέρα μεγιστάνα(από τα Λιντλ)!!
Επιτέλους ο άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε εδώ στο μπου,με τα σεντόνια αγάπης του σε όποιον τον δουλέψει λιγάκι ή διαφωνήσει μαζί του,αλλά προφανώς γράφει στα αρχιδια του άπαντες,παρ'όλα αυτά τους απαντάει.
Και στο έχω ξαναπεί,καρφωνεσαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Το θεμα ειναι να παει σφαιρα το ντειτινγκ απ και να περναει καλυτερα απο εμας ο ιδιοκτητης του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Nα βάλουμε εδώ και λίγα λόγια του Rocco Siffredi, που κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούν να μας πείσουν ότι κωλοδακτυλιάζεται γιατί είναι straight, μπας και κουκουλώσουν τα χαϊρια τους.

“One day I’m playing with my son,” he continues, “and then my body changed. I felt I needed to go.”
So Rocco left. He would disappear for days at a time, scouring the internet for sex. “I started to see hookers every day,” he recalls. “Also transsexuals, old women, any kind of thing. I didn’t figure out that I was addicted to sex.”
His lowest point, he says, mirrored a sequence in Shame where Michael Fassbender’s character, after being spurned by a woman and assaulted by her boyfriend, enters a gay sex club where he begrudgingly receives oral sex from a male stranger. A similar scene occurred between Rocco and a random man at a sauna in France.
“There was the point. I went to this, with a guy,” says Rocco. “You see in Shame that he went with a guy not because he’s a homosexual, but because his brain is so fucked up that he needs to do anything to get pleasure, to get sweet release.”

Έτσι τα λέμε τώρα τα τσιμπουκώματα και τις πίπες στις gay saunas. Γλυκιά απελευθέρωση. Kαι τις τρανς εθισμό στο σεξ. Για το any kind of thing δεν τολμάμε να ρωτήσουμε καν.....
Άμα είσαι straight ρε παιδί μου είναι αλλιώς......

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλά εδώ μέσα βλέπω όλους να ψάχνουν στραπονι και είναι Έλληνες όχι Αλβανοί. Και γκει ενεργητικοί γκει ειναι

Nα βάλουμε εδώ και λίγα λόγια του Rocco Siffredi, που κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούν να μας πείσουν ότι κωλοδακτυλιάζεται γιατί είναι straight, μπας και κουκουλώσουν τα χαϊρια τους.

“One day I’m playing with my son,” he continues, “and then my body changed. I felt I needed to go.”
So Rocco left. He would disappear for days at a time, scouring the internet for sex. “I started to see hookers every day,” he recalls. “Also transsexuals, old women, any kind of thing. I didn’t figure out that I was addicted to sex.”
His lowest point, he says, mirrored a sequence in Shame where Michael Fassbender’s character, after being spurned by a woman and assaulted by her boyfriend, enters a gay sex club where he begrudgingly receives oral sex from a male stranger. A similar scene occurred between Rocco and a random man at a sauna in France.
“There was the point. I went to this, with a guy,” says Rocco. “You see in Shame that he went with a guy not because he’s a homosexual, but because his brain is so fucked up that he needs to do anything to get pleasure, to get sweet release.”

Έτσι τα λέμε τώρα τα τσιμπουκώματα και τις πίπες στις gay saunas. Γλυκιά απελευθέρωση. Kαι τις τρανς εθισμό στο σεξ. Για το any kind of things δεν τολμάμε να ρωτήσουμε καν.....
θες να το αναλυσεις λιγο συνοπτικα τις τελευταίες δυο γραμμες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Έτσι τα λέμε τώρα τα τσιμπουκώματα και τις πίπες στις gay saunas. Γλυκιά απελευθέρωση. Kαι τις τρανς εθισμό στο σεξ. Για το any kind of thing δεν τολμάμε να ρωτήσουμε καν.....
τον πετσόκοψες. Πάει και αυτό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
προσ
Τι να αναλύσω ρε pussy; Τα λόγια του Rocco;
εχεις δει το shame?
θεωρεις ο εξαρτημενος απο το σεξ εχει κατ αναγκην στρειτ συμπεριφορες?
η θα φτασει εξαιτιας της εξαρτησης του και σε ομοφυλοφιλικα παιχνιδια

εμενα ο φασμπεντερ μια χαρα αντρας μ φανηκε και εχει γαμησει στο εργο απειρα μουνια

αρα μηπως ειναι η αρρωστια της εξαρτησης?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
προσ

εχεις δει το shame?
θεωρεις ο εξαρτημενος απο το σεξ εχει κατ αναγκην στρειτ συμπεριφορες?
Δε μιλάει για το shame φίλε. Λέει ότι αντέγραψε τη σκηνή για το gay σεξ. Και λέει τι βίωσε αυτός.
Εγώ δε θεωρώ τίποτα pussy. Ανταποκρίνομαι σε αυτά που μου γράφουν. Kαι προσαρμόζομαι στον τρόπο τους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το σάιτ του Καλόγερου-Σαββιδη-ΑΑ1-Καπαμαρου Ιγκανο λέγεται pernawkalyteraapooloussas.com ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
θες να το αναλυσεις λιγο συνοπτικα τις τελευταίες δυο γραμμες
να πω εγώ? ο ρόκο γαμάει και γαμιέται απενοχοποιημένα δεν τον νοιάζει γκει σεξ στρέιτ σεξ όλα τα αλέθει.
Ο Λάκης (θα ξεράσω) έχει ενοχές που του αρέσει το κωλοδάχτυλο και προσπαθεί να το δικαιολογήσει στον εαυτό του για να νιώσει καλύτερα.
Προφανώς παίζει ρόλο και το συντηρητικό περιβάλλον που προφανώς μεγάλωσε και δεν θα ενέκρινε τις οπισθογεμείς σεξουαλικές του επιθυμίες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δε μιλάει για το shame φίλε. Λέει ότι αντέγραψε τη σκηνή για το gay σεξ. Και λέει τι βίωσε αυτός.
Εγώ δε θεωρώ τίποτα pussy. Ανταποκρίνομαι σε αυτά που μου γράφουν. Kαι προσαρμόζομαι στον τρόπο τους.
ναι ρε μαζι σου
απλα λεω ο εξαρτημενος φτανει σε αυτο το σημειο εξ αιτιας της εξαρτησης η επειδη παντα ηταν μπαι

τοτε ολοι οι αντρες θεωρητικα οι εξαρτημενοι ειναι αμφι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom